benimde saçımda şuan sinemaki var ama çok sulu oldu zor sürdüm saçıma sizinde öyle mi oluyor kızlar :S
bi daha öyle yapcam zaten canım :) her yerime bulaştı çünkü :)Öle oluyor bn o suyu kafamdan asagı boca ediodm heryeri ıslanck şekilde.ama fısfslı bisiseye koyarsn daha pratik olur.dne derim
bende varım :)
bu hafta sonu kırıklarımı aldıracağım ve düzleştiriciden uzak duracağım uzun zamandan beri saçlarım aynı boyda
emin ol düzleştiriciden uzak durmak en iyisi :) bende önemli bir şey olmadıkça kullanmıyorum işe giderken sadece önlerimi düzleştirip klasik bi topuz yapıp gayet şık gözükebiliyorum :) ve saçlarımda 2.5 aydır kırık yok denilecek kadar az :)
Kızlar tam aradığım konu bugün daha saçlarımı kestirdim. Saçlarım ince telli ve çok kat vardı tabi kat da daha ince gözükmesini sağlıyodu katlardan kurtulmak adına en kısa katın ordan (omzumdan 2 parmak aşağıda) kestirdim. Şu anda katsız ve sağlıklı olarak uzasınlar istiyorum. Birlikte uzatırsak daha süper olur tabiBenim msj sayım az olduğundan foto ekleyemiyorum sanırım ama ekleyebildiğim anda koyar paylaşırım. Sinamekiyi daha önce denemiştim ve gerçekten etkili. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Bir de saç uçlarım kırılmadan uzasın diye gliserin kullanmayı düşünüyorum. Bakalım kolay gelsin hepimize
benimde saçımda şuan sinemaki var ama çok sulu oldu zor sürdüm saçıma sizinde öyle mi oluyor kızlar :S
Eki Görüntüle 531934 12,10,2012 :) sadece hergün veya bazen gün aşırı badem yaşı sürücem bakalım ne olacak
Eki Görüntüle 531934 12,10,2012 :) sadece hergün veya bazen gün aşırı badem yaşı sürücem bakalım ne olacak
merhaba kızlar, bugün 5. sinameki günüm, başlayalı tam 1 ay oldu. saçlarım normalde de çok hızlı uzar benim ama belimdeki yıpranmış saçlarımı kısacık kestirdiğim için tekrar belimde istiyorum. geçen sene haziranda kısa kestirmiştim, arada bir kaç kere uçlarından kesildi tabi. uzamış gibi geliyor ama çok bariz bir fark yok ama saçlarım kesinlike daha bakımlı görünüyor. resimler birer hafta arayla çekildi, en alttaki de bugün. biotin almaya başladım, 3-4 gün önce de karanfilli su yaptım, aklıma geldikçe fıslıyorum. bu arada yakın arkadaşlarım bile saçlarımın çok uzadığını söylemeye başladılar ama bilmem. amacım yaza belime yakın uzamış saçlarsizce 1 aylık normal uzama mı bu? yoksa bakımların faydası olmuş mu dersiniz?
bu arada ben dışarı çıktığımda badem yağı almayı hep unutuyorum. şimdiye kadar hindistan cevizi ve kaktüs yağıyla yapmıştım sinameki kürünü, bugün sarmısaklı zeytinyağı ve kaktüs yağı kullandım. kaktüs yağı dökülmeyi önlüyormuş.
Eki Görüntüle 532220
zaten saçların pek kısa degıl canım yaa bnm omuzlarımdan dökülüyo ve senınkındende bıraz kısa ikisi arası yanı resım nasıl koyuyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?