öğle yemeğmi biraz abarttım :O neyseyediklerim ise: tavuk sote 2 porsiyona yakın, 4-5 dilim ekmek, 1.5 bardak kola şu saatten sonra ağzıma başka bir şey somayacağım ve bugun yürüyüşe cıkacagım... 
slm cnm kola işini bırak o hiç olmamış tatlı türü bişeyler ağzına vurunca kan şekerin yükseldiğinden açlık hissi daha çok oluyormuş :)
herşey kafada bitiyor, bende önceden çok kiloluydum 160 boya 88 kiloydum obezdim yani ama azmedince 88 kilodan 61 kiloya düştüm son 5 6 kilom kaldı insan isteyince olurmuş çok iyi anladım bunu :)
abur cuburdan kurtulmanın çözümü varmı ????
hoşgelmişin cnm benim bak bu böyle olmaz hergün gir burayapatates diyeti falan olmaz şeker depolarsın vücuduna oda seni acıktırır 
Merhaba :) Patates diyetine mi başlıyorsun? Olumsuz konuşarak hevesini kırmak istemiyorum ama 1-2 günden fazla devam ettirilebilecek bir diyet değil canım. Kalori diyeti yap, karbonhidrat diyeti yap, Karatay diyeti ya da Dukan diyeti yap ama şok diyetlere kesinlikle bulaşma derim. En azından kalori diyetinde belli bir kalori aralığında istediğini yiyebiliyorsun; Karatay, Dukan ve karbonhidrat diyetlerinde kısıtlamalar/yasaklar olsa da izinlilerden tokluk hissedene kadar yeme özgürlüğün var... Yani bu diyetler bir şekilde yapılır ama patates diyeti, İsveç diyeti vs gibi diyetler hem sağlıksız hem de sonuna kadar devam ettirebileni ben deha görmedim, herkes bir yerde pes ediyor. Halsizlik, açlık, birkaç gün sonra başlayan tükenmişlik... Gerçekten kendini zorlamaya değmez canım... Sadece söylemek istedim, karar senindir. Başarılar diliyorum... Günlüğünü daha çok ziyaret edip seni teşvik etmemiz lazım, bu aralar biraz boşlamışsın gördüğüm kadarıyla
Yok patates diyeti değil 5 güne yayılmış bir diyet bu. birgün patates, birgün meyve, birgün et. 5 gün boyunca aslında bütün vitamin ve mineralleri alıyorum ama işte kalorisi düşük olduğu için halsiz bırakacak beni. Ay düşündüğün için çok teşekkür ederim, çok tatlısınÇok güzel kilo vermişsin bu arada. Nerdeyse benim kadarken kaç kiloya düşmüssün, tebriklerr Tamam bundan sonra her gün buraya yazacağım, ama kaçamak yapınca yazasım gelmiyor, üzülüyorum Şu 20-25 kiloyu hızla atarsam ben de sağlıklı bir diyet uygulamak istiyorum aslında. Ama ikili hanelere inmem lazım öncesinde. Hem motivasyon için hem sağlığım için. Kendimi taşıyamıyorum nerdeyse bunun nasıl oldugunu sen de bilirsin Yarın güzel birgün olacak ve ben de kilo vermeye başlayacağım. Seni hep burda görmek isterim 
Seni çok iyi anlıyorum, eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar demişler
Tam da bu yüzden şok diyetlerle zaman kaybetmeni ve kendini yıpratmanı istemiyorum, gönlüm buna el vermiyor.
90'lı kilolara gelinceye kadar çok hızlı bir şekilde kilo vereceksin emin ol. Kilolar birbirinin peşi sıra gidecek, yeter ki kendi yaşam tarzına ve beslenme alışkanlıklarına uyan bir diyet planı bul ve o plana uy. Asıl kilo verme aşamasındaki tıkanma 90'lı kilolarda oluyor, sen de göreceksin o aşamaya kadar seni bile şaşırtacak bir hızda kilo vereceksin. Kilomuz ne kadar fazlaysa aslında metabolizmamız o kadar hızlı oluyor ve daha kısa sürede daha büyük rakamlardan kurtulabiliyoruz.
Bugün patates günüydü amma ve lakin misafir geldi ben de yedim bir şeyler :18::18: O yüzden yarın yine patates günü.
Selam canım. Bana gelmedin kaç gündür, ben de kötüydüm zatenMerak ettim seni. Başlamışsın 5 günde 5 kiloya. hayırlı sonuçlar olur inşallah... 
ben de diğer arkadaşlara katılıyorum biliyorsun. normal bir beslenme sistemiyle bile çok daha sağlıklı ve kalıcı kilo verebileceksin bencebak bana inan. ben 5 günde 5 kiloyu kaç defa yaptım sonuç ortada, üst üste gelen kilolar 
Şimdi daha az veriyorum belki ama daha kalıcı olucak inanıyorum :)
Kilo verince bunu bana alır mısın hahaEki Görüntüle 743740 
Alırım kuzuuum tabi kiiiHatta buluşuruz da yanii iki zarif, zayıf bayan olarak Ay evet uğrayamadım sen içtin mi kahveni, bakayım mı falına 
Ayy ben de sana alırım :) Zayıf zayıf dolaşırız sokaklarda, o zamana saçlarım da uzasın da onları da savurayım
İçtim tatlım yüklüyorum fotoğraflarını ben öyleyse buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?