Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ince telli canım ama röfle yaptırırsam epe bi süre boyayla işim olmaz
tabi istediğim renk olur ve kuaförde yapabilirse

evet ince telli canım ama röfle yaptırırsam epe bi süre boyayla işim olmaz
tabi istediğim renk olur ve kuaförde yapabilirse

evet canım baya gider ben sevglimden ayrıldıktn 1 gün sonra mutsuz kadın saçıyla oynar misali gitiim boyattım bide yeşil oldu hangine üzüleceğimi şaşırmıştım hheheee :) yoksa baya götürürdü dediğin gibi. aklımıza koyduğumuzu yapıyoruz biz valla:) saçı yorcak yırptçak işlemlerdn uzak tuutkça bişy olmaz herlde canım saçlarında uzun yaz gelicek ooh miss gibi kullanırsın:)

Saçların uzamış canım ama gördüğüm kadarıyla uçları çok ince..bu çözüm bulursan dipten uzattığın saçı kaybetmezsin..uçlarından kestir biraz,eğer kıyamam diyorsan badem yağı ve gliserin kullan canım,böylece uzattığın saçı korumuş olursun..benim saçımda hep böyle uçtan gidiyor ya,tutmaya çalışıyorum

evet canım yaa ben saçımı değil de kendimi yıpratıyorum resmen
neyse artık yapım aşamasında bi şişe hindistancevizi yağını bitiririm diye düşünüyorum onu uygulamak iyi oluyomuş
canım bide sen daha tecrübelisin ben bööle tüm saçım sarı olsun istemiyorum şöyle tonu güzel ve
sarılar aralıklı gibi olsun istiyorum biraz..napabilirim bana önereceğin bi ton var mı

Benimde yandılar canım ya nedir bu yanıktan çektiğimiz sinameke haricinde birşy yapıyormusun

sinamiki kürü dısındA keratinli şampuan kullanıyorum içinde bepanten ampul ve bemıks ampul bırazda argan yağı var . ayyrıca haftada 1 hint yağ ve cevız yağlı bakım yapıyorum ben daha ne yapayım bilemedim valla ama bayagı yanıktı duzeldı yanıklar gıttı

Aynen canım benim kuaforde çok tavsiye ediyor hindistanceviziyağınıda daxı bitirmeye uğraşıyorum saç onanrma korumaya çok iyi gelir demişti. Canım ben röflenin kalın tutamlılarını sevmiyorumbi pek doğal drmuyor bana göre bide küllü tonları pek sevemedim. önceki saçlarımdan bikaç foto attım canım belki yakın bulduğun ton olur :)

ampulleri bende yapıyorum canım çok mennunum bide terleyince bemiks buram buram kokmasa daha iyi olcakta idare ediyoruz mecbur :))bende evde kendin keratin uygulaması yapmıştım ama yanıklar hala var .Şampuanın adı neydi canım ?Sende baya uğarşıyorsun inşallah emeklrimizn karşılığını alırız ben ümitliyim :)

Kızlar bir ablanın tavsiyesi üzerine otacı saç bakım serumu aldım. Ablanın saçlarıda çok güzel yumuşak ve parlak ayrıca dümdüz. Akşam banyo yaptıktan sonra kullanacağım ama aranızda kullanan var mı, yorumlarınız nedir bu ürün hakkında?

aman allahım bugün bu saçın aynısını gördüm sadece biraz daha dalgalıydı neye ugradıgımı şaşırdımm aglamak istiyorummmmm

nasılsınız kızlarben bugun elıdorun sac maskesını aldım.Boyadan kuruyan sac uclarım yumusacık oldu.ellerımı sureklı saclarımdaa :)ama saclarımın uzaması yavasladı ya.daha ucuncu kurdeyım ondan mı bılmıyorum

esmerkraliçe bende saç serumu kallanmaya başladıktan sonra saçlarım yumuşacık oldu.sürekli saçımda elllerim.saçlarım daha hacimli oldu sanki. kendimi şampuan reklamında şampuan kullandıktan sonra hacimle dans eden saçlara sahip olan kişiler gibi hissediyorum...:))

aynen valla
daha önce neden kullanmadıysam diye pişman oldum

aynen ya güzel değil hatta bana gereksiz ve itici geliyo en güzeli bel hizası oda bakımlı kesimi felan güzelse yani
ya bu uzunlukta eger kesimi güzelse uçlar sivri geliyorsa ben seviyorum.ama bugün görünce öyle birden millet bukadar uzatıyor diye morelim bozuldu benm saç daha uzayacak

ya bu uzunlukta eger kesimi güzelse uçlar sivri geliyorsa ben seviyorum.ama bugün görünce öyle birden millet bukadar uzatıyor diye morelim bozuldu benm saç daha uzayacak

ay boşversene canım ya ay onu yıkaması kurutması bi sürü dert hiç moralini bozma benimde saçım ilk yandığında seninki kadar kestirmiştim bak şmdi sütyen hizasını bile geçti yaza kadar belime getiricem öyle moralini yüksek tut yaza kadar iyi bi boya gelir

ben ugraşırım daha önce ugraşıyordum şikayet etmeden bi uzasınlar yine bebek gibi bakıcam saçlarımaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…