Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

daha önce ç.terebendin almadım canım yaa belki şamp.a katıcam deseydin farklı bişi verebilirdi bilemedim şimdi :26:
daha önce kutusunu görmüştüm de onun için yazmıyodu diye kalmış aklımda..
neyse melekim şu gliss olayına gelelim bence set halinde al canım mecbur işe yaraması için bööle kullanmak lazım
ööle görüldüğü gibi uğraştırıcı değil ya insan alınca uğraşası oluyo valla
saçını yıkarken şampuanı sonra 1dklığına maskeyi ve çıkınca da saçına spreyi fıslatıcan tamamdır
çok güzel de kokusu var parfüme gerek kalmıyo
ha bu arada maskeyi saçında uzun süre de bekletebilirsin canım sakıncası yok yumuşacık oluyo saç ben uçlara sürüyorum daha çok

inşallah seri olarak bulurum ya 4 parçaydı yanılmıyorsam eger set halinde bulursam yapıcam xay :)

okadar abartmadmda biara erkek gibi kestirecektim nerdeyse okadar bıktım şu boyalardan

o kadar cesaret yok bende zaten ama gerçek saçtan yapılan şu peruklar ucuz bir şey olsaydı herhalde kesinlikle sıfıra vururdm bi ara düşünmedim değil zaten demin forumda bi bayan yazmıştı belime kadar olan yıpranmış saçlarımı kocamın makinesiyle sıfıra vurdum felan ordan aklıma düştü yine

aman allah korusun... benmde saçlar beldeydi geçen sene nasıl kıydım güzelim saçlara bilmiyorum. şimdide en fazla ensemde cesaret ettim boya yüzünden 4 aydır daha 4 parmak bile uzamadı

ya şu bioblasın şampuanlarından birini alsam içine sarımsakla çam.t. ni karıştırsam nasıl olur:26:

Ben bioblasa e vitamini kattım rengi kokusu değişti zaten saç uzatan seri ise tek başına yeter bence melekim... Bir kez kullandım ama.. Devamını getirmedim... Memnunmusun uzatıyor mu saçı??

Ben bioblasa e vitamini kattım rengi kokusu değişti zaten saç uzatan seri ise tek başına yeter bence melekim... Bir kez kullandım ama.. Devamını getirmedim... Memnunmusun uzatıyor mu saçı??
anlamadım nasla ya kafam karıştı iyice.. neyden memnunmuyum?

Ben de sinameki yapıyım o zaman 5 ayda bele kadar uzatıyomuş formül de
1 tutam sinameki bir çay b. su
1 tatlı k. badem yağı
1 bemiks ampul
Yarım saat bekletiyoruz, haftada 1 kez. Doğru mudur?

Ben de sinameki yapıyım o zaman 5 ayda bele kadar uzatıyomuş formül de
1 tutam sinameki bir çay b. su
1 tatlı k. badem yağı
1 bemiks ampul
Yarım saat bekletiyoruz, haftada 1 kez. Doğru mudur?
evet dogru ben yapıyorum kürü şuan ilk tur bitti dinlenmedeyim resmleri görmüştün sanırım okadar uzadı :)

evet dogru ben yapıyorum kürü şuan ilk tur bitti dinlenmedeyim resmleri görmüştün sanırım okadar uzadı :)

Evet gördüm maşallah canım :) dinlenme nasıl oluyor kaç hafta dinleniyo saç. Bide turplu su yapıyolarmış bunla birlikte o da iyiymiş. Ben de o kadar çok şey denemek istiyorum ki zannediyorum ki ne kadar çok kür o kadar çok uzama. Mesela ayda 2 cm sinamekiden 2 cm enteleden 2 cm mayadan falan olsa ne güzel olurdu

ben deniyordum turplu suyu :) işe yaramıştı sanki yumuşacık yapıyordu ama sonra bıraktım kokusuna ugraşmasına dayanamadıgımdan. sinemakiyide 8 kür yapıyorsun 2 hafta ara veriyorsun sonra bi 8 kür daha ama ben 3 hafta fln yapmamaya karar verdi sonrada 2 3 hafta yapar 1 hafta ara vere vere devam edecem galiba

Hmmm teşekkür ederim tatlım inşallah hepimizin saçları upuzun belimize kadar olucak

anlamadım nasla ya kafam karıştı iyice.. neyden memnunmuyum?

pardon melekim yaaa sen bu şampuanı kullanıyorsun sandım , yanlış okumuşum mesajını :)) ben bioblasa kürle birlikte kullanmıştım saçım güzel uzadı ama kür mü uzattı şampuan mı bilmiyorum... Saçlarımı sertleştirdiği için kullanmaktan vaz geçmiştim... Saç uzatan serisinde kullanmıştım ... Denersen yorumlarını bekliyoruz artık:))))

yarın bakıcam artık cnm bulabilirsem ondan alırım yoksa normal bi şampuan alır sarımsagı fln ona eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…