Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xayxi kestiğini söylemişsin ama yinede gözle görülür bi fark var en azından v lik gitmiş koyu renk yapıncada daha bakımlı durmuş hadi bakalım böyle devam

xayxcım ben alixinkini aldım.. allegra diye bişey daha var galiba.
49 liraya aldım canımcım..
yarın resim paylaşrım saçımı da ampülleri de..
suyla karıştırınca krem gibi oluyo...
ben bugün aldım... bakalım nası olcak..

muhwteşemmmm nazar değmesin maşallah çok güzel benim böyle uzasın savura savura attıra attıra gezerim allahıma kitabıma:))))

xayx senin saçlarını boyu güzel ama bişey eksik gibi sanki ne bileyimm fönlü halini görmek isterim açıkcası..

canım saçlarımı kötü haliyle çekmedim zaten yapılıydı ama
genelde günün sonunda ööle bi sönmüş oluyo saçlarım havalardan ötürü
aslında benm eklediğim fotolar hep karışıktı biri fönlü biri dalgalı ve artık hep fönlü eklicem demiştim
ama eklediğim bu foto en yakın tarihli olanı canım o yüzden eklemek istedim

anaamm ne güzel nirden aldın nirden nirden
özellikle uçları çek bak derdim onlar biraz benim canımcım

bebem ben trde değilim. burda bi yerden aldım..
trde de nerde vardır.... bilmiyorum ama kozmatik satan yerlerde vardır... alix avien satan yerde vardır galiba. canımcım

Son düzenleme:
xayxi kestiğini söylemişsin ama yinede gözle görülür bi fark var en azından v lik gitmiş koyu renk yapıncada daha bakımlı durmuş hadi bakalım böyle devam
sağol canımm çok teşekkür ederim evet yaa sinameki rengini biraz bozdu açıkçası
daa doğrusu boyayı akıtıyomudur nedir ondan bööle oldu ama 1 2ay daha idare edebilirsem iyi olucak
krepe balyaj yaptırmayı düşünüyorum zaten herşeyin sonuna geldiğimde de bi foto eklicem saçımın son haliyle

muhwteşemmmm nazar değmesin maşallah çok güzel benim böyle uzasın savura savura attıra attıra gezerim allahıma kitabıma:))))

naslaammm tşk ederim arkadaşım
sende gezicen dur daha yaa herşey çok güzel gidiyo hem senin saçlarının sağlığına kavuşması da çok iyi oldu
en önemlisi oydu aslında umarım bi yandan uzarken bi yandan da hep bööle iyi gider canım

bebem ben trde değilim. kıbrıstayım.. burda bi yerden aldım..
trde de nerde vardır.... bilmiyorum ama kozmatik satan yerlerde vardır... alix avien satan yerde vardır galiba. canımcım

hımmm doğru diyon ben bi kozmetikçilere bakam sağol şekerim

aynen benimde rengini baya akıttı zaten son attığım fotoda fark etmişsindir :) ama benim işime geliyo zaten yazın açtırcam rengini tabi istediğim boya ulaşabilrse ki inş. uzar

Son düzenleme:
aynen benimde rengini baya akıttı zaten son attığım fotoda fark etmişsindir :) ama benim işime geliyo zaten yazın açtırcam rengini tabi istediğim boya ulaşabilrse ki inş. uzar
uzar canım uzar saçın istediğin boy olmuş kalmış sana boyayı seçmek istediğin modeli seçmek hep o anlarda farzet kendini
ahh ahh ne güzel hayallerimiz planlarımız var aslında ve inş çabucak da ulaşıcaz hiç değilse yaza güzel bi giriş yapıcaz

önemli değil canımcım..
yarın resim eklicem
4gözle bekliyom :76:

aynen canım ya yaza bomba gibi geliyoruz inşallahhhhhhhh

güzel uzamaya devam ediyor saçların, V kesimden kurtulduğun iyi olmuş, daha dolgun ve bakımlı gösterir saçı. rengini de beğendim.

güzel uzamaya devam ediyor saçların, V kesimden kurtulduğun iyi olmuş, daha dolgun ve bakımlı gösterir saçı. rengini de beğendim.

alexuscum çok teşekkür ederim canım ama nedense tel iyi çekmiyo
yoksa dahada parlak ve canlı bi rengi var saçımın..
neyse gerçekten saçımın aynı boy olmasına bende çok sevindim
sadece önlerde birazcık kısa yerler var onlarda bu turda uzar muhtemelen
hadi bakalım bahara çok büyük planlarım var
bide kesinlikle tavsiye ediyorum bioblas sarmaşık özlüyü meğer nasıl da iyi gelmiş bana bi kere daha görmüş oldum

benim de son turum kaldı, mart sonu bitecek. ondan sonra düzenli yapamayabilirim. uzamaya devam ediyor ama o ilk baştaki hızı yok. artık ne kadar uzarsa benim de kar ama yaza belime gelmeyeceği belli oldu :44:

yani sarmaşık özlüyü aklıma sokuyorsun ha xay :26: bilemedimki alıp kullansammı nasıl olur benm için uzama olması önemli ama şimdi anlayamam en iyisi biraz daha bekliyim uzama aynı hızda devam ederse alırım onu kullanıp bide öyle bakarım uzamasını etkilerse devamını getiririm

benim de son turum kaldı, mart sonu bitecek. ondan sonra düzenli yapamayabilirim. uzamaya devam ediyor ama o ilk baştaki hızı yok. artık ne kadar uzarsa benim de kar ama yaza belime gelmeyeceği belli oldu :44:
yok canım yaa hemen kötüsünü düşünme araları uzun tutarsın biraz mesela martta bitirdiğin turdan sonra mayısta başlarsın bidaha
senin saçların güzel uzuyodu yani duracağını hiç düşünemiyorum

ya melekim valla uzatmıştır benim saçımı illaki ama
bi canlı tuttu bi güzelleştirdiki saçımı onu farkettim ben o zamanda farkındaydım ama
şimdi bakınca daha iyi anladım sanırım bikaç güne durmayıp gene gidip alıcam

canım saçlarım süperrr
katların gitmş kii benim için asıl önemli olan o biliyorsun
bu kürleri sırf katlarım ggitsin diye yapıyorum yoksa saçlarım çok kısa değil biliyorsun bana yeterde artar bilee
inşallah bende ayn sonucu alırım 3. turun sonunda hiç katım kalmamış olurr

esoşumm
emin ol önce katlar uzuyo valla canım
bende elime hakim olup kesmeseydim saçımı şimdi daha uzun olacaktı
ah ahhh zorla bi adım geri attım kendimi

naslaammm tşk ederim arkadaşım
sende gezicen dur daha yaa herşey çok güzel gidiyo hem senin saçlarının sağlığına kavuşması da çok iyi oldu
en önemlisi oydu aslında umarım bi yandan uzarken bi yandan da hep bööle iyi gider canım
[/QUOTE]

inşaallahhhh canoşummmm , bayağı düzelmiş değil mi saçlarım fotodan sonra bende farkettim...senin saçların gibiydi benim saçlarımda eşim hep söyler durur( başımın etini yiyor ) inşallahhhh seneye bende saçlarımı savura gezerim.... Bakımlara devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…