Ben de sinameki yapıyım o zaman 5 ayda bele kadar uzatıyomuşformül de
1 tutam sinameki bir çay b. su
1 tatlı k. badem yağı
1 bemiks ampul
Yarım saat bekletiyoruz, haftada 1 kez. Doğru mudur?
1çay bardağı su fazla canım onun da yarısı kadar su kullan ve
yarım saat değil mümkünse 1 2saat bekletmeni öneririm
haftada 1kez olmak üzere 8hafta yapıp 2 3hafta ara verip tekrar 8hafta yapıyoruz..
aman allah korusun... benmde saçlar beldeydi geçen sene nasıl kıydım güzelim saçlara bilmiyorum.şimdide en fazla ensemde cesaret ettim boya yüzünden 4 aydır daha 4 parmak bile uzamadı
en son çarem keçi tezzeği :)) zeytin yağıyla karıştırıp kafama sürecem dua edin bu şampuan işe yarasın hahahahaha
keçi tezeği ne alaka ya o ne işe yarıyomuş
nasıl yapılıyomuşki :)
walla ben sewgilime soledım telefonda 5 sanıye sesi kesildi sonra geri geldi hahahaha bana tezzek bulurmusun dedım bayılcak dıye korktum sesi çıkmayınca :))) canım bu keçi tezzeğini zeytin yağıyla karıstırıp kafaya sıwıyolarmış ALLAHIM ne hallere düştük :))))[/Q
gerçekten yapan varmıdır onu sinamiki, b vitamini badem yağı bunlar kanıtlanmış seyler ancak o bıra kocakarı olayına gırıyo asla yapaamam ıyyyy
walla ben sewgilime soledım telefonda 5 sanıye sesi kesildi sonra geri geldi hahahaha bana tezzek bulurmusun dedım bayılcak dıye korktum sesi çıkmayınca :))) canım bu keçi tezzeğini zeytin yağıyla karıstırıp kafaya sıwıyolarmış ALLAHIM ne hallere düştük :))))
hahaha sanırım ben benimkine söleseydim bi o kalmıştı başına sürmediğin yaa işin gücün yok mu senin diyip şok olurdu
sonra da başlardı ne güzel saçların var uzun zaten niye uğraşıyosun diye:90:
hey Allahım herkes aynı şeyi sölüyo bişi değil zorla evrenden çağırıyolar kuantuma inancım var benim
sonunda bunların yüzünden kel kalmasam iyi bilinçaltıma yerleştiriyolar arkadaş :90:
kızlarr merhabaa
şampuan önerisi olan varmı aranızda :)) selesta şampuan bitmek üzere bugün gidip şampuan alıcam ama selesta almak istemiyorum pek iyi gelmedi bana. bıobılas ta kullandım 3 kutu güzel di ama öle aman aman uzatma olmadı bende . yeniliklere açığım fikri olan varmı bu konuda
o zaman müjde
yarın akşam 7.54e kadar kürünü yapabilirsin kozmikbakıma uymak istiyosan
bu arada saçının düzelmesine çok sevindim canım ne kadar üzüldüğünü hatırlıyorum
arada uçlara hindistanceviziyağı kullanmanı öneririm bide glissin durulanmayan spreyleri var
onun siyah serisini kullanıyorum ben sen de bi al dene istersen
canım çewremdekılerde çok öwdü bu sarmaşık biobılası.sen sarmaşıklıdanmı kullandın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?