Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben dalin bebek şampuanı kullanıyorum kimyasalı yok denılecek kadar az.içinede badem yağı we argan yağı koyuyorm.haftada 1 kerede bemix ampulu badem yağıyla karıştırıyorum ..saçlarım parladı kendıne geldı

dalin şampuan saçta kuruma veya hemen yağlanma yapıyormu .gün aşırı saç yıkamadığım için hemen yağlandırsın istemiyorum . çok kurutması da iyi değil keçe gibi oluyor . çok şeymi istiyorum acaba

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Saçlarımı uzatmak için 1 aydır yapmadığım şey kalmadı. Turplu su, lavanta kürü, sarımsak, karışık yağ(badem yağı, çamterebentin yağı, susam yağı, lavanta yağı, defne yaprağı yağı vs.) birçok da yağ kullandım.Arada bu topikte konuştuklarınızı resimlerinize bakıp takip ediyordum hatta söylemiştim kendi saçlarımın resmini paylaşmayı düşünüyorum diye. Şimdi paylaşıyorum işte

bu resim 15 ocakta çekildi.
bu resim de bugün çekild yani 7 şubat.

Kızlar baya belirgin bir fark var değil mi

Son düzenleme:

yok canım bende ne yağlanma yaptı nede başka bişi.sadece kendine geldi we parladı

evet gerçekten de toparlıyor saçı bende keratınlı sampuan kullanıyorum elseve ve içine bemiks ampul ve bepanten ampul kırıyorum bırazda argan yağı cok memnunum

Evet bir hayli iyi uzamış tebrik ederim.Turp kürünü tavsiye ediyorum.Ve en az iki haftada bir zeytinyağı

evet gerçekten de toparlıyor saçı bende keratınlı sampuan kullanıyorum elseve ve içine bemiks ampul ve bepanten ampul kırıyorum bırazda argan yağı cok memnunum

şimdi sarmaşık özlu bıoblası denıcemde kim kullandıysa saçı dökülmüş tereddutte kaldım açıkçası

sende alemsin kız böyle bir şey sevgiliye denirmi ama tezek biraz ağır oldu ya sığır iliği iyi ama 3 kere yaptım saçımın ön tarafında yeni yeni saçlar çıktı nasıl havada şimdi baya belli oluyo ama oda çok uğraştırıyo o yüzden şu an sinamekiye yoğunlaştım bakalım artık :)

Hem de baya baya fark var çok güzel uzamış maşAllah

Son düzenleme:

maşallah çok güzel uzamış, lavanta kürünü ve sarımsağı nasıl kullandınız ? Yağları siz mi karıştırdınız yoksa hazır mı aldınız?? Çok merak ettim kusura bakmayın bir ayda çok güzel uzatmışsınız, ben bu uzamayı sinameki kürü bitince elde etmiştim.. Saçım normal ayda bir cm uzar, sizin sanırım çabuk uzuyor saçlarınız ... Bir ay için çok güzel bir sonuç çünkü ... İnş istediğiniz gibi olur...

Evet bir hayli iyi uzamış tebrik ederim.Turp kürünü tavsiye ediyorum.Ve en az iki haftada bir zeytinyağı

Turp kürünü 1 hafta yaptım sonra bırakmak zorunda kaldım evdekiler kokusuna dayanamadılar
Zeytinyağını çok duydum gerçekten uzamasına yardımcı oluyor mu ki?

Teşekkürler canım 3 hafta bu kadar uzamış olmasına ben bile şaşırdım ama mutlu oldum

selam ,benm saçım aşırı derecede kısa, ama bu cok kotu kokuyokokmayan bişe yokmuuuuu

canım en cok hangisi işe yaradı sence

Teşekkürler canım, 5 diş sarımsağı rendeleyip şampuanıma kattım her duşta onu kullandım. Lavantayı da 3 bardak suda kaynattım süzüp soğuttum ve haftada iki kere duştan sonra durulama suyu olarak kullandım lavantayı saçlarıma kullandıktan sonra yıkamadım saçlarımı hiç hem yağlanmasını da azalttı saçlarımın Yağları ben aldığımda karışıktı haftada iki gün saçlarımın her yanına pamukla yedirdim 1 saat bekletip yıkadım
Benim saçlarım da çok çabuk uzamaz aslında ayda 1,5- 2 cm falan en fazla :) Umarım senin de işine yarar bunlar :)

selam ,benm saçım aşırı derecede kısa, ama bu cok kotu kokuyokokmayan bişe yokmuuuuu

Sarımsaklı şampuanla saçlarını 2 defa yıkarsın sonra bir de güzel kokulu başka bir şampuanla yıkarsın. En sonda durulama suyuna elma sirkesi koyup duştan çıkarsan hiç koku kalmıyor canım tecrübeyle sabittir

sarımsak 10 numara bir şey ya saçı harbiden uzatıyo yıllardır kullandığım için kokusu artık beni rahatsız etmiyo alıştım yanlız bir şey sorucam canım bu lavanta suyunu normal kovadaki suya karıştırıp saçlarını duruluyosun dimi doğrumu anlamışım?

[FONT=&quot]kızlar ben 4-5 saat bekletiyorum. Yarım saat gibi sözler geçmiş çok az değil mi?[/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…