Eksik arayan insana ne yapmalı

afedersin bu o.......spu tipli kadinlardan uzak durmalisin. bu tipler karsi tarafin mutsuzluguyla ve acisiyla beslenen mutlu olanlardir.boyle tiplere usturubunca oyle bir laf sokacaksin ki birdaha sana boyle cumleler kurmaya cesaretleri olmayacak.resmen gozu seni dikizlemek boyleler ne insan olur nede arkadas.muhattap bile olma ve sakin evinede alma samimiysen.ver guzelce cevabini bak daha konusabliuomu

Ben olsam ordaca cok sert bir sekilde agzinin payini verirdim. Bir daha da dedi-kodumu yaparsan senin icin kotu olur derdim, tehdit ederdim. Cok sakin kalmissiniz ...

Çok saçma yani her taraf mı akrabanız bir poğaçacıya gitmişsiniz ayrıca tek başına poğaça almaya gidemiyor mu ki. Herkeste kapının önünde durmuyor ya kim sizi dinleyecek. Bir dolmuşa bindiniz diye ağlamışsın kavga mı ettiniz deyip gülen birine hiç rastlamadım doğrusu. Eşimi uyandırmak istemedim kıyamadım deseydiniz en baştan. Çok enteresan mesafe koyun olsun bitsin

Almayın yahu yolda giderken arabaya.
Sen ne saçmalıyorsun sinirimi zıplatma benim de ne diye pasif kalıyorsun.
O arkadaş değil seninle dalga geçmekten keyif alan biri.

Öğretmeniz ve her tarafımızda veliler öğrenciler var küçük bir yer herkes herkesi tanıyor. Dolmuşun önü kalabalik okul giriş saati. Poğaça alıyor herkes. İndigimiz yer börekçi önü.okula berabar cikalim bekle dedi.ben de bekledimn. Dolmustan inerken sordu öyle gerekti dedim hemen cevap veremeidm. Yüksek sesle bagirarak konusan biri.Ayrica gözlerin kizarmis kavga mi ettiniz dedikten sonra ben bozuldum kız da oyle gülerek ayy olabilri falan dedi
Eşimin köyü burasi
Zaten onu gectim gidip başkasına anlatmış esiyle kavga etmis ağlamış diye

Mesafe mesafe mesafe...Selam hal hatır fazlası lüzumsuz...

A

Benim de böyle bir arkadaşım vardı. Şimdi pek görüşmüyoruz. Siz aynı iş yerinde mecbur görüşeceksiniz. O yüzden iyice mesafe koyun. İş dışında görüşmeyin. Bir daha böyle bir şey derse çat diye cevabını verin bozun. Canım sen de hep böyle yapıyorsun ne alakası var diye insanların içinde çemkirin hatta

Eksik arayan insana birşey yapılmaz artılarını gözüne soksanda anlamaz o yüzden boşverrrr sen kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin sanane dersin konu kapanır

Eksik arayan insanların ağzına laf verilmez,samimi olunmaz,iyilik edilmez.

Başkasının derdinden,üzüntüsünden hoşnut olan insanlar vardır ve sen Mutlu olsan da kendisi gibi mutsuz olarak görür seni de.Bir de dedikodu huyu varmış.Görüşmemek en doğrusu

O değil de Eşinizin traş olduğunu nasıl farkediyor ?
Bazen benim eşim sakallarini hafifletince dikkatli baktığımda farkediyorum.
Haddini bilmesini sağlayın sert bir dille.

O değil de Eşinizin traş olduğunu nasıl farkediyor ?
Bazen benim eşim sakallarini hafifletince dikkatli baktığımda farkediyorum.
Haddini bilmesini sağlayın sert bir dille.
Sakalları cok uzundu saçı da eşimin. Birden hepsini sac sakal kesti. Anlamamak mümkün değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…