şaştım valla şu saçlarım eskii haline bi kavuşsaydıbende bi deniyim ya benimde saçlarım lastik gibi açıcıdan dolayı
şaştım valla şu saçlarım eskii haline bi kavuşsaydı
boyalı saçtan kurtulup kendi dogal saçıma dönsem süper olucak saçlarda çokk uzzun zaman varİnş. olucak ya eski hali gibi olmasa bile en azından bu halinden daha iyi olmasını umut ediyorum
yazmıyomu :26:.. ben yarın alırım büyük ihtimal şu şampuandı çam terebentindi falan. ben daha önce aktara söyledigimde çam terebentin yagı varmış onu vermişti.tabi yag gibi dglde sıvı bii kıvamdaydı baya su gibi.hatta şampuanımı bile sıvılaştırmıştı.
saol cnm belki seri olarak almam bulursam alırımda.. tek şampuanla maskede alabilirim hepsini birden yapamam unuturum ben ya ztn ne bulursak saça sürüyoruz..karıştırıyorum çogu zaman.bitane normal şampuan alıcam çam terebentinle sarımsagı ona yaparım bde belki glisin şampuanını alırım en son da banyodan çıkmadan onu yaparım idare eder gibi sanki yoksa seri mi daha etkili olur bilemedim ki
boyalı saçtan kurtulup kendi dogal saçıma dönsem süper olucak saçlarda çokk uzzun zaman var
inşallah seri olarak bulurum ya 4 parçaydı yanılmıyorsam eger set halinde bulursam yapıcam xay :)daha önce ç.terebendin almadım canım yaa belki şamp.a katıcam deseydin farklı bişi verebilirdi bilemedim şimdi :26:
daha önce kutusunu görmüştüm de onun için yazmıyodu diye kalmış aklımda..
neyse melekim şu gliss olayına gelelim bence set halinde al canım mecbur işe yaraması için bööle kullanmak lazım
ööle görüldüğü gibi uğraştırıcı değil ya insan alınca uğraşası oluyo valla
saçını yıkarken şampuanı sonra 1dklığına maskeyi ve çıkınca da saçına spreyi fıslatıcan tamamdır
çok güzel de kokusu var parfüme gerek kalmıyo
ha bu arada maskeyi saçında uzun süre de bekletebilirsin canım sakıncası yok yumuşacık oluyo saç ben uçlara sürüyorum daha çok
okadar abartmadmda biara erkek gibi kestirecektim nerdeyse okadar bıktım şu boyalardansıfıra vuralım :) tertemiz saçlar çıksın başka yolu yok
okadar abartmadmda biara erkek gibi kestirecektim nerdeyse okadar bıktım şu boyalardan
aman allah korusun... benmde saçlar beldeydi geçen sene nasıl kıydım güzelim saçlara bilmiyorum.o kadar cesaret yok bende zatenama gerçek saçtan yapılan şu peruklar ucuz bir şey olsaydı herhalde kesinlikle sıfıra vururdm bi ara düşünmedim değil zaten demin forumda bi bayan yazmıştı belime kadar olan yıpranmış saçlarımı kocamın makinesiyle sıfıra vurdum felan ordan aklıma düştü yine
anlamadım nasla ya kafam karıştı iyice.. neyden memnunmuyum?Ben bioblasa e vitamini kattım rengi kokusu değişti zaten saç uzatan seri ise tek başına yeter bence melekim... Bir kez kullandım ama.. Devamını getirmedim... Memnunmusun uzatıyor mu saçı??
evet dogru ben yapıyorum kürü şuan ilk tur bitti dinlenmedeyim resmleri görmüştün sanırım okadar uzadı :)Ben de sinameki yapıyım o zaman 5 ayda bele kadar uzatıyomuşformül de
1 tutam sinameki bir çay b. su
1 tatlı k. badem yağı
1 bemiks ampul
Yarım saat bekletiyoruz, haftada 1 kez. Doğru mudur?
evet dogru ben yapıyorum kürü şuan ilk tur bitti dinlenmedeyim resmleri görmüştün sanırım okadar uzadı :)
ben deniyordum turplu suyu :) işe yaramıştı sanki yumuşacık yapıyordu ama sonra bıraktım kokusuna ugraşmasına dayanamadıgımdan. sinemakiyide 8 kür yapıyorsun 2 hafta ara veriyorsun sonra bi 8 kür daha ama ben 3 hafta fln yapmamaya karar verdi sonrada 2 3 hafta yapar 1 hafta ara vere vere devam edecem galibaEvet gördüm maşallah canım :) dinlenme nasıl oluyor kaç hafta dinleniyo saç. Bide turplu su yapıyolarmış bunla birlikte o da iyiymiş. Ben de o kadar çok şey denemek istiyorum ki zannediyorum ki ne kadar çok kür o kadar çok uzama. Mesela ayda 2 cm sinamekiden 2 cm enteleden 2 cm mayadan falan olsa ne güzel olurdu
ben deniyordum turplu suyu :) işe yaramıştı sanki yumuşacık yapıyordu ama sonra bıraktım kokusuna ugraşmasına dayanamadıgımdan. sinemakiyide 8 kür yapıyorsun 2 hafta ara veriyorsun sonra bi 8 kür daha ama ben 3 hafta fln yapmamaya karar verdi sonrada 2 3 hafta yapar 1 hafta ara vere vere devam edecem galiba
anlamadım nasla ya kafam karıştı iyice.. neyden memnunmuyum?
yarın bakıcam artık cnm bulabilirsem ondan alırım yoksa normal bi şampuan alır sarımsagı fln ona eklerimpardon melekim yaaa sen bu şampuanı kullanıyorsun sandım , yanlış okumuşum mesajını :)) ben bioblasa kürle birlikte kullanmıştım saçım güzel uzadı ama kür mü uzattı şampuan mı bilmiyorum... Saçlarımı sertleştirdiği için kullanmaktan vaz geçmiştim... Saç uzatan serisinde kullanmıştım ... Denersen yorumlarını bekliyoruz artık:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?