Eksik arayan insana ne yapmalı

kesinlikle konuşun kaybedecek bir şey yok aksine varlığı hata ! ve bir daha evinizde içeriye dahi sokmayın, bir de böyle birine iyilik yapıp aracınıza alıyorsunuz bırakın yürüsün yürüdükçe beynine oksijen gider belki insan olduğunu hatırlar.

Şaka adı altında insanları çoook rahatsız eden tipler var işte.. Çok sevdiğim bir şarkı sözü var: Başkasının mutsuzluğuyla mutlu olandır mutsuz insan diye.. Bu kadında bence mutsuz etrafa yalan yanlış bilgiler saçıp kendini mutlu etmeye çalışıyor

Bilseydim böyle yapacağını almazdım. Bundan sonra iletisimi koparacağım zaten.

O an kalabalıkta sorun çıkmasın deyip kızarak çıktım. Sonrasında gidip baska arkadaşa söylemesi tuhafti. Yarın gidip söylesem gec olur mu. Yarım gun çalışıyorum.

Haddini bildirmeniz gerekir yüz bulmuş sesinizi çıkarmiyorsunuz diye .

Resmen dedikodu malzemesi arayan, patavatsız,mutsuz bir kişilik kendileri ...

Katılıyorum sorunları var bence de

herkesin içinde terbiyeni takın haddini bil.beni değil kendini rezil ediyorsun der gidersin bir daha muhatap olmazsın.manyk mı ne bu insan.

Haddini aşma de

Eksik arayana yol verilir, birşey yapılmaz. Mümkünse merhaba dışında muhatap olunmaz.

Mesaj çektim kıza. Cevap vermedi yol verdim. Bir daha benim hakkimda olur olmaz konuşmaması gerektiğini yerini bilmesi gerektigini soyledim

Ben olsam direkt SEN KİMSİN DE HADSİZ HADSİZ BANA İFTİRA ATIYORSUN SENİ GİDİ ... deyip , sakince uyarırdım :))

Sakince
Aslında uzunca bir mesaj cektim. Ama gene de seviye düşürmeden. Hak edene hak ettiği gibi davranmak gerek aslinda

Aynen öyle Ama işte kalite farkı da burda ortaya çıkıyor . Doğru olanı yapmıssınız , umarım yakanızdan düşer gereksiz bayan X

Valla iki konunun da ortak noktası: yapanlr aynı kişimi onu tam anlamadım da, kocanda gözü bile olabilir.. trası takip etmeler,kavga olmus diye mutlu olmalar

illa tadsızlık çıkmasın diye, hanımefendi duruşunuzdan ödün vermemek olarak algılamayın tepki vermemeyi.. madem samimi değil sadece iş arkadaşı direkt yüzüne söyleyin ki haddini bilsin

Ben olsam bir daha selam bile vermem eğer anlayacak biriyse gelir sorar neden konuşmuyorsun diye o zaman güzel bir dille uyarabilirsiniz ama bu tarz bir insanın da art niyetli olabileceğin düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…