Bişey yazmışsın ama sen de emin değilsin ne yazdığından
sonunda hindistan cevizi yağıma kavuştum
sürdüm saat 5 gibi 10da yıkayacağım
yorumlarımı paylaşırım kızlarr
haftada birde bu yağı uygulayacağım artık özellikle saç uçlarına
ben oriflameden almıştım ama sürekli kataloga girmiyormuş sanırımdoa hındıstan cevızı yagı mı benımkıde sonunda bugun geldı ama ben en cok keratınlı maskeyı merak edıyordum hemen surdum yarın yıkamayı dusunuyorum :)
ben oriflameden almıştım ama sürekli kataloga girmiyormuş sanırım
bu biterse doadan almayı düşünüyorum sende yorumlarını paylaşırsan sevinirim
kızlaarr
şimdi kozmikbakıma bi göz attım da bu iki hafta saça uygulanan yağların çok etkisi olacakmış
hızlı saç uzaması için çabalayanlar(bizden bahsediyo burda)
saçlarına biçok şey uygulayabilirler yalnız 9 ve 10unda kesimden uzak durucaz
aynı zamanda yıpranmış ve yanık olan saçlara da bakımı artırabiliriz bu günlerde
özellikle 8i 21.16 ve 10u 23.19 günleri arasında tarih verilmiş
hepimize kolay gelsin canlarım..
ben gene bi gün sinameki bigünde yağ bakımından yanayım siz neler düşünüyonuz
Ayrı ayrı günlerde mi yapıyorsun canım..ben de farklı bir günde çamterebentin ve badem yağı yapacağım çok etkisi olmuştu önceden..bir barcelona diye bir bakım yağını çok övmüşler burda onu alıp katacağım sinemaki kürüme..denicem denicem
canım aslında illa yaptığım bi yağ yok ama sinamekime sarımsaklı zeytinyağı katıyodum
ara sıra değişik maskeler yaparım gününe bağlı olarak(vitamin günü mineral günü vs)
onun dışında belki bi hindistancevizi yağı uygularım uçlara ama
bugünlerin etkisi 2kat olucak diye bişiler yapmayı düşünüyorum bikaç gün aralı şekilde
bu arada barcelino çok iyidir diye biliyorum ki zaten içinde 15tane yağ var kötü olması imkansız bende alıcam ama şimdi değil
gelişmeleri paylaş canım barcelino epeydir merak ettiklerim arasında
Eki Görüntüle 627036 Eki Görüntüle 627037
evet kızlar ilk foto 21 aralık diğeride dün çekildi
fotoları çok düzenleyemedim üstüne tıklayarak bakabilirsiniz
bide boyda uzama yok fazla farkındayım çünkü kestim birazcık
ama en azından kısa olan kısımların uzadığı aşikar..artık bu turda toptan bi uzama olur diye umut ediyorum
ve güzel yorumlarınızı bekliyorum..melekim sen neler sölücen
canım saçlarını hiç görmemiştim merak ediyordum :) gayet uzunlar maşllah ya çok beğendim:)
canım çook tşk ederim
birazcık kesmeseydim daha iyi olacaktı ama
şuandada saçımdaki boyayı saçımı yıpratmadan akıtma çabasındayım e bi yandanda uzatma
aksilik sinameki her seferinde açıyor ve saçım turuncu gibi gözüküyo ve ben balyaj yaptırmayı dşünen birisiyim
nasıl bir çıkmazdır yahu
canım hayır kesinlikle çok iyi gelişme var ortada moralini yüksek tutEki Görüntüle 628269 Eki Görüntüle 628270 Eki Görüntüle 628268 kızlarr herkeze selam telefonum duzeldı resımleri atabıldımbunlar telimdeki resimler arkadaslar ilk resim 10aralık ,ortadaki resim enson cekildi 24 ocak, son resimde küre basladıktan 1 ay sonra 29 kasımda cekildi. kızlar yorumlarınızı bekliyorum bana cok fark yok gıbı gelıyor.
Eki Görüntüle 628269 Eki Görüntüle 628270 Eki Görüntüle 628268 kızlarr herkeze selam telefonum duzeldı resımleri atabıldımbunlar telimdeki resimler arkadaslar ilk resim 10aralık ,ortadaki resim enson cekildi 24 ocak, son resimde küre basladıktan 1 ay sonra 29 kasımda cekildi. kızlar yorumlarınızı bekliyorum bana cok fark yok gıbı gelıyor.
Canım balyajda kendi saç renginin üstüne ışıltımı atılıyordu öyleyse kötü olur senin için tabi akıtıyor bende fark ettim bi yandanda uzaması lazım oof kötü sorma :)
canım hayır kesinlikle çok iyi gelişme var ortada moralini yüksek tut
gerçekten 2 3aya bu saçı düşünemiyorum iyi uzamış valla
xayx sen zaten hepımıze morel verıyosun tesekkur edıyorum canım saol insallah dedığın gıbı yaza kadar uzar
daha bi toparlanmış gibi geldi bana canım
evet canım yaa
bende o yüzden 2aya aksın akacağı kadar
sonra tüm saçıma orta ayarda bi renk üstünede röfle düşündüm
röfleyide hiç aklıma getirmiyodum bana uyarmı filan diye ama şuanda başka çare yok
hem sizin şu topiğide görünce epey bi beğendim kararım dğişti hem daha basit bi işlem olur
hiç değilse saçımı yormam fazla
canım gerçekten hani moral olsun diye sölemiyorum ama
hiç değilse bile son halinde en az 3parmak kadar fark gördüm ben
yaza beline gelir bence kesinlikle devam ettir kürünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?