sarımsak 10 numara bir şey ya saçı harbiden uzatıyo yıllardır kullandığım için kokusu artık beni rahatsız etmiyo alıştımyanlız bir şey sorucam canım bu lavanta suyunu normal kovadaki suya karıştırıp saçlarını duruluyosun dimi doğrumu anlamışım?
Suyla karıştırmıyorum. Lavantayı süzdükten sonra soğumasını bekliyorum soğuyunca bir kavanoza koyuyorum duştan çıkmadan önce o kavanozdaki lavanta suyunu saçlarıma döküyorum öyle çıkıyorum, herhangi bir suyla karıştırmıyorum yani saf lavanta suyu
bende 3 bardak lavanta suyuyla nasıl durulanırki muhakkak durulama suyuna ekliyordur diye düşündümneyse bende lavanta varda 3 bardak su için ne kadar lavanta eklememiz lazım canım bende yapayım bari
Bir tutam ekle canım :)
bir tutam az olmazmı ya zaten küçücükler etki edermiki
Ben de öyle düşünmüştüm ama kaynamaya başlayınca bir bakıyorsun su tamamen bordo-kahverengi bir şey oluvermiş1 tutam yeterli yani..
peki canım teşekkürler deniyicem
Sarımsaklı şampuanla saçlarını 2 defa yıkarsın sonra bir de güzel kokulu başka bir şampuanla yıkarsın. En sonda durulama suyuna elma sirkesi koyup duştan çıkarsan hiç koku kalmıyor canım tecrübeyle sabittir
ay ben şu glisin serisini bulamadımmarketten ipegin sade şampuanını aldım bide çam esansı aldım 600 ml şampuan kaçç kapak karıştırsam acaba çok fazla olunca çok sertleştiriyor az da katmak istemiyorum.bide sarımsak koydummu tamam dır
Yaaa bir bu sarımsaklı şampuan kaldı denemediğim... Kokusundan tırsıyorum...yağmur yağar , ıslak ıslak kokarım, terlerim saçlarımın dibinden koku fışkırır diye kullanamıyorum... Kullanan herkes çok memnun , uzatma konusunda bir numara ....
Sirke bayağı alıyor mu kokusunu , çok endişeliyim... Ne yapacağım bilemedim... Keşke tatilde deneseydim diyeceğim ama bu seferde eşimin dırdırını çekeceğim... Ne dersin cevapveriyorum????
ben kullandım sarımsaklı şampuan.. bitti yenisini yaptım bugün ipegin şampuanına bide çam terebentini ekledim yıkadım bende pek seertleşme olmadı :26:melekim ben ünv iken ipeğin şampuan ve saç kremini kullanırdım... Saçlarıma hiççççç bakım yapmazdım, ne güzzzel saçlarım vardı... Şimdi pehhhh nerde.... Neyse canım ben ipeğin şampuanını geçen hafta kullandım saçlarımı sertleştirdiğini hissettim... İnşallah sana iyi gelir , sarımsak konusunda gel-gitlerim var, ama uzattığı aşikar... Acaba senin gibi ipek şampuan içine sarımsak mı katsam ... Sen sarımsaklı şampuan kullandın mı kokusunu ne yaptın??
ya benm saçımı kestirdigim salak kuaföre dedimki kesmeden ztn toplıcam sırf boyadan kurtulmak için kestiriyorum düz bi şekilde kes dedim tamam sen bana bırak dediselam kızlar nasıl gidiyo neler yapıyosunuz
benim saçımda kat filan kalmadı sadece önlerde birazcık var
onlarda bu tur uzamış olur
sizin saçlar ne durumda uzama gözlemliyor musunuz
ya benm saçımı kestirdigim salak kuaföre dedimki kesmeden ztn toplıcam sırf boyadan kurtulmak için kestiriyorum düz bi şekilde kes dedim tamam sen bana bırak dediarkayı kısa önleri daha uzun bıraktı ben böyle istemiyorum kullanmıcam ztn dedim sana yakıştı dedi olsun dedim kullanmıcam düzelt önlerden biraz düzeltti ama yinede ense biraz açıktı önler de uzundu şimdi biraz yaklaştı birbirine hala ense tarafım seyrek ve kısa bide kat atmıştı arka tarafa o katlar uzadı neyseki
ya sorma neyse allahından bulsun ilk belimdeki saçlarımıda allahın cezası bi kuaför budamıştı omzuma kadar ben kırıklarını al demiştimofff yemin ederim bööle şeyler görüp duyunca o kuaförleri boğasım geliyo
zaten bana bırak diyeninden korkacan şekerim onlardada ne özgven var yaa
belki karşındaki adam huylunun biri ne biliyosun da kafana göre kesip boyuyosun
aman boşver canım neyse şimdi herşey güzel olucak neler neler yapıyoz
sarımsağı kesinlikle denemelisin seyrek yerler için benimde açık yerlerim vardı önlerde çok fazla değildi ama
ben farkındaydım sarımsaklı zeytinyağı yapa yapa şuan nerdeyse alnımda saç var
geçen elimi bi attım 3 4tel hemde nasıl uzamış alnımın ortasındaAllahtan saçıma yakın bi yerde ki belli olmuyo fazla
yoksa durduk yerde kıllı ediyodum kendimi
ya sorma neyse allahından bulsun ilk belimdeki saçlarımıda allahın cezası bi kuaför budamıştı omzuma kadar ben kırıklarını al demiştimya bu sarımsaklı z.yagını bende yapıyordum önceden bitti benm,tekrar hazırlamayı düüşünüyorum evde kullana kullana z.yagı kalmadıki alınca yaparım.. benm de yeni saçlarım çıkıyr tepemde xay ama çok tuhaf çıkıoyr nerdeyse saç telimin 2 katı kalın yani bide kıvırcık şekilde çıkıyor dikiliyor tepemde acaba bu bakmların etkisindenmi çıkanların hepsi öyle deglde çogu tel öyle
ekle kızbencede canım onlar hem bakımların sonucu hem de asıl saç onlar sağlıklı ve düzgün
bizim kafamızdakiler saç değil ki şuanda o kadar uğraşıyoz ki
neyseki epey toparladık şu kürdü yağdı derken..
benimde saçlarım çıkıyo çok memnunum valla bu kür vs bittiğindede iş onları gürleştirmeye gelecek
hadi bakalım yolu yarıladık güzel şeyler olur inşallah..
bu ara benimde foto ekleyesim var napsam qı
ekle kızya ama çok sert o çıkan saç telleri benm daha çok var yahu uzucak gürleşicek neyse beklicez artık seneye eski saçlarıma kavuşurum gibi geliyor inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?