Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet kızlar ilk foto 21 aralık diğeride dün çekildi
fotoları çok düzenleyemedim üstüne tıklayarak bakabilirsiniz
bide boyda uzama yok fazla farkındayım çünkü kestim birazcık
ama en azından kısa olan kısımların uzadığı aşikar..artık bu turda toptan bi uzama olur diye umut ediyorum
ve güzel yorumlarınızı bekliyorum..melekim sen neler sölücen

valla cnm senin saçları görünce gaza geliyorum evet tam boyda uzama fazla yok ama v şeklinde duruyor ilk resmde ikincide v ligi gitmiş katlar uzamış dedigin gibi ztn saç önce katları uzatıyor kim ne derse desin tecrübeyle sabittir:) bundan sonrada senin komple uzama olucak bence süper.benm eski saç boyumla hemen hemen aynı benm ki az daha uzundu kalçama gelmek üzereydi maşhallah cnmmm

sağol melekimm tşk ederim
benimde istediğim aslında 1karış ama hep katlar uzadı ilk kürde bide şimdi foto ekleyince bioblasın önemini anladım
kesinlikle sarmaşık özlüye geri dönücem baksana diğerinde nasıl gür duruyo saçlarım
neyse yaa şu turda da bi istediğimi alsam tamam valla saçım gözümün önünde yansada kestirmicem
bu arada sende foto eklemiştin gördüm sayfanın altında harika gidiyosun hiç bırakma valla senin saçlarını ben çok beğenmiştim zaten
yumuşacık ve pürüzsüz duruyo

xAy sen zaten kendi yorumunu kendi kendine yapmışın

Sana aynen katılıyorum :)) Bu arada yerdeki halının aynısından bizim evde de var :))

Katların gitmiş gayet güzel görünüyor saçların :) Bir şey sorcam ama ben, sen nasıl saçlarını böyle düzgün şekilde kesebiliyorsun kendi kendine?
Ben de kesmek istiyorum bir iki kez kestim ama biraz yamuk oldu da Zaten şimdi kesmem ama yazdan sonra kırıklar artar iyice güneş mahvediyor o zaman uçlarından biraz alırım.

kız yok pürüzsüz dgl göründügü gibi. aman aman nazar degmesin şükür uzuyor eskiden hiç boya işine girmeden 3.4 ayda omzumdan belime geliyordu saçlarım ne ara uzadıgını farketmiyordum bile nrmlade çok hızlı uzar ama açma işlemi bide boya olunca bana küstü saçlarım anca bakımla fln işte bukadar oluyor.. senin ilk resmde kuru ama digernde ıslak gibi biraz ondan ince duruyordur cnm :26:

vLLa şuanda gögsüme gelse yeter sonra ztn yavaş yavaş uzar belime gelir bukadar kısayken ne şekil verebiliyorum nede açabiliyorum hep toplu sçlarım aslında açık bıraksam daha çabuk uzar ama öyle kendimi çirkin hissediyorum

anaaa pişti olduk annem almış çok seviyorum halımı valla bide arada bi iki tane dökülmese iyi olurdu ama
canım öncelikle yorum için tşk ettim kocaman:) ya şu kozmikbakıma uyuyorum ya ben orda saç kesme günü filan oluyo mesela
bende kırık alıcam derken her seferinde biraz biraz kaçırıyom ucunu ama en azından elime tutam tutam alıp kesiyorum
kesinlikle yabana atmıyorum ama ne yalan söleyim bin pişman oluyorum ki kendim kesmeme rağmen artık tövbe ettim zaten
kesmece kırmaca yok canım saçlarını hep nemli tut yani bu ıslak anlamında değilde mesela ellerimizi nasıl kremliyosak
senin saç uçların da ööle olsun kuru saç başa bela en büyük neden o zaten..mesela saçını yaptıktan sonra krem tarzı bişiler sürebilirsin
bende bioblasın şekil koruyucusu var bu ara onu hep bu amaç için kullanıyorum ekstra zaten maskeydi spreydi var onlarda

evet melekim ya kısa saç uzundan zor uzun saçı artık taramamak moda biliyosun sabah kalkan o şekilde caddeye atıyo kendini
şaka maka senin saçların göğsüne gelir yazın ilk zamanlarında yaa sonrası zaten kolay emin ol canım yalnız o geçiş dönemini biraz rahat tut derim
hani araların filan uzun olsun malum saç bi boya gelince yavaş uzuyo bkz ben bu arada saçlarına haksızlık etme çok güzel ve sağlam uzuyolar
sinamekinin en sevdiğim yönü de bu bi ağırlık canlılık veriyo..

