Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar azonce sarmasık ozlu bıoblas we durulanmayan bıoblas saç kremı aldım gelişmelerı sızınle paylaşcam

Durulanmayan sac kremı ney bılmıyorum ama ben Sarmasık etkılı sampuanı 2 3 aydr kullanıyorum ve cok memnunum arkadasım.. Kesınlıkle sac dokulmesını engellıyor veeee sacları uzatıyorrrrrr :)

Durulanmayan sac kremı ney bılmıyorum ama ben Sarmasık etkılı sampuanı 2 3 aydr kullanıyorum ve cok memnunum arkadasım.. Kesınlıkle sac dokulmesını engellıyor veeee sacları uzatıyorrrrrr :)

canım saç dokulmesıne karşı sıwı saç kremi yazıyo sprey şeklınde banyodan sonra saça uygulanıyo durulanmıyor.

canım bende görebilirmiyim resımleri..kaçıncı sayfada

347. sayfada canım :)

canım ne guzel yaa senın o uzama dedıgın seyı ben bır senede zor görüyorum..abartılı şekilde geç uzuyor saçlarım..

nasıl başardın ne kullandın..

birde canım sarımsaklı sapmuan alıcam hangısıne guvenmelıyım ..marka olarakk..

photon marka var nasıl sencee..

Teşekkürler canım benimde çok hızlı uzamazdı ama dediğim gibi birçok şey kullandım saçlarım için..
Ben hazır almadım sarımsaklı şampuanı, kendi şampuanımın için 5 diş sarımsak rendeleyip koydum. O şekilde kullandım

anladım canım.. teşekkür ederim herşey içinn..
bende uzamış şekilde fotolarımı koyarım inşallahh :)

Soldaki saç tam benim saçım canım..kestirmekle çok iyi yapmışsın öyle daha güzel görünüyor,saçların baya uzamış ayrıca katlar yetişmişler,ben de uzatıp kestireceğim tek hizada olsun istiyorum..bu şekilde ne uzun ne kısa belli değil
Ayrıca fark ettim rengini de koyulaştırmışsın,ben de koyulaştırdım doğal renklerin daha güzel göründüğünü düşünüyorum..

Son düzenleme:

canım çok tşk ederim aslında sinameki sayesinde katlarım hemen uzadı ben evde kendim kestim biraz uçlardan
ama o ilk ve son kesişimdi bidaha ellemeyi düşünmüyorum açıkçası
belki hafif bi ovallik olabilir ama saçımın önce istediğim boya gelmesi lazım
bu arada kendi saç rengim çook çok daha güzel ama işte boyaya bulaşınca ucu kaçıyo
bende bu rengi sevdim fazla değil 1 2ay daha idare ederse yeter benim için
senin saçlarında hemen uzuycaktır emin olabilirsin özellikle katların çünkü sinameki önce ihtiyaç olan kısmı uzatıyo
sendende güzel fotolar bekliyoruz o zaman canım eminim kısa sürede iyi sonuç alacağına

Tatlımm ne güzel yazmışsınn,inşallah uzar ya hepimizin..şöyle bakımlı uzun saçlı kızları görünce çok özeniyorum..
Canım doğal halini çok bozmayan renkler kullan,o kadar emeğe kıyma tamam mı..
Saçlarımızı uzatmamız aylarca sürer,kuaförün saçları yakması 1 saat,onun yarattığı hayal kırıklığı paha biçilemez
Fotoğraf eklicem canım..burdan takip edeyim ne kadar uzuyor diye..

kızlar saçları dökülen ve seyrek olan arkadaşlara esleniyorum :) benim sevgilim saç ekimi yaptırdı ilk aylar sebbamet kullandı şimdi doktoru Revita saç çıkarıcı şampuan önerdiler biraz pahalı bir ürün aklınızda olsun kullandıktan sonra haber vereyim dicem ama saç ekimi olduğu için karılastırma yapabılecegınız bır durum değil :) ama siz araştırın bence :)

Bişey yazmışsın ama sen de emin değilsin ne yazdığından

aslında sarımsak aynı işi fazlasıyla görüyo hani fiyat fazlaysa bunu düşünebiliriz ama
iyi bişiyse denemeye değer tabi canım sağol..

sonunda hindistan cevizi yağıma kavuştum
sürdüm saat 5 gibi 10da yıkayacağım
yorumlarımı paylaşırım kızlarr
haftada birde bu yağı uygulayacağım artık özellikle saç uçlarına

sonunda hindistan cevizi yağıma kavuştum
sürdüm saat 5 gibi 10da yıkayacağım
yorumlarımı paylaşırım kızlarr
haftada birde bu yağı uygulayacağım artık özellikle saç uçlarına

Çok güzel kokuyor ya,sarımsaklı sampuana katıyorum ben iğrenç koku biraz hafifliyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…