Eksik arayan insana ne yapmalı

zerdecal_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
305
301
53
36
Selam arkadaşlar.
İşe giderken sabahları genelde beni eşim bırakır. Bugün eşim uyuyordu, ben de uyandırmak istemedim iş yerim yakın dolmuşa bindim.
Dolmuşta bir iş arkadaşı beni gördü hayırdır sen dolmusla gelmezdin dedi. Ben de uzatmadım öyle gerekti dedim.
Dolmuştan indik, poğaça alacağım benle gel yanımda dedi tamam dedim.
( İş yerimin olduğu yer esimin akrabalarının oldugu yer) Neyse bu arkadaş kalabalik icinde bagirarak hayirdir niye dolmuşla geldin, eşinle kavga mi ettiniz, gözlerin de kızarmış ağlamışsın dedi ve arkasından kahkaha attı. Cevredekilerin duyacağı sekilde konustu. Kalabalık bir ortamdı
Kızdım sen benim dolmuşa binmemden neler çıkarıyorsun deyip yürüdüm gittim. Sonrasında ayni is yerinden baska arkadasa xxx esi ile kavga etmis ağlamış demis. Ortada böyle bisey bile yok
Eski bir olay aynı kisiyle ilgili
Öncesinde bu arkadas evime gelmisti cat kapı temizlik yapiyordum yerde kıl tüy vardi neyse temizledim onun yaninda mecburen. Temizlik sohbeti yaptik biraz. Bu kisiyi ertesi gun yolda gorduk arabaya aldik esim de tiras olmustu esime döndü tiras olmuşsun artik cxx rahat eder gecen gun bıktım kıl tuy diyerek sikayet etti bana dedi. Ben dondum kaldım. Esimde bisey diyemedi. Tabi eve gelince bana sen el-aleme benim kıl tüyü mu anlatiyorsun diyerek kizdi.
Bu arkadaşı nasıl uyarmaliyim ne demeliyim. Samimiyet yok ayrıca is arkadaşı sadece.
Eksik arayan insanlara ne yapılır.
Amacı ne ayrica

Ne söylemem lazım bu kişiye bilemedim. Uydurma şeyler söylüyor. Eşimle tartışmış olsam dahi iyi niyetli biri bunu bu şekilde sormazdı

TEK ŞEY YAPILIR ,haddini bil olur olmaz saçmalama derim direk yüzüne.
Delimi ne !

TEK ŞEY YAPILIR ,haddini bil olur olmaz saçmalama derim direk yüzüne.
Delimi ne !
O an kalabalıkta sorun çıkmasın deyip kızarak çıktım. Sonrasında gidip baska arkadaşa söylemesi tuhafti. Yarın gidip söylesem gec olur mu. Yarım gun çalışıyorum.

ben olsam hiç bi şekilde bir daha muhattap olmam, söylediklerine cevap da vermem konuşsun dursun senin vereceğin cevaba değmez, demekki seni kıskanıyor bi şekilde ya da sana karşı bir aşağılık kompleksinde ki senin bir gün dolmuşla gelmen bile onun konuşması için mutluluk verici bir olay olmuş lafı çarpıtmasına fırsat vermiş. O yüzden ben olsam bi daha konuşmam

O an kalabalıkta sorun çıkmasın deyip kızarak çıktım. Sonrasında gidip baska arkadaşa söylemesi tuhafti. Yarın gidip söylesem gec olur mu. Yarım gun çalışıyorum.
Neden geç olacak ki?
Kendisi gecikmeden sıralama yapıp önüne gelene bilip bilmeden söylüyor.
Bunu geç olsun temiz olsun mantığı ile bir an evvel konuşup.
Kendisini ilgilendirmeyen şeyler hakkında yorum yapmaması gerektiğini ve muhatap oılmak istemediğinizi söyleyin.
Merhaba dan öte bir ilişki içinde olduğumuzu bu kadar hakkı kendinde neden gördüğünü ayrıca sorun.

Evet o şekilde yapayım. Mesaj atsam olur mu acaba. Yuz yuze çalıştığımız ortam kalabalık. Duyulsun istemiyorum

Ayrıca bu kisi bizimle aynı güzergahta oturuyor sabahlari yolda denk gelirsek arabayla onu da alıyoruz. Düz bir yol üzerinde tek guzergah var ise giden. Yolda gordugumuz arkadaslari alıyoruz yani tek bu kisiye özel bisey degil. Oradan mi bi samimiyet yaratti acaba

Öncelikle bu kişiye arkadaş demeyerek başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…