Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzar canım uzar emin ol ilk aşamayı bitirmişsin güzel şeyler olacak
bu arada arayı 3 4hafta vermeni öneririm daha faydalı oluyo
yoksa saç epeydir alıştığı için 2.turda hareketsiz kalmasın
[/QUOTE]

2 hafta veriyim diodum canim ama 3 hafta daha mi iyi olur diosun oyle yapiym o zmn:)

2 hafta veriyim diodum canim ama 3 hafta daha mi iyi olur diosun oyle yapiym o zmn:)
evet canım birazcık uzun tutmanı öneririm düşünsene aksilik olsa bile bazen 1 2hafta yapamıyoz kürü ve
devam ettiğimizde o da devam ediyo ama tam bi dinlenme olması için 3hatta 4hafta ara verilmeli diyorum

Oyy 3. kürde bitti. 8. bitse de fotoğraf koysam :/

canımcım 8i bekleme 4 yada 5te bekliyoz

XAyx canım sarımsaklı şampuan mı zeytinyağlı sarımsaklı bakım mı kullanıyorsun hatırlayamadaım sana bir şey soracağım, saçlarda koku yapmıyor mu ? Ben çalışıyorum okulda öğrencilerim arkadaşlarım koku alırlarsa çok utanırım :)) ama yorumlara baktım herkes sarımsaklı şampuandan ve bakımlarından çok memnun uzatması konusunda çok etkili ... Beni biraz bilgilendir kuzucum yaaa :))) kokmak istemiyorum ...

şekercim ben cam bi kavanozun içine saf zeytinyağı ve onun da içine 2 3diş sarımsak ekledim
(bölünmüş olarak bikaç parçaya çünkü suyu mühim olan)
arada ılıtıp kullanıyorum bikaç kürdür sinamekiyede ekledim
koku illa oluyo ama fazla olmamasını öneririm 2 3tatlı kaşığı kafi
ha bide şampuana kokulu yağlar eklenebilir menekşe olsun lavanta olsun yada
hindistancevizi yağıda çok güzel kokuyo hem onarım yapma özelliğide var
ekstra saçı yıkarken kesinlikle ılık su kullanılmalı çünkü saçta ne olursa olsun çıkmıyo sıcak suyla 3saat uğraştırıyo
şimdilik bööle canımcım bi dene gene haberleşelim ben epey faydasını grdüm umarım sende memnun kalırsın..
bu arada ellerinide iyce lifleki koku elindede kalmasın canım asıl o sorun oluyo valla

5 ay olmuş saçlarımı kestireli
bi resim daha koymalı mıyım :)?

ekim 1 ve şubat 5

saçlarım ilk resimde düzleştirilmiş son resimde düzelştirici yok.olsaydı aradaki fark daha da belli oluyordu.bu aralar dökülüyor sanırım beslenmemden de kaynaklı.ama uzadığını artık baya hissediyorum.5 ay oldu artık uzaması lazım diyenler olacaktır.saçlarım zor uzuyor anca bu kadar oldu.maşallah diyelimistediğim boya azcık daha var ama artık bıraktım kendi haline uğraşmak gelmiyor içimden.çok karışıyor aslında bi badem yağı sürmek lazım.

ayyy maşallah süper benimki de böyle uzasın inşallah allahım yarebbemmm

ayyy maşallah süper benimki de böyle uzasın inşallah allahım yarebbemmm

uzar niye uzamasın ki bak ben 12. sayfaya ilk mesajımı yazmıştım o zaman 2 hafta falan olmuştu o kuaförün saçlarımı iğrenç bi şekilde kırpmasından sonra ilk zamanlar çok taktım kafamı sonra o halime de alıştım şimdi resimlere bakınca zor uzuyor da desem uzamış çok şükür seninki de uzayacaktır.bu arada beslenmene de dikkat et meyveni sebzeni sütünü vs..
resim eklemek için konuyu cevaplama bölümüne gir eklenti ekleye tıkla ordan bilgisayarından resmi çekip ekle

aşağıdaki küt saçlı foto benim değil ama o zaman foto çekememiştim fikir olsun diye koydum.. küre başlamadan önce saçlarım bu boydaydı..beyaz giysili ilk fotom 28 aralıkta çekildi..yani kürün dinlenme süresinde...ikinci foto bugün çekildi bir saat önce ...uzadı saçlarım sanki

Eklentiler

• $imagesCAI3D9GR.webp
    4 KB · Görüntüleme: 38
  • $28 Aralık 2012.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMAG0112.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
ben de 2. turdan sonraki dinlenme dönemindeyim. 2. tur sonuna kadar her pazar foto çekip eklemiştim, bu sefer 1 ay ara ve bu 1 ay foto çekmemeye karar vermiştim ama çatlıyorum şu anda. kendimi zor tutuyorum resim çekmemek için. 3. tura ayın 15inde başlıyorum, o zaman foto çekip eklerim artık :26:

kızlaaarrr ikinize de tebrik koyuyorum helal valla
uzamalar çok hoş ikinizin de rdlpstck kestirdim diyosun ve düzleştirmedenki hali bööle gerçekten çok güzel
bu arada saçlarının fazlalaştığını sölemeden edemicem
ve naslacım seninkide çok hoş olmuş ilk fotoda saçlarında biraz yorgunluk gördüm ama son hali çook hoş
senin de saçların çoğalmış uzamış ve daha sağlıklı olmuşlar
devam edelim kızlar devaaammm

saçlarının uzadığı çok açık belli ilk fotoyla ikinci foto arasında saçlarının omzuna dökülüş şeklinden anlayabilirsin bi kaç ay geçince göreceksin zaten bu kadar uzamış mı diye foto ekleye ekleye daha iyi takip ediliyo maşallah

yok canım kestirmedim saçımı önlerine kat veriyorum onu da kendim kesiyorum kuaförlerden korkuyorum artık güzel sözlerin için teşekkürler

Tamam canımcımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…