saç rengini değiştirmişsin yeni görüyorum çok beğendim bakım yapa yapa sağlıklı da görünüyorlar valla bence bu boyu da iyi ama sen yetinmeyeceksin belli kesimini de başarılı buldum artık bende kendim kesicem bıktım kuaföre gittiğimde saçımı ufacık bırakmasından

:26:Eki Görüntüle 626995 bugün kardeşime çektirdim arkadan çekebildigi kadar işte.. ilk kestirdigimde tam kıvrım yeri varya saçlarımın ordaydı ensemdeydi yani tam böyle dönmüyordu saçlarım

melekim ilk resmin nerde uzadığını daha güzel anlardık yanyana koysaydın
ama şunu söyleyeyim artık uzamamış diyemezsin baya toplamış kendini

evet haklısın bende kendim bile kessem saçımı pişman oluyorum acayip şekilde en iyisi kuaföre gidip düzgün kestirmek ama onun için de kalçanın biraz altına kadar uzatmak lazım, malum kuaförler karış karış kestiği için saçı, anca istediğim boy olur

Bir de acayip merak ediyorum gerçekten saçlarım o kadar uzar mı hayatta hiç o kadar uzatmadım çünkü :)) Bir ara bir fotoğraf yüklemiştim eski hali diye omzumun bir karış altına kadardı saçlarım en uzun o kadar oldu saçlarım.

Bu arada ben dax supergroya başladım haftada 3 kereden 4 hafta yapcam ve toplamda 12 kür olmuş olacak. Başlamadan fotoğraf da çektim. Bitince başlık açıp eklerim :)) Bakalım bu ne kadar uzatcak.

ya uzasa gögsüme gelse ztn kndiliginden dalgalı benm saçlar xay bırakırım kendi haline çabuk uzar ozaman

evet melekim ya kısa saç uzundan zor uzun saçı artık taramamak moda biliyosun sabah kalkan o şekilde caddeye atıyo kendini
şaka maka senin saçların göğsüne gelir yazın ilk zamanlarında yaa sonrası zaten kolay emin ol canım yalnız o geçiş dönemini biraz rahat tut derim
hani araların filan uzun olsun malum saç bi boya gelince yavaş uzuyo bkz ben bu arada saçlarına haksızlık etme çok güzel ve sağlam uzuyolar
sinamekinin en sevdiğim yönü de bu bi ağırlık canlılık veriyo..
[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim evet duramadım boyadım saçımı çünkü 3renk olmuştu kafamda
evet malesef saçımı epey kırpmışım bende yeni farkettim neyse 2 3kür sonra adam ederim inş
yaa istediğim bi boy ve kesim var 1karış daha uzatabilirsem bunu başarıcam inanıyorum :90:
sen neler yapıyosun canım nasılsın saçların ne alemde

aa evet canım baada haber et lütfen daxı bende yapmayı düşünüyorum da bu ara çok yormayım dedim
bu arada bende kalçama kadar uzatmadım hiç neyse bu konuyu kapatalım yoksa bunu kafaya takıp o boya getirmeye çalışıcam
o da benim gençliğime mal olacak

ya uzasa gögsüme gelse ztn kndiliginden dalgalı benm saçlar xay bırakırım kendi haline çabuk uzar ozaman
[/QUOTE]

e melekim iyiymiş o zaman..saçların vefasız değil bak ne güzel eminsin ben ööle emin olamıyorum çoğu zaman
neyse canımcım hiç merak etme en fazla 3 4ayını alır göğsüne gelmesi

kızlar ben de bugün alix keratin ampüllerinden aldım.. içinde 12 tane var. her biri 10ar ml..
1 tanesini şampuana kattım.
1 tanesini de aynı miktar su ile karıştırıp ıslak saça uygulayıp 3 dakika snra yıkayın diyodu.ben uyguladım ama 3 dakika snra yıkamadım.. fön çektim üzerinden.bekletebildiğim kadar bekletcem.. saçlarım çok güzel gözüküyo. yağlı gibi gözükmüyo ve yumuşacık. yıpranmaya ve uzamaya çok etkisi oluyomuşş...
inşallah görürüm etkisini.

canım saç uzaması içinmı bu?

canım hem bakım için hem de uzaması iin. dökülmeyi de durduruyormuş..
benim yıpranıklar gözükmüyo şu an. yıkayınca nası olur bilmem. paylaşırım gelişmeleri

xayx senin saçlarını boyu güzel ama bişey eksik gibi sanki ne bileyimm fönlü halini görmek isterim açıkcası..

aaa ne güzell canım nerden aldın ampulü ve fiyatı ne kadardı
kesinlikle bikaç gün sonra foto bekliyorum lütfen unutma canım uzun zamandır niyetleniyodum ama kararsızdım
sende görüp ööle alayım bari..sen saçını onarmak için filan mı yaptın bunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…