Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım yaa valla epey bi güzel olmuş yaramıştı sana hem sen kendi formüllerini buldun anacım daha nolsun gerisi kolay :)
neyse az kaldı az biraz daha uzasın o zamandan başla enişte beyin yüzüne savur önce de utansın

Canım ben pazartesinden itibaren atacaktım ama pek vaktim olmadı resmi çekmeye, bu resmide dün akşam çektim saçımın şuan ki boyu bu. Bende haftada bir zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak.

kız alttaki resime bak asıl.. yirim ya iğrenç saçıma güzel diyo.. ben de onu görünce çok kötü demiştim ya... çok şekersin tatlım..
o saç 4 gün önceki hali..
ben losyonu yani ampülü dün aldım dün kullanmaya başladım.. dur onu da ekliyim resmini

abaaoouu ben ne biliim kız öyle parlak güzel duruyodu ki valla
neyse saçların güzelleşmiş ama canım beğendim inşallah uzun süreli bi memnuniyetin olur
bende ilk fırsatta bi bakıcam inş bulabilirim..

bu alix saç keratn losyonu nedir kızzzlar :) gene yeni şeyler buldunuz he daha doa kozmetik siparişlerime kavusamadım :) ne ıse yarıyor bu losyon kac ml kac para nasıl kullanılıyor :)

bu alix saç keratn losyonu nedir kızzzlar :) gene yeni şeyler buldunuz he daha doa kozmetik siparişlerime kavusamadım :) ne ıse yarıyor bu losyon kac ml kac para nasıl kullanılıyor :)

canım onarım amaçlı bi ürün bu da
ampül olarak satılıyomuş sanırım 10tane vardı içinde 49liraymış
yalnız arkadaşımız kıbrıstan ve ordan almış
bakalım bulursam bende alıp denicem gerçi markası pek bulunmaz değil alix avien ama :26:

canım alix avien dıye arattım ama bulamadım google bulabılırsen haber ver mutlaka :)

slmlarr bende saçımı kazıttım ..bakım yaparak uzatıcamm..

dün akşam sarımsak kürünü uyguladım..

fotograf cekıp koyardımda utanıyorum

Hoşgeldin canım :)
Niye utanıyorsun bekleriz bir fotoğraf :)
Sarımsak her duşta kullanırsan baya hızlıca uzar kanımca

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım :)
Niye utanıyorsun bekleriz bir fotoğraf :)
Sarımsak her duşta kullanırsan baya hızlıca uzar kanımca

haftada bir yapmayı düşünüyordum..
şampuanın içinede koyuyorlarmışş

nasıl oluyor bilmiyorum ama denemek ısterım onudaa..
o kadar cok sey yazıyorkı hangisini yapacagımı,okuyacagımı şaşırdım..

canım alix avien dıye arattım ama bulamadım google bulabılırsen haber ver mutlaka :)
evet yaa googleda yoktu
neyse canım ben bulursam sen hayli hayli bulursun haber edecem

aramıza hoşgeldin canım..
utanacak bişe yok yaa
bende kesinlikle sarımsağı tavsiye ederim harika bişi
inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz..
hem saçını kazıttığın için dahada iyi saçların olacaktır emin ol :)

şampuan da olabilir ama bence
zeytinyağının içinde sarımsak beklet onu haftada 1 2sefer ılıtıp sürersin
bide sinameki sana daha iyi olur direk saç köklerine sürmüş olursun
hatta sinamekinede katabilirsin şu z.yağı sarımsak karışımını

Ben şampuanıma kattım 5 diş sarımsağı rendeleyip. Canım koku kalmasını istemiyorsan duştan sonra saçlarını elma sirkeli suyla durula kurut koku kalmıyor
Ayrıca sarımsağı kullanmaya başladığım tarihle dünkü fotoğrafım arasındaki farka ben bile şaşırdım yani çok etkili bu sarımsak

Canım ben de sana bir şey sorayım, bu zeytinyağı saçların uzamasında etkili mi gerçekten?

kızlar azonce sarmasık ozlu bıoblas we durulanmayan bıoblas saç kremı aldım gelişmelerı sızınle paylaşcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…