valla sendeki gelişmeyide çok beğendim canım yazın ortalarında saçın belinde olur ööle tahmin ediyorum
bu arada senin saçların baştan da çok sağlıklı duruyodu 1-0 önde başladın canım..
sinamekininde yaptığı fayda düşünülünce daha güzel bişi çıkıyo ortaya..
saçının ilk halinden itibaren sağlıklı durması sanırım kestirmenden ötürüydü
şimdilik asla makas değdirme saçına canım ama ilerde kendin minik minik kesersin uçlardan
ben bazen yazıyorum kozmikbakım günlerini o günleri takip etmeni öneririm daha sağlıklı hızlı uzasın
evet canım il ve son foto arasındaki zamanda 1 parmak kendim 3 parmak kuaförde kestirdim toparlanmasında fayda sağladı . son zamanlarda biraz sorun yaşadım yazmıştım arka kısımda zayıflıktan kopmalar olmuştu ama ek olarak uyguladığım bakımlar işe yarıyo. bu saatten sonra kestirmem dayanmaya çalışıyorum ve çok boyatmak istiyorum ama onada cesaret edemem . çok uğraştım uzatmak için bunalıma bile girdim ara ara kendimi çirkin hissettiğim dönemler oldu biraz daha zaman yaza kadar tamam olucak azmin zaferini kazanıcam az kaldıkozmikbakım günlerini bi ara takip edip uygulamıştım ama sonra bıraktım yine bıraktım bende bilmiyorum tekrar o günleri takip etmem daha iyi olucak
kızlaaarrr ikinize de tebrik koyuyorum helal valla
uzamalar çok hoş ikinizin de rdlpstck kestirdim diyosun ve düzleştirmedenki hali bööle gerçekten çok güzel
bu arada saçlarının fazlalaştığını sölemeden edemicem
ve naslacım seninkide çok hoş olmuş ilk fotoda saçlarında biraz yorgunluk gördüm ama son hali çook hoş
senin de saçların çoğalmış uzamış ve daha sağlıklı olmuşlar
devam edelim kızlar devaaammm
canım ilk fotoda saçlarım çok yanık ve yorgun haklısın... İkinci foto kınalı hâli... Çok yaradı kına benim saçıma , hacim verdi parlaklaştırdı .. Yanıkları hala var ama bakımlarda bayağı toparladım... Yaa iyi ki kürü uygulamışım gerçekten uzattı saçımı teşekkürler kızlar... Tabi ki devammmm bu sefer hayal etmeyeceğim gerçekleşecek , belime kadar istiyorum vazgeçtim sütyen hizasından :))))
Ayy şımardım mı ne??? :)))))
Eki Görüntüle 625836 ben geldimm bi foto ekliyim dedim şuan dinlenmedeyim
30 aralık 2012Eki Görüntüle 625860 30 ocak 2013 Eki Görüntüle 625861
Kızlar bi gelişme varmı acaba ? farklı uzaklıktan çekildiği için ben pek bir şey anlayamadım :26:
valla yaradı yaramasınada saçlarım aynı uzunlukta uzamıyor böyle önler uzuyor arka taraf iyice kısaldı gibi me geliyor:26: bide kızlar sarımsaklı şampuanım bitti şimdi tekrar yapıcam ama hazır aktardanmı alsam bilemedim bana gerçekten faydası olacak bi şampuan söylicek biri varmı yani şampuan kimyasal içeriyr sonuçta içine sarımsak koyunca ters etki yaparmı acaba daha çokmu etkisini görücem eger bitkisel bi şampuan kullanırsam die düşünmüyor deglim.aktardan mı alsam yoksa yine kendim evde mi hazırlasamEn çok sana yaramış sanırım maşallah çok güzel uzamış
yokya 1 aylık bi fark bu resmlerdeki 1 yıllık dgldir cnm.30 aralık 2012 hani yılbaşını geçtik 2013 olduya 30 ocak 2013 yazmış oyüzden sanırım karıştı :)Canım bir yılda sadece bu kadar mı uzadı arada kestirdin sanırım
yokya 1 aylık bi fark bu resmlerdeki 1 yıllık dgldir cnm.30 aralık 2012 hani yılbaşını geçtik 2013 olduya 30 ocak 2013 yazmış oyüzden sanırım karıştı :)
kız yazdım oraya yazsanee şampuanla ilgili ne öneriyonvay anacım vay bu ne güzel sayfadır öle bugün foto ekleme günüymüş de haberim yokmuş
gözümüz gönlümüz açıldı valla :) 3arkadaşımız foto eklemiş valla hepinizinkide çok güzel uzamış kızlar
melekim senin saçlar almış yürümüş devam et canım ne güzel gürleşmiş saçların
hindulove ve diğer adını yazamadığım ki yazarsam yanlış yazıcam ayıp olacak kusura bakmayın kızlar
sizinkilerde çok hoş gözüküyo sinameki bi canlılık katmış valla devam edelim canlarım
bu arada kızlar bugünlerde yine saçlarımıza maskeler yapabiliyoruz cuma gece 9a kadar
genelde maya ve mineralli maskeler ön planda
Canım bir yılda sadece bu kadar mı uzadı arada kestirdin sanırım
Bir hafta geçti ama hiç uzamadı galibahalbuki çok da iyi bakıyorum Eki Görüntüle 625937 Eki Görüntüle 625938
valla yaradı yaramasınada saçlarım aynı uzunlukta uzamıyor böyle önler uzuyor arka taraf iyice kısaldı gibi me geliyor:26: bide kızlar sarımsaklı şampuanım bitti şimdi tekrar yapıcam ama hazır aktardanmı alsam bilemedim bana gerçekten faydası olacak bi şampuan söylicek biri varmı yani şampuan kimyasal içeriyr sonuçta içine sarımsak koyunca ters etki yaparmı acaba daha çokmu etkisini görücem eger bitkisel bi şampuan kullanırsam die düşünmüyor deglim.aktardan mı alsam yoksa yine kendim evde mi hazırlasam
kız fotolara bakmaktan yazıları okuyamadımki doğru dürüstkız yazdım oraya yazsanee şampuanla ilgili ne öneriyonaktardan bitkisel bişeymi alim yoksa yine normal bi şampuana sarımsakmı katim
Ya kızlar ben olayı kaçırdım galiba siz ne kürü yapıyosunuz 8 turluk bi kür var ortada galiba ama benim haberim yok :26: ben entele ve maya yapıyorum o kadar
sen hangi şampuana karıştırıyorsun cnm.her şampuan bir degl ya saçlara iyi gelen bi şampuana karıştırsam sarımsagı etkisini daha çok görürüm gibi geliyor banacanım 1 ay var arada :)
daha dur 1 hafta ne ki azcık sabırlı olmak gerek uzar hiç merak etme :)
Bence kesinlikle evde kendin hazırla, ben sarımsaklı şampuanı 4 yıldır kullanıyorum hepte kendim hazırladı bu saçlarımı kesmiş halim uzun halini bi görsen şok olurdun ve sarımsak sayesinde öyle uzadı malum o zaman sinamekiyi bilmiyordum :) şimdi hem sinameki hem sarımsaklı şampuan çok iyi uzuyor evde yapmaya devam et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?