teşekkür ederim canımEsmerKralice avatarına bayıldım.:))bu konuyla alakası yok ama söylemezsem çatlayacağım
Oyy 3. kürde bitti. 8. bitse de fotoğraf koysam :/
valla 2 hafta verdim ama bir hafta daha uzatabilirim xay
evet canım birazcık uzun tutmanı öneririm düşünsene aksilik olsa bile bazen 1 2hafta yapamıyoz kürü ve
2 hafta veriyim diodum canim ama 3 hafta daha mi iyi olur diosun oyle yapiym o zmn:)
Oyy 3. kürde bitti. 8. bitse de fotoğraf koysam :/
XAyx canım sarımsaklı şampuan mı zeytinyağlı sarımsaklı bakım mı kullanıyorsun hatırlayamadaım sana bir şey soracağım, saçlarda koku yapmıyor mu ? Ben çalışıyorum okulda öğrencilerim arkadaşlarım koku alırlarsa çok utanırım :)) ama yorumlara baktım herkes sarımsaklı şampuandan ve bakımlarından çok memnun uzatması konusunda çok etkili ... Beni biraz bilgilendir kuzucum yaaa :))) kokmak istemiyorum ...
tamam canım oyle yapıcam saolevet canım birazcık uzun tutmanı öneririm düşünsene aksilik olsa bile bazen 1 2hafta yapamıyoz kürü ve
devam ettiğimizde o da devam ediyo ama tam bi dinlenme olması için 3hatta 4hafta ara verilmeli diyorum
Eki Görüntüle 625288 Eki Görüntüle 625287
ekim 1 ve şubat 5
saçlarım ilk resimde düzleştirilmiş son resimde düzelştirici yok.olsaydı aradaki fark daha da belli oluyordu.bu aralar dökülüyor sanırım beslenmemden de kaynaklı.ama uzadığını artık baya hissediyorum.5 ay oldu artık uzaması lazım diyenler olacaktır.saçlarım zor uzuyor anca bu kadar oldu.maşallah diyelimistediğim boya azcık daha var ama artık bıraktım kendi haline uğraşmak gelmiyor içimden.çok karışıyor aslında bi badem yağı sürmek lazım.
ayyy maşallah süperbenimki de böyle uzasın inşallah allahım yarebbemmm
Eki Görüntüle 625288 Eki Görüntüle 625287
ekim 1 ve şubat 5
saçlarım ilk resimde düzleştirilmiş son resimde düzelştirici yok.olsaydı aradaki fark daha da belli oluyordu.bu aralar dökülüyor sanırım beslenmemden de kaynaklı.ama uzadığını artık baya hissediyorum.5 ay oldu artık uzaması lazım diyenler olacaktır.saçlarım zor uzuyor anca bu kadar oldu.maşallah diyelimistediğim boya azcık daha var ama artık bıraktım kendi haline uğraşmak gelmiyor içimden.çok karışıyor aslında bi badem yağı sürmek lazım.
aşağıdaki küt saçlı foto benim değil ama o zaman foto çekememiştim fikir olsun diye koydum..küre başlamadan önce saçlarım bu boydaydı..beyaz giysili ilk fotom 28 aralıkta çekildi..yani kürün dinlenme süresinde...ikinci foto bugün çekildi bir saat önce ...uzadı saçlarım sanki
aşağıdaki küt saçlı foto benim değil ama o zaman foto çekememiştim fikir olsun diye koydum..küre başlamadan önce saçlarım bu boydaydı..beyaz giysili ilk fotom 28 aralıkta çekildi..yani kürün dinlenme süresinde...ikinci foto bugün çekildi bir saat önce ...uzadı saçlarım sanki
kızlaaarrr ikinize de tebrik koyuyorum helal valla
uzamalar çok hoş ikinizin de rdlpstck kestirdim diyosun ve düzleştirmedenki hali bööle gerçekten çok güzel
bu arada saçlarının fazlalaştığını sölemeden edemicem
ve naslacım seninkide çok hoş olmuş ilk fotoda saçlarında biraz yorgunluk gördüm ama son hali çook hoş
senin de saçların çoğalmış uzamış ve daha sağlıklı olmuşlar
devam edelim kızlar devaaammm
evet canım birazcık uzun tutmanı öneririm düşünsene aksilik olsa bile bazen 1 2hafta yapamıyoz kürü ve
devam ettiğimizde o da devam ediyo ama tam bi dinlenme olması için 3hatta 4hafta ara verilmeli diyorum
canımcım 8i bekleme 4 yada 5te bekliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?