keşke ilk kestirdiğimde foto çekseydim bilemedim :)) Kasım ayının ilk haftasında ensemde olan saçlarım şimdi omuzlarımda:)) çok mutluyum düzenli olarak ikinci tur kürümü yapmaya başladım.. İnşallah yaza sütyen hizama gelir , çok özledim uzun saçlarımı(
ay canim senin soz un varmiss cok sevindimkızlaaarr bugün 17.45ten çarşamba 19.54e kadar sinameki gibi vitaminli kürlerimizi yapabiliyoruz
yine cilt bakımı da bugünler için uygun ve
maya yumurta gibi maskeleri de hem saçımıza hem cildimize uygulayabileceğiz..
herkese kolay gelsin
ay canim senin soz un varmiss cok sevindimhayirli olsun tebrik ederim .
bu saat araligi bakimlarin etkili oldugu zaman araligimi acaba ?
kürümü yaptım bekliyorum. keşke akşama yapsaymışım. ama ne yapalım bu sefer böyle olsun.akşamada yüzüme maske yaparım artık.kızlaaarr bugün 17.45ten çarşamba 19.54e kadar sinameki gibi vitaminli kürlerimizi yapabiliyoruz
yine cilt bakımı da bugünler için uygun ve
maya yumurta gibi maskeleri de hem saçımıza hem cildimize uygulayabileceğiz..
herkese kolay gelsin
kürümü yaptım bekliyorum. keşke akşama yapsaymışım. ama ne yapalım bu sefer böyle olsun.akşamada yüzüme maske yaparım artık.
morfese keratinli saç bakım serumum geldi. kullandım hemen ilk izlenimlerini sizlerle paylaşmak istedim.ilk kullanımda memnun kaldım.saçımı kolay taramamı sağladı ve kokusu da çok hoşuma gitti.
valla 2 hafta verdim ama bir hafta daha uzatabilirim xay
canım ben şuanda 2.turun 3.kürünü yaptım bugün dinlenmede fazlaya kaçmadan da olsa bişiler yapıyodum amaeh işte xay nasıl gitsin.dinleniyoruz.. sen ekxtra bişey kullanıomusn bu aralar dinlenmede
uzar canım uzar emin ol ilk aşamayı bitirmişsin güzel şeyler olacak7.kurumu yaptim bugun ilk asamanin sonuna geldim sayilir uzama var gibi ama ole cok degil dinlenme suresinde daha cok uzar ins:)
bende bi susam yagını yaptım başkada ellemiyorum pek ya dinlensin biraz cnm hadi ben çıkıyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?