Eki Görüntüle 627036 Eki Görüntüle 627037
evet kızlar ilk foto 21 aralık diğeride dün çekildi
fotoları çok düzenleyemedim üstüne tıklayarak bakabilirsiniz
bide boyda uzama yok fazla farkındayım çünkü kestim birazcık
ama en azından kısa olan kısımların uzadığı aşikar..artık bu turda toptan bi uzama olur diye umut ediyorum
ve güzel yorumlarınızı bekliyorum..melekim sen neler sölücen
ama en azından kısa olan kısımların uzadığı aşikar..artık bu turda toptan bi uzama olur diye umut ediyorum
xayx senin saçlarını boyu güzel ama bişey eksik gibi sanki ne bileyimm fönlü halini görmek isterim açıkcası..
xayxcım ben alixinkini aldım.. allegra diye bişey daha var galiba.
49 liraya aldım canımcım..
yarın resim paylaşrım saçımı da ampülleri de..
suyla karıştırınca krem gibi oluyo...
ben bugün aldım... bakalım nası olcak..
sağol canımm çok teşekkür ederim evet yaa sinameki rengini biraz bozdu açıkçasıxayxi kestiğini söylemişsin ama yinede gözle görülür bi fark var en azından v lik gitmiş koyu renk yapıncada daha bakımlı durmuş hadi bakalım böyle devam
muhwteşemmmm nazar değmesin maşallah çok güzel benim böyle uzasın savura savura attıra attıra gezerim allahıma kitabıma:))))
bebem ben trde değilim. kıbrıstayım.. burda bi yerden aldım..
trde de nerde vardır.... bilmiyorum ama kozmatik satan yerlerde vardır... alix avien satan yerde vardır galiba. canımcım
sağol canımm çok teşekkür ederim evet yaa sinameki rengini biraz bozdu açıkçası
daa doğrusu boyayı akıtıyomudur nedir ondan bööle oldu ama 1 2ay daha idare edebilirsem iyi olucak
krepe balyaj yaptırmayı düşünüyorum zaten herşeyin sonuna geldiğimde de bi foto eklicem saçımın son haliyle
uzar canım uzar saçın istediğin boy olmuş kalmış sana boyayı seçmek istediğin modeli seçmek hep o anlarda farzet kendiniaynen benimde rengini baya akıttı zaten son attığım fotoda fark etmişsindir :) ama benim işime geliyo zaten yazın açtırcam rengini tabi istediğim boya ulaşabilrse ki inş. uzar
4gözle bekliyom :76:önemli değil canımcım..
yarın resim eklicem
uzar canım uzar saçın istediğin boy olmuş kalmış sana boyayı seçmek istediğin modeli seçmek hep o anlarda farzet kendini
ahh ahh ne güzel hayallerimiz planlarımız var aslında ve inş çabucak da ulaşıcaz hiç değilse yaza güzel bi giriş yapıcaz
güzel uzamaya devam ediyor saçların, V kesimden kurtulduğun iyi olmuş, daha dolgun ve bakımlı gösterir saçı. rengini de beğendim.
yani sarmaşık özlüyü aklıma sokuyorsun ha xay :26: bilemedimki alıp kullansammı nasıl olur benm için uzama olması önemli ama şimdi anlayamam en iyisi biraz daha bekliyim uzama aynı hızda devam ederse alırım onu kullanıp bide öyle bakarım uzamasını etkilerse devamını getiririmalexuscum çok teşekkür ederim canım ama nedense tel iyi çekmiyo
yoksa dahada parlak ve canlı bi rengi var saçımın..
neyse gerçekten saçımın aynı boy olmasına bende çok sevindim
sadece önlerde birazcık kısa yerler var onlarda bu turda uzar muhtemelen
hadi bakalım bahara çok büyük planlarım var
bide kesinlikle tavsiye ediyorum bioblas sarmaşık özlüyü meğer nasıl da iyi gelmiş bana bi kere daha görmüş oldum
yok canım yaa hemen kötüsünü düşünme araları uzun tutarsın biraz mesela martta bitirdiğin turdan sonra mayısta başlarsın bidahabenim de son turum kaldı, mart sonu bitecek. ondan sonra düzenli yapamayabilirim. uzamaya devam ediyor ama o ilk baştaki hızı yok. artık ne kadar uzarsa benim de kar ama yaza belime gelmeyeceği belli oldu :44:
yani sarmaşık özlüyü aklıma sokuyorsun ha xay :26: bilemedimki alıp kullansammı nasıl olur benm için uzama olması önemli ama şimdi anlayamam en iyisi biraz daha bekliyim uzama aynı hızda devam ederse alırım onu kullanıp bide öyle bakarım uzamasını etkilerse devamını getiririm
canım saçlarım süperrrEki Görüntüle 627036 Eki Görüntüle 627037
canım saçlarım süperrr
katların gitmş kii benim için asıl önemli olan o biliyorsun
bu kürleri sırf katlarım ggitsin diye yapıyorum yoksa saçlarım çok kısa değil biliyorsun bana yeterde artar bilee
inşallah bende ayn sonucu alırım 3. turun sonunda hiç katım kalmamış olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?