valla cnm senin saçları görünce gaza geliyorumEki Görüntüle 627036 Eki Görüntüle 627037
evet kızlar ilk foto 21 aralık diğeride dün çekildi
fotoları çok düzenleyemedim üstüne tıklayarak bakabilirsiniz
bide boyda uzama yok fazla farkındayım çünkü kestim birazcık
ama en azından kısa olan kısımların uzadığı aşikar..artık bu turda toptan bi uzama olur diye umut ediyorum
ve güzel yorumlarınızı bekliyorum..melekim sen neler sölücen
valla cnm senin saçları görünce gaza geliyorumevet tam boyda uzama fazla yok ama v şeklinde duruyor ilk resmde ikincide v ligi gitmiş katlar uzamış dedigin gibi ztn saç önce katları uzatıyor kim ne derse desin tecrübeyle sabittir:) bundan sonrada senin komple uzama olucak bence süper.benm eski saç boyumla hemen hemen aynı benm ki az daha uzundu kalçama gelmek üzereydi maşhallah cnmmm
Eki Görüntüle 627036 Eki Görüntüle 627037
ama en azından kısa olan kısımların uzadığı aşikar..artık bu turda toptan bi uzama olur diye umut ediyorum
kız yok pürüzsüz dgl göründügü gibi.sağol melekimm tşk ederim
benimde istediğim aslında 1karış ama hep katlar uzadı ilk kürde bide şimdi foto ekleyince bioblasın önemini anladım
kesinlikle sarmaşık özlüye geri dönücem baksana diğerinde nasıl gür duruyo saçlarım
neyse yaa şu turda da bi istediğimi alsam tamam valla saçım gözümün önünde yansada kestirmicem
bu arada sende foto eklemiştin gördüm sayfanın altında harika gidiyosun hiç bırakma valla senin saçlarını ben çok beğenmiştim zaten
yumuşacık ve pürüzsüz duruyo
anaaa pişti oldukxAy sen zaten kendi yorumunu kendi kendine yapmışın
Sana aynen katılıyorum :)) Bu arada yerdeki halının aynısından bizim evde de var :))
Katların gitmiş gayet güzel görünüyor saçların :) Bir şey sorcam ama ben, sen nasıl saçlarını böyle düzgün şekilde kesebiliyorsun kendi kendine?
Ben de kesmek istiyorum bir iki kez kestim ama biraz yamuk oldu daZaten şimdi kesmem ama yazdan sonra kırıklar artar iyice güneş mahvediyor o zaman uçlarından biraz alırım.
kız yok pürüzsüz dgl göründügü gibi.aman aman nazar degmesin şükür uzuyor eskiden hiç boya işine girmeden 3.4 ayda omzumdan belime geliyordu saçlarım ne ara uzadıgını farketmiyordum bile nrmlade çok hızlı uzar ama açma işlemi bide boya olunca bana küstü saçlarım anca bakımla fln işte bukadar oluyor.. senin ilk resmde kuru ama digernde ıslak gibi biraz ondan ince duruyordur cnm :26:
vLLa şuanda gögsüme gelse yeter sonra ztn yavaş yavaş uzar belime gelir bukadar kısayken ne şekil verebiliyorum nede açabiliyorum hep toplu sçlarım aslında açık bıraksam daha çabuk uzar ama öyle kendimi çirkin hissediyorum
Eki Görüntüle 627036 Eki Görüntüle 627037
:26:Eki Görüntüle 626995 bugün kardeşime çektirdim arkadan çekebildigi kadar işte.. ilk kestirdigimde tam kıvrım yeri varya saçlarımın ordaydı ensemdeydi yani tam böyle dönmüyordu saçlarım
anaaa pişti oldukannem almış çok seviyorum halımı valla bide arada bi iki tane dökülmese iyi olurdu ama
canım öncelikle yorum için tşk ettim kocaman:) ya şu kozmikbakıma uyuyorum ya ben orda saç kesme günü filan oluyo mesela
bende kırık alıcam derken her seferinde biraz biraz kaçırıyom ucunu ama en azından elime tutam tutam alıp kesiyorum
kesinlikle yabana atmıyorum ama ne yalan söleyim bin pişman oluyorum ki kendim kesmeme rağmen artık tövbe ettim zaten
kesmece kırmaca yokcanım saçlarını hep nemli tut yani bu ıslak anlamında değilde mesela ellerimizi nasıl kremliyosak
senin saç uçların da ööle olsun kuru saç başa bela en büyük neden o zaten..mesela saçını yaptıktan sonra krem tarzı bişiler sürebilirsin
bende bioblasın şekil koruyucusu var bu ara onu hep bu amaç için kullanıyorumekstra zaten maskeydi spreydi var onlarda
evet melekim ya kısa saç uzundan zor uzun saçı artık taramamak moda biliyosun sabah kalkan o şekilde caddeye atıyo kendini
şaka maka senin saçların göğsüne gelir yazın ilk zamanlarında yaa sonrası zaten kolay emin ol canım yalnız o geçiş dönemini biraz rahat tut derim
hani araların filan uzun olsun malum saç bi boya gelince yavaş uzuyo bkz benbu arada saçlarına haksızlık etme çok güzel ve sağlam uzuyolar
sinamekinin en sevdiğim yönü de bu bi ağırlık canlılık veriyo..
