Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende varım.üstelik yeni üyeyim.ben 2 haftadır sinameki kürü yapmıştım.gerçekten uzama konusunda çok etkili bebeklik saçlarım önceden belli belirsizdi şimdi ince kahkül gibi duruyor alnımda aslında çok iğrenç görünsede uzadıığını ordan anlayabiliyorum.ben nasıl resim koyucam ya

kızlar şuanda kafamda mecidefendi saç bakım yağı var içine ektra bakım ampüllerinden birer tane kırdım ve sarımsak yağıyla kayısı çekirdeği yağı koydum ve şu anda saçımdalar akşama yıkadıktan sonra ilk fotomu koyucam ve düzenli olarak her hafta koymayı planlıyorum bakalım hadi hayırlısı...

kızlar ben sinemakiyi 9 kür yaptım. ben ve benim gibi bir kaç arkadaşta yeni başlamıştık ama hepimizin saçlarını döktü. bize iyi gelmedi uzamada yapmadı belki size olur.
şimdi bakım için zeytinyağı maya maskesi yaptım bakalım değişim olacak mı...
başka planlarımda var sonuç alınca yazarım kızlar ama sinemakiyi bıraktım turplu suyu denerim belki

sinamekı boyalı yıpranmış ve zaten ölmüş olan saçları döküyor yanı artık umut kalmamış olan saçları... 3 kere yaptım uzama basladı dökülme dersenız gunluk 5 10 bılemedın en fazla 15 tel normalde de bu kadar dökülürdü zaten hiç öyle aman allahım nasıl döküyo denılecek bişi yok...zaten dökülmez çok saçlarım sınamekı sadece olumlu etkıler bırakıyo bnde cok şükür...

canım evet bnde alnımın dip saç kenarlarındakı kılların uzadıgından anlıyorum bakımların ıyı geldıgını ve sacımın uzadıgını yok gıbı sarı sarı tüyler resmen kıl oldu ve kahkül gıbı şimdi2 3 cm oldular aynı şekilde kotu gorünsede çok mutluyum saclarım uzuyor....

Haftada bir uygun cnım bide yag bakımı yaparsn scları besleym drkn fazla yorma arada birde saçına dnlenmesi için zman wer mesela 3,4 gün yıkama çk iyi gelio.tawsiyemdr.

Sinemaki yıpranmış umut kalmamş sçları döküyo ewet.bnim ilk we 2.ci yapışmda çk döküldü 3.de 2.3 tel anca döküldü

iyide bizim saçlarımız dökül dökül bitmedi yani.boyalı cansız olabilir ama resmen cılızlaştırdı.
ben de ilk ölü saçlar diye düşündüm ama 9 kürün 9 unda da döktü ne zaman duruyomuş bu ölü saçların dökülmesi ona göre devam edicem biri bana söylesin.

3 ay önce belimde olan caaaaanım siyah saçlarımı röfle için kuaför omuzumda kesmişti.röflemi sadece pişmanlık.5 gün kullanabildim.sonra siyaha boyadım.yine pişman oldum eşim kara böcek diye seslenmeye başladı.banyoda hiç asla kullanmam dediğim defne sabunu vardı kullanayım dedim önce sabun şampuan saç kremi 1 aysürmedi saçlarım omuzumdan aşayı indi.bunu söyleyen kuzenim hatta farkında bile değildim.şimdi lanet perma.herkes kestir diyor ama inadına sinameki.gerçekten işe yarıyor kızlar inanın.

Hersaça gelmio dmekki.sn zatn 9.kür yapmşsn cnım eger memnun dglsn yapma bundn snra.hem sçlarn toplar kndni.

evet canım mecbur bırakıcam

zaten kürün tamamı 10 kere de bıtıyo bıtmış sayılır senınkı sacların açıcılardan çok yıpranmıstır emınım o yuzden çok dökmüştür bı de kür saçta 2 saatten fazla kalınca da dökülme çoğalıyo....

şimdi bi de perma mı yaptırdın canım yaaa...yazık edıyoz saçlarımıza bende sarı sacı çok sevıyor olmama ragmen çok yıpratıyo olmasından dolayı sogudum caydım çünkü röfle bıle berbat edıyo saçı.. bı süre hiç bişi yapmıycam...

benim saçlarımda boya, röfle vs. hiç bir işlem yok. onun dışında saçımı kurutmak için bile fön makinesi kullanmam. ancak özel günlerde fön çekerim, kuaför koltuğunda oturmak zaten benim için eziyet olduğundan kuaföre de ayda yılda bir ancak giderim. saçlarım normalde çok dökülür, sinamekiyle ilk uygulamada normalden fazla dökülmüş gibi gelmedi ama dökülmeye devam etti. sonraki uygulamalarda sinamekinin daha çok dökmesinden korktuğum için kaktüs yağı ekledim. dökülmeyi önlüyormuş. şu anda bana çok daha az dökülüyormuş gibi geliyor. saç dökülmesinden yakınan arkadaşlar, bir de kaktüs yağını deneyin. ben yurtdışından alıyorum ama bizde de mutlaka satılıyordır diye düşünüyorum. herkese sağlıklı uzun saçlar diliyorum

yarındaaa yapacam amanın en sonunda saç kalmayacak

Bende geldim kızlar. Aslında saçlarım çok kısa değil, omuzlarımdan aşağı dökülüyor. Ama çok uzun saç sevdiğimden çıt çıt kullanıyorum. Yaza kadar saçlarım belime gelsin çıt çıtlara elveda diyeyim istiyorum. Her yıkamadan sonra gliserin sürüyorum. Saçlarımı yumuşacık yapıyo. Akşam da ilk defa sinameki kürünü denedim. Ama saçlarımın her yeri ıslanmadı yetmedi gibi geldi. Acaba malzemeleri mi çoğaltsam bilemedim. 1 çay bardağı su ile yapmıştım. Malzemeleri çoğaltarak kullanan var mı?

LUNNACIM SAÇIN YOĞUNLUĞUNA GÖRE ARTTIRR bence demekki yetmemiş ozaman az dahaa ekle suyu öyle dene hadi inş. en kısa zamanda faydasını görürsün

LUNNACIM SAÇIN YOĞUNLUĞUNA GÖRE ARTTIRR bence demekki yetmemiş ozaman az dahaa ekle suyu öyle dene hadi inş. en kısa zamanda faydasını görürsün

Bir de direk kuru saça uyguluyoruz dimi? Yanlışlık yapmış olmayayım

Bir de direk kuru saça uyguluyoruz dimi? Yanlışlık yapmış olmayayım

evet kuru saça uyguluyoruz canım ama saç diplerne özellıkle fısfıslı sişeye koyup saç diplerını tutam tutam ayırıp püskürt o zaman çok ıyı oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…