Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
xayx sarmaşık özlüyü bende reklamlarda gördüm ama inanmadım pek ya belki uzamaya etkisi vardır ama abartıldıgı gibi oldugunu düşünmedim..keşke tam olarak bilsek işe yarıyormu ona göre alıp bende kullansam ya

sen hangi şampuana karıştırıyorsun cnm.her şampuan bir degl ya saçlara iyi gelen bi şampuana karıştırsam sarımsagı etkisini daha çok görürüm gibi geliyor bana

canım vala ben yıllardır ipek kepeğe karşı olan varya mavi kutuda onla yapıyorum yani ne biliyim o şampuanın herhangi bi özü yok sade bi şampuan sarımsakla karıştırınca kokular karışmıyo ağır bir şey çıkmıyo ortaya hani beni memnun ediyo ama sarımsak yaptığım için onu kullanıyorum onu dışında schwarzkopfn boyalı saçlar için olan şampuanı var kırmızı kutuda o şampuanı tek geçerim kokusu olsun yumuşaklığı olsun 10 numara o şampuanı kullandığım zaman saç kremine bile ihtiyaç duymuyorum artık şampuanada sen karar vericeksin

ay valla benm saçımdada boya var bakımlardan sonra biraz yumuşuyor ama eskiden oldugu kadar güzel dgl hep boya yüzünden bendemi schwarzkopfn boyalı saçlar için olanını ​kullansam yaa

ay valla benm saçımdada boya var bakımlardan sonra biraz yumuşuyor ama eskiden oldugu kadar güzel dgl hep boya yüzünden bendemi schwarzkopfn boyalı saçlar için olanını ​kullansam yaa

bak onu kesinlikle tavsiye ederim kokusu zaten mükemmel bide aşırı yumuşatıyo kremle kullanırsan hele bilmiyorum ben çok sevdim kremide böyle boya kutularından çıkan kremlere benziyo çok hoş sarımsaklı şampuanı bıaktığım zaman yani artık gerek kalmadığı zaman bende yne geçiş yapıcam ona

peki şu glisin yıpranmış saçlar için olan şampuanlarından ultimate repair serisini kullanan varmı aranızda nasıl yada glisin başka önerebileceginiz şampuanı varmı?

ya bana iyi bi şampuan lazım saçlarıma bakım yapıcak.dedigin gibi sarımsaklıyıda belki ipeginkini alır ona yaparım

canım valla biliyosun sinameki de hayatımda olduğu için farkedemedim uzamaya etkisi var mı diye
ama ilk başlarda hissettim uzamayı hem de iyi geldi açıkçası gürlük vs dediğim gibi
ben gliss in siyah serisini kullanıyorum çok da memnunum saçlarıma iyi geldi gerçekten canım
tavsiye ederim:129:

hıh bende onu diyorum xay ya siyah olan seri varya onun iyi oldugunu duymuştum maskesi flnda varmış seride nerden ve seri olarak nekadara aldın hatırlıyormusun

kızlar yumuşak saç iyidir evet ama
dökülmeye en müsait saç da yumuşak saçtır çok fazla yumuşaklığı önemsemeyin
heleki saç kremi aman aman

kızlar yumuşak saç iyidir evet ama
dökülmeye en müsait saç da yumuşak saçtır çok fazla yumuşaklığı önemsemeyin
heleki saç kremi aman aman

haklısın canım ama benim saçlarım çok sert belkide o yüzden böyle azıcıkta yumuşak olsa çok mutlu oluyorum

Son düzenleme:
yarın bide çamterebentin almak istiyorum sarımsaklı şampuan yapınca karıştırmak için.. ama ölçüleri unuttum yav ben baya oldu kullanmadım çam terebentin yag olarakmı alsam esans olarakmı hangisi iyi acaba daha önce yagını almıştım şampuana kutuda yazan şekilde karıştırmıştım ama çok sertleştiriyordu yıkarken saçımdan elim geçmiyordu resmen anca suyla duruladıktan sonra yumuşuyordu

hıh bende onu diyorum xay ya siyah olan seri varya onun iyi oldugunu duymuştum maskesi flnda varmış seride nerden ve seri olarak nekadara aldın hatırlıyormusun

canım durulanmayan spreyi 9.90a aldım bugün yeniledim ordan aklımda
diğerleri de bu civarda yani ben şampuan maske ve bu spreyini aldım toplamda 28 filan mı tutmuştu ne unuttum şuan

bende saç kremi kullanmıyorum hiç. ya benm için çok yumuşak olması önemli deglde bakım yapması onarması önemli..ondan şu glisin serisini bi denesem dedim o senin dedigin siyah seride keratinde varmış ondan m.ettim

haklısın canım ama benim saçlarım çok sert belkide o yüzden böyle azıcıkta yumuşak olsa çok mutlu oluyorum
canım o zaman glissin siyah serisindeki maskeyi öneririm zaten 1dk yazıyo üstünde
saçını yıkadıktan sonra onu saçlarına sürüp 1 2dk bekle durula yumuşak oluyo öbür türlü valla saçlarımız akıp gdiiyo
ben sırf bu yüzden beğendiğim şampuanı alamıyorum yada alırsam ç.terebendin eklicem

canım 750ml lik şampuana ç.terebendinin kendi kapağıyla 1kapak ekleniyomuş ama her seferinde çalkalamak lazım tabi
bide fazla olunca yandın saça zararlıymış bende alıcam da du bakalım henüz şampuanım bitmiş değil bitsin de
alacağıma eklicem bide bizim şu yağlarımız varya onun kutusunda yani üstünde yağ filan yaqzmıyo diye biliyorum..

nerden aldın kozmetiktenmi markettenmi?

evet canım keratin var içinde benim saç uçlarıma filan çok iyi geldi bide
bi süredir düzleştiriciye filan elimi pek sürmedim onunda faydası oldu
ben marketten alıyorum melekimm migroslarda filan var zaten her çeşidinden

yazmıyomu :26:.. ben yarın alırım büyük ihtimal şu şampuandı çam terebentindi falan. ben daha önce aktara söyledigimde çam terebentin yagı varmış onu vermişti.tabi yag gibi dglde sıvı bii kıvamdaydı baya su gibi.hatta şampuanımı bile sıvılaştırmıştı.

saol cnm belki seri olarak almam bulursam alırımda.. tek şampuanla maskede alabilirim hepsini birden yapamam unuturum ben ya ztn ne bulursak saça sürüyoruz..karıştırıyorum çogu zaman.bitane normal şampuan alıcam çam terebentinle sarımsagı ona yaparım bde belki glisin şampuanını alırım en son da banyodan çıkmadan onu yaparım idare eder gibi sanki yoksa seri mi daha etkili olur bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…