ekledim foto 339.sayfada cnm bi bak istersenmelekim ilk resmin nerde uzadığını daha güzel anlardık yanyana koysaydın
ama şunu söyleyeyim artık uzamamış diyemezsin baya toplamış kendini
saç rengini değiştirmişsin yeni görüyorum çok beğendim bakım yapa yapa sağlıklı da görünüyorlar valla bence bu boyu da iyi ama sen yetinmeyeceksin bellikesimini de başarılı buldum artık bende kendim kesicem bıktım kuaföre gittiğimde saçımı ufacık bırakmasından
aa evet canım baada haber et lütfen daxı bende yapmayı düşünüyorum da bu ara çok yormayım dedimevet haklısın bende kendim bile kessem saçımı pişman oluyorum acayip şekilde en iyisi kuaföre gidip düzgün kestirmek ama onun için de kalçanın biraz altına kadar uzatmak lazım, malum kuaförler karış karış kestiği için saçı, anca istediğim boy olur
Bir de acayip merak ediyorum gerçekten saçlarım o kadar uzar mı hayatta hiç o kadar uzatmadım çünkü :)) Bir ara bir fotoğraf yüklemiştim eski hali diye omzumun bir karış altına kadardı saçlarım en uzun o kadar oldu saçlarım.
Bu arada ben dax supergroya başladım haftada 3 kereden 4 hafta yapcam ve toplamda 12 kür olmuş olacak. Başlamadan fotoğraf da çektim. Bitince başlık açıp eklerim :)) Bakalım bu ne kadar uzatcak.
[/QUOTE]ya uzasa gögsüme gelse ztn kndiliginden dalgalı benm saçlar xay bırakırım kendi haline çabuk uzar ozaman
kızlar ben de bugün alix keratin ampüllerinden aldım.. içinde 12 tane var. her biri 10ar ml..
1 tanesini şampuana kattım.
1 tanesini de aynı miktar su ile karıştırıp ıslak saça uygulayıp 3 dakika snra yıkayın diyodu.ben uyguladım ama 3 dakika snra yıkamadım.. fön çektim üzerinden.bekletebildiğim kadar bekletcem.. saçlarım çok güzel gözüküyo. yağlı gibi gözükmüyo ve yumuşacık. yıpranmaya ve uzamaya çok etkisi oluyomuşş...
inşallah görürüm etkisini.
kızlar ben de bugün alix keratin ampüllerinden aldım.. içinde 12 tane var. her biri 10ar ml..
1 tanesini şampuana kattım.
1 tanesini de aynı miktar su ile karıştırıp ıslak saça uygulayıp 3 dakika snra yıkayın diyodu.ben uyguladım ama 3 dakika snra yıkamadım.. fön çektim üzerinden.bekletebildiğim kadar bekletcem.. saçlarım çok güzel gözüküyo. yağlı gibi gözükmüyo ve yumuşacık. yıpranmaya ve uzamaya çok etkisi oluyomuşş...
inşallah görürüm etkisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?