- 5 Mart 2018
- 75
- 93
- 18
- 36
- Konu Sahibi zerdecal_34
-
Bilseydim böyle yapacağını almazdım. Bundan sonra iletisimi koparacağım zaten.kesinlikle konuşun kaybedecek bir şey yok aksine varlığı hata ! ve bir daha evinizde içeriye dahi sokmayın, bir de böyle birine iyilik yapıp aracınıza alıyorsunuz bırakın yürüsün yürüdükçe beynine oksijen gider belki insan olduğunu hatırlar.
O an kalabalıkta sorun çıkmasın deyip kızarak çıktım. Sonrasında gidip baska arkadaşa söylemesi tuhafti. Yarın gidip söylesem gec olur mu. Yarım gun çalışıyorum.
Katılıyorum sorunları var bence deŞaka adı altında insanları çoook rahatsız eden tipler var işte.. Çok sevdiğim bir şarkı sözü var: Başkasının mutsuzluğuyla mutlu olandır mutsuz insan diye.. Bu kadında bence mutsuz etrafa yalan yanlış bilgiler saçıp kendini mutlu etmeye çalışıyor
Haddini aşma deSelam arkadaşlar.
İşe giderken sabahları genelde beni eşim bırakır. Bugün eşim uyuyordu, ben de uyandırmak istemedim iş yerim yakın dolmuşa bindim.
Dolmuşta bir iş arkadaşı beni gördü hayırdır sen dolmusla gelmezdin dedi. Ben de uzatmadım öyle gerekti dedim.
Dolmuştan indik, poğaça alacağım benle gel yanımda dedi tamam dedim.
( İş yerimin olduğu yer esimin akrabalarının oldugu yer) Neyse bu arkadaş kalabalik icinde bagirarak hayirdir niye dolmuşla geldin, eşinle kavga mi ettiniz, gözlerin de kızarmış ağlamışsın dedi ve arkasından kahkaha attı. Cevredekilerin duyacağı sekilde konustu. Kalabalık bir ortamdı
Kızdım sen benim dolmuşa binmemden neler çıkarıyorsun deyip yürüdüm gittim. Sonrasında ayni is yerinden baska arkadasa xxx esi ile kavga etmis ağlamış demis. Ortada böyle bisey bile yok
Eski bir olay aynı kisiyle ilgili
Öncesinde bu arkadas evime gelmisti cat kapı temizlik yapiyordum yerde kıl tüy vardi neyse temizledim onun yaninda mecburen. Temizlik sohbeti yaptik biraz. Bu kisiyi ertesi gun yolda gorduk arabaya aldik esim de tiras olmustu esime döndü tiras olmuşsun artik cxx rahat eder gecen gun bıktım kıl tuy diyerek sikayet etti bana dedi. Ben dondum kaldım. Esimde bisey diyemedi. Tabi eve gelince bana sen el-aleme benim kıl tüyü mu anlatiyorsun diyerek kizdi.
Bu arkadaşı nasıl uyarmaliyim ne demeliyim. Samimiyet yok ayrıca is arkadaşı sadece.
Eksik arayan insanlara ne yapılır.
Amacı ne ayrica
SakinceBen olsam direkt SEN KİMSİN DE HADSİZ HADSİZ BANA İFTİRA ATIYORSUN SENİ GİDİ ... deyip , sakince uyarırdım :))
Sakince
Aslında uzunca bir mesaj cektim. Ama gene de seviye düşürmeden. Hak edene hak ettiği gibi davranmak gerek aslinda
Ayni kişi iki durumda.Yaşı büyük bu bayan bekar. İnşallah öyle bir durum yokturValla iki konunun da ortak noktası: yapanlr aynı kişimi onu tam anlamadım da, kocanda gözü bile olabilir.. trası takip etmeler,kavga olmus diye mutlu olmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?