evet yanıktı saclarım onlar toparlandı ama uzasın ıstıyorum 4 ayıma gırıcem kurde
Canım saçın ince telliyse röfleyi bi kere daha düşün derim boydan çok daha fazla yıpratıyormuş meğertövbe ettim bi daha yaptırmamaya birde benim röfle esnasında değil röfleden düz boyaya geçişinde yandı kuaför hatasımıydı bilemiycem ama saçlarımın röfleyi kaldrmadığnı anladım inceler senin ne durumda incemi ki?
evet ince telli canım ama röfle yaptırırsam epe bi süre boyayla işim olmaz
tabi istediğim renk olur ve kuaförde yapabilirse
Eki Görüntüle 628269 Eki Görüntüle 628270 Eki Görüntüle 628268 kızlarr herkeze selam telefonum duzeldı resımleri atabıldımbunlar telimdeki resimler arkadaslar ilk resim 10aralık ,ortadaki resim enson cekildi 24 ocak, son resimde küre basladıktan 1 ay sonra 29 kasımda cekildi. kızlar yorumlarınızı bekliyorum bana cok fark yok gıbı gelıyor.
Eki Görüntüle 628269 Eki Görüntüle 628270 Eki Görüntüle 628268 kızlarr herkeze selam telefonum duzeldı resımleri atabıldımbunlar telimdeki resimler arkadaslar ilk resim 10aralık ,ortadaki resim enson cekildi 24 ocak, son resimde küre basladıktan 1 ay sonra 29 kasımda cekildi. kızlar yorumlarınızı bekliyorum bana cok fark yok gıbı gelıyor.
evet canım baya gider ben sevglimden ayrıldıktn 1 gün sonra mutsuz kadın saçıyla oynar misali gitiim boyattım bide yeşil oldu hangine üzüleceğimi şaşırmıştım hheheee :) yoksa baya götürürdü dediğin gibi. aklımıza koyduğumuzu yapıyoruz biz valla:) saçı yorcak yırptçak işlemlerdn uzak tuutkça bişy olmaz herlde canım saçlarında uzun yaz gelicek ooh miss gibi kullanırsın:)
Benimde yandılar canım ya nedir bu yanıktan çektiğimiz sinameke haricinde birşy yapıyormusun
evet canım yaa ben saçımı değil de kendimi yıpratıyorum resmen
neyse artık yapım aşamasında bi şişe hindistancevizi yağını bitiririm diye düşünüyorum onu uygulamak iyi oluyomuş
canım bide sen daha tecrübelisin ben bööle tüm saçım sarı olsun istemiyorum şöyle tonu güzel ve
sarılar aralıklı gibi olsun istiyorum biraz..napabilirim bana önereceğin bi ton var mı
sinamiki kürü dısındA keratinli şampuan kullanıyorum içinde bepanten ampul ve bemıks ampul bırazda argan yağı var . ayyrıca haftada 1 hint yağ ve cevız yağlı bakım yapıyorum ben daha ne yapayım bilemedim valla ama bayagı yanıktı duzeldı yanıklar gıttı
Eki Görüntüle 628734 aman allahım bugün bu saçın aynısını gördüm sadece biraz daha dalgalıydı neye ugradıgımı şaşırdımmaglamak istiyorummmmm
nasılsınız kızlarben bugun elıdorun sac maskesını aldım.Boyadan kuruyan sac uclarım yumusacık oldu.ellerımı sureklı saclarımdaa :)ama saclarımın uzaması yavasladı ya.daha ucuncu kurdeyım ondan mı bılmıyorum
aynen vallaesmerkraliçe bende saç serumu kallanmaya başladıktan sonra saçlarım yumuşacık oldu.sürekli saçımda elllerim.saçlarım daha hacimli oldu sanki. kendimi şampuan reklamında şampuan kullandıktan sonra hacimle dans eden saçlara sahip olan kişiler gibi hissediyorum...:))
Eki Görüntüle 628734 aman allahım bugün bu saçın aynısını gördüm sadece biraz daha dalgalıydı neye ugradıgımı şaşırdımmaglamak istiyorummmmm
ya bu uzunlukta eger kesimi güzelse uçlar sivri geliyorsa ben seviyorum.ama bugün görünce öyle birden millet bukadar uzatıyor diye morelim bozuldu benm saç daha uzayacakaynen ya güzel değil hatta bana gereksiz ve itici geliyo en güzeli bel hizası oda bakımlı kesimi felan güzelse yani
ya bu uzunlukta eger kesimi güzelse uçlar sivri geliyorsa ben seviyorum.ama bugün görünce öyle birden millet bukadar uzatıyor diye morelim bozuldu benm saç daha uzayacak
ben ugraşırım daha önce ugraşıyordum şikayet etmedenbi uzasınlar yine bebek gibi bakıcam saçlarımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?