Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde saçımda şuan sinemaki var ama çok sulu oldu zor sürdüm saçıma sizinde öyle mi oluyor kızlar :S

yarım bardak suda kaynattım 1 ampul bemiks 3 çay kaşığıda badem yağı koydum :S

Öle oluyor bn o suyu kafamdan asagı boca ediodm heryeri ıslanck şekilde.ama fısfslı bisiseye koyarsn daha pratik olur.dne derim
benimde saçımda şuan sinemaki var ama çok sulu oldu zor sürdüm saçıma sizinde öyle mi oluyor kızlar :S

bende varım :)
bu hafta sonu kırıklarımı aldıracağım ve düzleştiriciden uzak duracağım uzun zamandan beri saçlarım aynı boyda

bende varım :)
bu hafta sonu kırıklarımı aldıracağım ve düzleştiriciden uzak duracağım uzun zamandan beri saçlarım aynı boyda

emin ol düzleştiriciden uzak durmak en iyisi :) bende önemli bir şey olmadıkça kullanmıyorum işe giderken sadece önlerimi düzleştirip klasik bi topuz yapıp gayet şık gözükebiliyorum :) ve saçlarımda 2.5 aydır kırık yok denilecek kadar az :)

Ewet düzlştrcden uzak durmak sçlar için çk etkili.negeliosa bu sekillndrclrdn gelio ztn bu scların başına

bende bu kürü uygulamaya karar verdim..bende eylül ayında saçımı kısacık kestirdim çünki çok dökülüyor ve cansızdı..şimdi biraz uzatmayı düşünüyorum bakalım sıkılana kadar yaniii :)) yarın başlayacam bu küre hadi hayırlısı diyelim arkadaşlar..

canım glıserın sac uçlarına ıyı mı gelıyo? nasıl kullandıgını da solermısın bnm de sac uclarım çok kırılıyo da..

sadece saç dıplerıne sur akanı uclara doğru sür.. ve sinamekıyı yarım çay bardagı suda kaynat çok yapma ve fısfıslı şişeye koy o zaman hiç oyle zor olmuyo 5 10 dk da yapıyorum 2 saat beklıyorum...

12,10,2012 :) sadece hergün veya bazen gün aşırı badem yaşı sürücem bakalım ne olacak

Bn telfndan griyorm resm yukleyemiyorm.pcye geçince yüklcem ama biri buraya nasl resm yüklyeblecgmizi açık bi sekilde anlatablrse çok iyi oluck

merhaba kızlar, bugün 5. sinameki günüm, başlayalı tam 1 ay oldu. saçlarım normalde de çok hızlı uzar benim ama belimdeki yıpranmış saçlarımı kısacık kestirdiğim için tekrar belimde istiyorum. geçen sene haziranda kısa kestirmiştim, arada bir kaç kere uçlarından kesildi tabi. uzamış gibi geliyor ama çok bariz bir fark yok ama saçlarım kesinlike daha bakımlı görünüyor. resimler birer hafta arayla çekildi, en alttaki de bugün. biotin almaya başladım, 3-4 gün önce de karanfilli su yaptım, aklıma geldikçe fıslıyorum. bu arada yakın arkadaşlarım bile saçlarımın çok uzadığını söylemeye başladılar ama bilmem. amacım yaza belime yakın uzamış saçlar sizce 1 aylık normal uzama mı bu? yoksa bakımların faydası olmuş mu dersiniz?

bu arada ben dışarı çıktığımda badem yağı almayı hep unutuyorum. şimdiye kadar hindistan cevizi ve kaktüs yağıyla yapmıştım sinameki kürünü, bugün sarmısaklı zeytinyağı ve kaktüs yağı kullandım. kaktüs yağı dökülmeyi önlüyormuş.

Son düzenleme:

Bence badem yağı ile yaparsan daha hızlı uzar ama gene de uzama olmuş tabikide.:)

şimdi yaptım kafamdaaa boca edilmiş sinameki li kürr var ..en az 2 saat bekletecemmm bundan sonrada hafta içi de yağ karışımı uygulayacam haftada bir de sinameki li kür..
bakalım ne zaman faydasını görecem inş. en kısa zamandaaa yararını görürüz..buarada amacım gür saçlara sahip olmak yoksa çok uzun olması okadar önemli değil..
hadi kızlarr yılmak yokkk

buda şuan ki halim saçlarım kısacık :) 13.10.2012 hadi hayırlısı diyelimmm kızlarrr

zaten saçların pek kısa degıl canım yaa bnm omuzlarımdan dökülüyo ve senınkındende bıraz kısa ikisi arası yanı resım nasıl koyuyosun...

evet uzadı cok sükür yoksa omuzlarımdan biraz asagıdaydı kestirmiştim simdi belime gelmesini istiyorum kuruyunca cok kısa görünüyo kıvırcık dalgalı sac arası saclarım o yüzden..resmi mesaj yazarken üstte insert image yazıyoya oraya tıklayıp koydum ilk defa koydum beceremicem sanmıstımda oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…