evet canım sarmaşık özlü olanı kullandım 3 kutu baya bi zaman da kullandım ama dolaşmalar yaptı saçımda artı ilk yıkadığım zaman saçım çok sert oluyo du ve ilginçtir ki gün içerisinde de hemen yağlanmaya başlıyodu . saçın alışma süresidir dedim devam ettim ama 3 kutu bitirmeme rağmen öle bi uzama olmadı saçımda aynı seyrinde gitti . o yüzden bıraktım ben .
ben dalin bebek şampuanı kullanıyorum kimyasalı yok denılecek kadar az.içinede badem yağı we argan yağı koyuyorm.haftada 1 kerede bemix ampulu badem yağıyla karıştırıyorum ..saçlarım parladı kendıne geldı
dalin şampuan saçta kuruma veya hemen yağlanma yapıyormu .gün aşırı saç yıkamadığım için hemen yağlandırsın istemiyorum . çok kurutması da iyi değil keçe gibi oluyor . çok şeymi istiyorum acaba
ben dalin bebek şampuanı kullanıyorum kimyasalı yok denılecek kadar az.içinede badem yağı we argan yağı koyuyorm.haftada 1 kerede bemix ampulu badem yağıyla karıştırıyorum ..saçlarım parladı kendıne geldı
Merhaba kızlar. Saçlarımı uzatmak için 1 aydır yapmadığım şey kalmadı. Turplu su, lavanta kürü, sarımsak, karışık yağ(badem yağı, çamterebentin yağı, susam yağı, lavanta yağı, defne yaprağı yağı vs.) birçok da yağ kullandım.Arada bu topikte konuştuklarınızı resimlerinize bakıp takip ediyordum hatta söylemiştim kendi saçlarımın resmini paylaşmayı düşünüyorum diye. Şimdi paylaşıyorum işte
Eki Görüntüle 626750 bu resim 15 ocakta çekildi.
Eki Görüntüle 626752 bu resim de bugün çekild yani 7 şubat.
Kızlar baya belirgin bir fark var değil mi
evet gerçekten de toparlıyor saçı bende keratınlı sampuan kullanıyorum elseve ve içine bemiks ampul ve bepanten ampul kırıyorum bırazda argan yağı cok memnunum
Evet bir hayli iyi uzamış tebrik ederim.Turp kürünü tavsiye ediyorum.Ve en az iki haftada bir zeytinyağı
walla ben sewgilime soledım telefonda 5 sanıye sesi kesildi sonra geri geldi hahahaha bana tezzek bulurmusun dedım bayılcak dıye korktum sesi çıkmayınca :))) canım bu keçi tezzeğini zeytin yağıyla karıstırıp kafaya sıwıyolarmış ALLAHIM ne hallere düştük :))))
Merhaba kızlar. Saçlarımı uzatmak için 1 aydır yapmadığım şey kalmadı. Turplu su, lavanta kürü, sarımsak, karışık yağ(badem yağı, çamterebentin yağı, susam yağı, lavanta yağı, defne yaprağı yağı vs.) birçok da yağ kullandım.Arada bu topikte konuştuklarınızı resimlerinize bakıp takip ediyordum hatta söylemiştim kendi saçlarımın resmini paylaşmayı düşünüyorum diye. Şimdi paylaşıyorum işte
Evet bir hayli iyi uzamış tebrik ederim.Turp kürünü tavsiye ediyorum.Ve en az iki haftada bir zeytinyağı
sende alemsin kız böyle bir şey sevgiliye denirmiama tezek biraz ağır oldu ya sığır iliği iyi ama 3 kere yaptım saçımın ön tarafında yeni yeni saçlar çıktı nasıl havada şimdi baya belli oluyo ama oda çok uğraştırıyo o yüzden şu an sinamekiye yoğunlaştım bakalım artık :)
Hem de baya baya fark var çok güzel uzamış maşAllah
maşallah çok güzel uzamış, lavanta kürünü ve sarımsağı nasıl kullandınız ? Yağları siz mi karıştırdınız yoksa hazır mı aldınız?? Çok merak ettim kusura bakmayın bir ayda çok güzel uzatmışsınız, ben bu uzamayı sinameki kürü bitince elde etmiştim.. Saçım normal ayda bir cm uzar, sizin sanırım çabuk uzuyor saçlarınız ... Bir ay için çok güzel bir sonuç çünkü ... İnş istediğiniz gibi olur...
canım en cok hangisi işe yaradı sence
selam ,benm saçım aşırı derecede kısa, ama bu cok kotu kokuyokokmayan bişe yokmuuuuu
Teşekkürler canım, 5 diş sarımsağı rendeleyip şampuanıma kattım her duşta onu kullandım. Lavantayı da 3 bardak suda kaynattım süzüp soğuttum ve haftada iki kere duştan sonra durulama suyu olarak kullandım lavantayı saçlarıma kullandıktan sonra yıkamadım saçlarımı hiç hem yağlanmasını da azalttı saçlarımınYağları ben aldığımda karışıktı haftada iki gün saçlarımın her yanına pamukla yedirdim 1 saat bekletip yıkadım
Benim saçlarım da çok çabuk uzamaz aslında ayda 1,5- 2 cm falan en fazla :) Umarım senin de işine yarar bunlar :)
[FONT=&]kızlar ben 4-5 saat bekletiyorum. Yarım saat gibi sözler geçmiş çok az değil mi?[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?