Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar fotoğraf koymayı unuttum sanmayın :) 2. kürü yaptıktan sonra çekicem ve ikisini birlikte koycm siz de varsa lütfen yükleyin :)

valla az önce bende ekledim yalnız arkayıda çektim onuda ekliyecem bakalım 1 ayda nekadar uzayacak göreceğiz..sizler şimdiii sadece sinameki kü
rü yapacaksınız ekstra bişeylerde kullanacakmısınız merak ettim ben:26::26:
haftada 1 cm uzarmı kiii sanırım kişiye göre değişir değilmi

Son düzenleme:
merhaba, ben bugün 5. kürümü uyguladım, saçım uzadı ama haftada 1 cm değil maalesef keşke öyle olsa. yukarda resim de koymuştum. gerçi 2 haftalık bekleme süresince daha çok uzuyor diye yazmış arkadaşlar, görücez bakalım.

uzama olmuş tabı kı ama mucızevı bı uzama degıl 3 ayda omuzdan bele dıyo tarıfın sahıbı omuzdan bele kadar uzar mı kı.. gercı uzama bır aydan sonra baslıyo hızlanıyomus ole de bi şi okudum...
bnmde saçlarım çok çok canlandı vıtamınler (bemıx evıgen bepanten) ve zeytınyagı cok ıyı geldı.. sampuanımda cam terebentın var ama o kurutuyo sacımı yaaa.. yaglı kür yaptığım da pek kurutmuyo da normalde banyomu onunla yaptıgım da mutlaka kremlemem gerekıyo sacımı...
hep maşa yapardım saçımı artık ne maşa ne fön nede düzlestırıcı kesınlıkle kullanmıyorum.. sınamekı ve zeytınyagına 3 ay devam edıcem bundan sonra da ara verıp turp yapıcam çok ıstıyorum uzun saç.....

Çam terbntn bnim saçımı sertlstrio bnyodn snra ıslakkn.ama kuruynca yumusack oluo we ck iyi gelıo saçıma. Bemix bepantn ewıgende war şampuanımda onlrnda faydası war.

canım glıserın sac uçlarına ıyı mı gelıyo? nasıl kullandıgını da solermısın bnm de sac uclarım çok kırılıyo da..

Canım bu sinamekiyi paylaşan kontes isimli arkadaş paylaşmıştı burda ordan öğrendim ben de. Gliserin nem tutma özelliğinden ötürü saç uçlarına uygulandığında kırılmayı engelliyormuş. Yarım çay bardağı suya 2 tatlı kaşığı gliserin ve 4-5 damla bebe yağı koyup bir fısfıslı şişeye koydum ben saç uçlarıma akşamları yatmadan uyguluyorum. Saçım çok ince telli ve kolay kırılıynemlendirdiğini söyleyebilirim. Yalnız gliserin ya suyla karışıp uygulanmalıymış (tarifteki gibi) ya da saç ıslakken uygulanmalıymış direk kuru saça sürmek kurutuyormuş bilgine

Kızlar bişey sorcam. Lavanta suyu da etkiliymiş uzamaya. Bilen, kullanan var mı?

Bende varım :))
Bi kaç aydır saçıma bakım yapmıyorum.
Dün yapmaya başladım:)
Amacım yıpranan saçlarımı canlandırmak ve uzatmak:)
Hedef belime kadar:)
Dün akşam saçıma badem yağı sürdüm sabaha kadar beklettim.
Bu gece ise sinameki yaptım yine sabaha kadar bekleticem.
Herkes için hayırlısı olsun :)
Yarın foto çekip eklerim:)

bnmde 15 gunde 2 cm uzadı çok mutluyum bende belımde ıstıyorum saclarımı....

Çam terbntn bnim saçımı sertlstrio bnyodn snra ıslakkn.ama kuruynca yumusack oluo we ck iyi gelıo saçıma. Bemix bepantn ewıgende war şampuanımda onlrnda faydası war.

bılmıyorum ama uzatıyo dedı benım kuaforum çam terebentın kullan dedı ve kurlerıne jojoba yagı ekle dedı bu yuzden kulanıyorum yoksa pek ıyı gelmıyo sacıma cam terebentın....

bnde yapım yaa bunu uzasın ondan sonra ara ara uclarından aldırmak kolay ama şimdi 1 cm için bıle ugrasıyorum ya azıcık bıle kestırmek zor gelıyo o yüzden uçları içinde ugrasmalıyım....

bı de size bi şe dıycem dun ablam dedı kı sacına naptın ne güzel duruyo dedı ondan once de babaanneme gıtmıştım otururken sacın ışıl ışıl televızyondakı saclar gıbı olmus dedı..

Kızlar bende baya bi bakım yapıyorum saçıma ama pekde bi faydasını göremedim ve çok üzülüyorum acaba saçlarım bana küstülermi...ben geçen sene sinemakiyi 2 tur yaptım ve baya bi uzattım ama bu sene 7kür uyguladım saçıma ama malesefki bi arpa boyu yol gidemedim ve saçlarımın çok kötü bi şekilde dökülmesi sonucu sinemakiyi bırakmak zorunda kaldım gerçi hala dökülüyo ama ...sinemakinin yanında turplu havuçlu kürde yapıyoru birde şampuanımın içine sarımsak rendeledim çam terebentin de koydum birde bemiks,evigen ve bepantennde koydum şampuanıma.ayrıca sinemakiyi bitirdiğim için mecidefendi saç bakım yağını almıştım artık onun yerini bu doldurucak...foto yu ise ekleyebilirsem yarın çekip eklicem ve aşamalı olarak burdan takip edicem....

kızlar haftada bir yapılacak değilmi bu kürr ben sanırım abartıcammmm iki kere düşünüyorum acabaa bir sorun olur mu buarada sarmısaklı şampuan da kullanıyorum gerçii uzun zamandır kullandım bu şampuanı ama maalesef fayda etmedi
bundan sonrada yememe ve içmemede dikkat edecem ve özelliklee balık tüketmeye başladım sonuçta balıkta çok vitamin var değilmi hadi bakalımmm uzun saçlaraa adım adım ilerliyelim

haftada bır evet canım 2 kere acaba zarar verır mı kı sacına.. hafta da bı gun sınamekı yap bı gun yaglı karısım çünkü yag saca cok ıyı gelıyo uçlarına kadar beslenıyo saclar...

ben abartmıyayım ozamann sinameki ni haftada 1 yapıyım diğer hafta içide yağ bakımı hadi bakalım sonuçlar istediğimiz gibi olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…