- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.629
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Evet olurdu. Sizinen başta ön yargılı olup, sonradan sevdiğiniz hiç kimse olmadı mı? Yani benim oldu, o yüzden insanlara birbirinizi tanımak için şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Peki siz olsanız bu tepkilerden sonra o insanın annesinin yani. Dediklerine inancınız olur muydu
Erkek arkadaşınız çok büyük bir hata yapmış. Sizin yanınızda bu konuşmayı yapmaması, sizin de bunları duymamanız gerekirdi. Yanınızda araması için de sizin manipüle etmeniz sizin hatanız. Annesi ilk etapta öyle yaklaşmış ama sonrasında salim kafa ile farklı düşünecek olabilir. Siz ikisinin arasında bu kadar müdahil olmaya çalışmayın.Erkek arkadaşımla 1.5 yıllık ilişkimizin sonunda evlenmeye karar verdik. Yani evlenme teklifi etti güzel bir organizasyonla.
Benim daha önce 2 aylık kısa bir evliliğim oldu şiddet gördüğüm için hemen bitirdim. Taşındım ev kurdum. Çalışıyorum memurum.
Erkek arkadaşımla tanıştık çok iyi anlaştık Allah var nazik anlayışlı saygılı biri. Çok iyi anlaşıyoruz. Günlerce yan yana olsak sıkılmadan eğlenebiliyoruz. Gülüyoruz. 1.5 yıldır en fazla 3-5 gün iş için ayrı kalmışızdır.
Kısa keseyim.. zaten hep bu boşanma durumumu anlatma taraftarıydım. Annesi ile tanıştırmak istedi hep. Ben de işler ciddiye binmeden bir karar almadan tanışmayı düşünmediğim için hep hayır derdim.
Evlenme kararı alınca tanışmadan önce annenlerle paylaş başkasından duymasınlar senden duysunlar gizli saklı tutulacak bişi değil. Ayıp değil günah değil sonuçta dedim. Bu hafta yaşadığımız şehire gelecekler erkek ark. Ziyarete benle de tanışmak istiyorlar dedim konuş.
İçime doğdu ya benim yanımda ara dedim aradı.
Neden beni seçmiş
Ne eksiği varmış onun
Evlenme teklif etmesi nişan demek değilmiş.
Ailelerin de rızası olması gerekirmiş
Anne babanın rızası olmadan olmazmış
İçine doğmuş bi sıkıntı varmış..
Bunun gibi cümleler. Öyle üzüldüm ki anlatamam anlatacak kelime bulamıyorum üzgünlüğümü
Ekleme:Benim erkek arkadaşımı kandırdığımı sandı hatta. Sana söyledi mi dedi. Evet söyledi en başından deyince şaşırdı. Neden ayrılmış dedi. “Sen napıcan neden ayrıldığını” deyince neden paylaşmıyor seninle dedi.
Ben biliyorum sebebini deyince de şaşırdı. Gelince konuşuruz dedi kapattı.
Yapacağım şey belli ama paylaşmaya geldim çok üzgünüm
Neden bu kadar üzülüyorsun insanız sonuçta herkesin başına gelebilir erkek yada kadın fark edermi hemen kötüye yorma ilk duyduğunun verdiği şaşkınlık vardır bu senin annen de olsa ayni tepkiyi verirdi. Benim eşim de 3 ay bir evlilik sureci geçirmiş benim annem de ilk duyduğun da Neden boşanmış sebep neymiş gibi sorular sordu bana ilk başta tepkiliydi ama esimi gördü tanıdı bütün korkulari endiseleri biranda bitti hemen karar verme iyice anla dinle öyle karar ver hakkında ne hayırlısı ise o olsunYalnız kalmak istediğimi söyledim. Gözlerim dolmuştu ağlamak istemedim.
Sizde amma ketummussunz haaa.nasil söylemeden dayandıniz.herkes sizin gibi degilYanlış yapmıssınız, telefonda, sizin yanınızda konuşulacak konu değil bu. Sevgiliniz de aramamaliydi annesini. İkinizde hatalısınız.
Bir sorun çıksın istiyormuşsunuz alın size sorun.
Kadın erkek farketmez, aileler hiç evlilik yapmamış çocuklarının evlenip boşanmış biriyle evliliğine sıcak bakmayabilir ilk etapta. Çok anormal gelmiyor bu durum bana. Sevgiliniz annesiyle yüz yüze konuşup, evlenme isteğinde kararlı olursa annesinin fikri değişebilirdi. Değişmezse o zaman bakardınız.
Eşimi babama ilk anlattığımda bir sürü olumsuz şey söylemişti yıllar geçti bilmez hiçbirini.
Nereden baksam yanlış yaptığınız. E ayrılırsinız artık herhalde.
Dayanılmayacak birşey yok ortada bence ama yine de siz bilirsiniz.Sizde amma ketummussunz haaa.nasil söylemeden dayandıniz.herkes sizin gibi degil
Bu aileye "sevgilimle tatile gidiyorum" diyemediği için sevgilinize "çakal feyzo" demiştiniz. Şimdi anladınız mı neden gizlediğini?
Günahına girmek istemem. Ama gayet olabilir bir ihtimal. Ben iyi huylu sevgilisini, ondan nefret edercesine çakal feyzo diye aşağılamasından hoşlanmamıştım. Bir de bu son aldatma konusundaki kahramanlık şovundan hazzetmedim. Genel olarak garip biri.Konu sahibinin eski konularina bakinca konu sahibini hatirladim. Anne ogulun birbirini sevmesini bile dert ediyordu. Sevgilisi evin tek ogluymus. Bu iste planli ilerledigini ve anne ogulu bilerek karsi karsiya getirdigini dusunuyorum.
Bende hatırladım üyeyi, annenin ne tepki vereceğini kendisi de bal gibi biliyordu. Ya sevgilisinden ayrılmak için ya da annen beni başından beri istemedi,bana neler dedi onu istemiyorum hayatımda demek için ısrar edip arattı. Başka türlü bir açıklaması yok bence.Konu sahibinin eski konularina bakinca konu sahibini hatirladim. Anne ogulun birbirini sevmesini bile dert ediyordu. Sevgilisi evin tek ogluymus. Bu iste planli ilerledigini ve anne ogulu bilerek karsi karsiya getirdigini dusunuyorum.
Günahına girmek istemem. Ama gayet olabilir bir ihtimal. Ben iyi huylu sevgilisini, ondan nefret edercesine çakal feyzo diye aşağılamasından hoşlanmamıştım. Bir de bu son aldatma konusundaki kahramanlık şovundan hazzetmedim. Genel olarak garip biri.
Siz daha ince ince okumuşsunuz. Ben hızla okuyuverdim. Şimdi size cok hak vermeye başladım.Yanimda ara diye israr eden kendisi, sonrasinda yalniz kalmak isteyen yine kendisi cunku gozleri dolmus, aglamak istemis, gayet planli ilerlemis.
Bende hatırladım üyeyi, annenin ne tepki vereceğini kendisi de bal gibi biliyordu. Ya sevgilisinden ayrılmak için ya da annen beni başından beri istemedi,bana neler dedi onu istemiyorum hayatımda demek için ısrar edip arattı. Başka türlü bir açıklaması yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?