Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 haftada 1cm bile uzamadı.saç uçlarımda kırık yok kürden önce hepsini kestim.acaba 8. haftadan sonramı faydasını görücem.bilmiyorum artık uzasın istiyorum
tamam da hiç kür yapmasan yine de uzaması lazım başka bir sorun var demekki

Yanlış olcuyor olman lazım. Hiçbir şey yapmasan 5 haftada zaten 1.5 -2 cm kendiliğinden uzama olur. Vitamin eksikliği vs olsa en kötü 1 cm. Sen bir daha bak istersen

Benim şu an böyle saçlarım;

WP_20141221_001.webp

Hiç bir şey uygulamıyorum ama başlarım herhalde bu aralar. Şu an uzatmak için müsait saçlarım, yanıklar büyük oranda azaldı, boya uzadıkça uçlarda kalacak. Uzun bir süre boya sürmem saçlarıma kahküller hariç.

bende başladım kürlere dün ilk kez turp lu su denedim ayyy ne kadar ugrastım turbu rendeleyecem diyee..neyse sonra kaynattım yarım saat boyunca mutfağı iğrenç bir koku sardı..neyse en sonunda ılıdıktan sonra guzelce sacıma yedirdim..
iki saat sonra yıkadım..en son durulama suyunada sirke ilave edip kafamdan asağı boca ettim..sonuç ;kuruduktan sonra yumuşacık , parlak ve havalı bir sac oldu..
ama bu kadar ugraşmak zor geldi üsengec ben sinemaki kullanmaya karar verdim..
yaza kadar ne kadar uzayacak merakla bekliyorum En Büyük TÜRKİYE

yaw sac uzatacam deyip her defasindaaaa usengecliktenn vazgecen tek aday benimmmm

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X