Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım il ve son foto arasındaki zamanda 1 parmak kendim 3 parmak kuaförde kestirdim toparlanmasında fayda sağladı . son zamanlarda biraz sorun yaşadım yazmıştım arka kısımda zayıflıktan kopmalar olmuştu ama ek olarak uyguladığım bakımlar işe yarıyo. bu saatten sonra kestirmem dayanmaya çalışıyorum ve çok boyatmak istiyorum ama onada cesaret edemem . çok uğraştım uzatmak için bunalıma bile girdim ara ara kendimi çirkin hissettiğim dönemler oldu biraz daha zaman yaza kadar tamam olucak azmin zaferini kazanıcam az kaldı kozmikbakım günlerini bi ara takip edip uygulamıştım ama sonra bıraktım yine bıraktım bende bilmiyorum tekrar o günleri takip etmem daha iyi olucak

Son düzenleme:

o zaman müjde
yarın akşam 7.54e kadar kürünü yapabilirsin kozmikbakıma uymak istiyosan
bu arada saçının düzelmesine çok sevindim canım ne kadar üzüldüğünü hatırlıyorum
arada uçlara hindistanceviziyağı kullanmanı öneririm bide glissin durulanmayan spreyleri var
onun siyah serisini kullanıyorum ben sen de bi al dene istersen

canım ilk fotoda saçlarım çok yanık ve yorgun haklısın... İkinci foto kınalı hâli... Çok yaradı kına benim saçıma , hacim verdi parlaklaştırdı .. Yanıkları hala var ama bakımlarda bayağı toparladım... Yaa iyi ki kürü uygulamışım gerçekten uzattı saçımı teşekkürler kızlar... Tabi ki devammmm bu sefer hayal etmeyeceğim gerçekleşecek , belime kadar istiyorum vazgeçtim sütyen hizasından :))))

Ayy şımardım mı ne??? :)))))

ooo istemek başarmanın yarısıdır valla çok sevindim canım devam devaaaamm

30 aralık 2012 30 ocak 2013

Kızlar bi gelişme varmı acaba ? farklı uzaklıktan çekildiği için ben pek bir şey anlayamadım :26:

En çok sana yaramış sanırım maşallah çok güzel uzamış
valla yaradı yaramasınada saçlarım aynı uzunlukta uzamıyor böyle önler uzuyor arka taraf iyice kısaldı gibi me geliyor:26: bide kızlar sarımsaklı şampuanım bitti şimdi tekrar yapıcam ama hazır aktardanmı alsam bilemedim bana gerçekten faydası olacak bi şampuan söylicek biri varmı yani şampuan kimyasal içeriyr sonuçta içine sarımsak koyunca ters etki yaparmı acaba daha çokmu etkisini görücem eger bitkisel bi şampuan kullanırsam die düşünmüyor deglim.aktardan mı alsam yoksa yine kendim evde mi hazırlasam

kızlar bunuda bugün çektim kuruduktan sonra kabardı.genelde ıslak çekiyorum anca uzayıp uzamadıgı öyle anlaşılıyor.kabardıgı için böyle duruyor normalde az hele arka taraf hem kısa kaldı hemde az

vay anacım vay bu ne güzel sayfadır öle bugün foto ekleme günüymüş de haberim yokmuş
gözümüz gönlümüz açıldı valla :) 3arkadaşımız foto eklemiş valla hepinizinkide çok güzel uzamış kızlar
melekim senin saçlar almış yürümüş devam et canım ne güzel gürleşmiş saçların
hindulove ve diğer adını yazamadığım ki yazarsam yanlış yazıcam ayıp olacak kusura bakmayın kızlar
sizinkilerde çok hoş gözüküyo sinameki bi canlılık katmış valla devam edelim canlarım
bu arada kızlar bugünlerde yine saçlarımıza maskeler yapabiliyoruz cuma gece 9a kadar
genelde maya ve mineralli maskeler ön planda

kız yazdım oraya yazsanee şampuanla ilgili ne öneriyon aktardan bitkisel bişeymi alim yoksa yine normal bi şampuana sarımsakmı katim

Ya kızlar ben olayı kaçırdım galiba siz ne kürü yapıyosunuz 8 turluk bi kür var ortada galiba ama benim haberim yok :26: ben entele ve maya yapıyorum o kadar

Canım bir yılda sadece bu kadar mı uzadı arada kestirdin sanırım

canım 1 ay var arada :)

Bir hafta geçti ama hiç uzamadı galiba halbuki çok da iyi bakıyorum Eki Görüntüle 625937 Eki Görüntüle 625938

daha dur 1 hafta ne ki azcık sabırlı olmak gerek uzar hiç merak etme :)

Bence kesinlikle evde kendin hazırla, ben sarımsaklı şampuanı 4 yıldır kullanıyorum hepte kendim hazırladı bu saçlarımı kesmiş halim uzun halini bi görsen şok olurdun ve sarımsak sayesinde öyle uzadı malum o zaman sinamekiyi bilmiyordum :) şimdi hem sinameki hem sarımsaklı şampuan çok iyi uzuyor evde yapmaya devam et canım

kız yazdım oraya yazsanee şampuanla ilgili ne öneriyon aktardan bitkisel bişeymi alim yoksa yine normal bi şampuana sarımsakmı katim
kız fotolara bakmaktan yazıları okuyamadımki doğru dürüst
valla bioblas sarmaşık özlü güzeldi saçlarımı gürleştirdi ve sanırım uzattı(sinamekiyle birlikte olduğu için detaylıca bakamadım farkına)
ama parlaklık yumuşaklık dersen de avonun bademyağlı bi şampuanı var onu çok beğeniyorum içine azcık çamterebendin ekleyerek kullanabilirsin
elseve de iyidir ama hangisi diye övemicem şimdi ben bi ara kullandım memnundum şekercim..

Ya kızlar ben olayı kaçırdım galiba siz ne kürü yapıyosunuz 8 turluk bi kür var ortada galiba ama benim haberim yok :26: ben entele ve maya yapıyorum o kadar

canım biz sinameki kürü yapıyoruz malzemeler az ve öz yapımı kolay etkisi büyük

sen hangi şampuana karıştırıyorsun cnm.her şampuan bir degl ya saçlara iyi gelen bi şampuana karıştırsam sarımsagı etkisini daha çok görürüm gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…