Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaza dahada uzun olur naslacım devam et

kızlaaarr bugün 17.45ten çarşamba 19.54e kadar sinameki gibi vitaminli kürlerimizi yapabiliyoruz
yine cilt bakımı da bugünler için uygun ve
maya yumurta gibi maskeleri de hem saçımıza hem cildimize uygulayabileceğiz..
herkese kolay gelsin

ay canim senin soz un varmiss cok sevindim hayirli olsun tebrik ederim .
bu saat araligi bakimlarin etkili oldugu zaman araligimi acaba ?

ay canim senin soz un varmiss cok sevindim hayirli olsun tebrik ederim .
bu saat araligi bakimlarin etkili oldugu zaman araligimi acaba ?

canımm çok teşekkür ederim tarih çok kesin olmasada o civarda :)
evet tatlım bu yazdığım kozmikbakım günleri ve etkili oluyo gerçekten
ben perşembe yaptım ama gene durmam yapıcam galiba

kürümü yaptım bekliyorum. keşke akşama yapsaymışım. ama ne yapalım bu sefer böyle olsun.akşamada yüzüme maske yaparım artık.

kürümü yaptım bekliyorum. keşke akşama yapsaymışım. ama ne yapalım bu sefer böyle olsun.akşamada yüzüme maske yaparım artık.

olsun canım sorun değil sen gene inançlı ol bide daha çok var ama
bugün işin yoksa 6ya kadar beklet derim yada tutabilirsen daha fazla öölede bi etki sağlar
hem de uzun süre bekletmiş olursun o da iyi olur

morfese keratinli saç bakım serumum geldi. kullandım hemen ilk izlenimlerini sizlerle paylaşmak istedim.ilk kullanımda memnun kaldım.saçımı kolay taramamı sağladı ve kokusu da çok hoşuma gitti.

kizlar ben 5.kürmümü yaptim cuma günü....ve araligin 27 sinde dip boyam yapmistim en son bidaha da boyamicam uzayana kadar saclarim. benim sacim 2 cm uzamis 1 ayda :))) inanamiyorum yaa cok sükürrrr allahima uzuyormus gercekten...kafamda sürekli bir kimildama hissediyorum ufacik saclar ciktigini görüyorum cok mutluyuuuummm :) bende zamani gelince fotolarimi koyucammm....2cm benim icin mucize gibi bisi bugün özellikle ölctümmm :)) ben bide hint yagi sürüyorum khadi amla diye pazar günleri onunda faydasi olduguna inaniyorum

morfese keratinli saç bakım serumum geldi. kullandım hemen ilk izlenimlerini sizlerle paylaşmak istedim.ilk kullanımda memnun kaldım.saçımı kolay taramamı sağladı ve kokusu da çok hoşuma gitti.

canım çok sevindim saçlarında onarım gibi bi etkisi olursa muhakkak bekliyorum haberini malum keratin

nasılsınız kızlarr
ben bugün dayanamadım 3. kürümü yaptım
şansada kozmik bakıma denk gelmiş çok sevindimm
haftaya 4. kürden sonra resim ekleyeceğim

eh işte xay nasıl gitsin.dinleniyoruz.. sen ekxtra bişey kullanıomusn bu aralar dinlenmede

7.kurumu yaptim bugun ilk asamanin sonuna geldim sayilir uzama var gibi ama ole cok degil dinlenme suresinde daha cok uzar ins:)

eh işte xay nasıl gitsin.dinleniyoruz.. sen ekxtra bişey kullanıomusn bu aralar dinlenmede
canım ben şuanda 2.turun 3.kürünü yaptım bugün dinlenmede fazlaya kaçmadan da olsa bişiler yapıyodum ama
genelde sarımsaklı z.yağımı kullanıyodum yada saçlarıma durulama suyu filan ama
adı dinlenme yaaa çok da fazla bişi yapma canımcım

7.kurumu yaptim bugun ilk asamanin sonuna geldim sayilir uzama var gibi ama ole cok degil dinlenme suresinde daha cok uzar ins:)
uzar canım uzar emin ol ilk aşamayı bitirmişsin güzel şeyler olacak
bu arada arayı 3 4hafta vermeni öneririm daha faydalı oluyo
yoksa saç epeydir alıştığı için 2.turda hareketsiz kalmasın

bende bi susam yagını yaptım başkada ellemiyorum pek ya dinlensin biraz cnm hadi ben çıkıyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…