Ektim ve tuhaf hareketleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unı mezunu bir arkadasım bigun bana herkez mı herkes mı dıye sormustu
Yılda kac ay var diyen de okur hatta belki sızı gecer bile.

Yoo bunu ne gizlerim ne inkar ederim çünkü ben eşim gibi iyi bir adam sayesinde okudum,sizler şanslınız ama başkasının yoksunluğunu nedense lüks gibi görüyorsunuz
babam gibi lanet biri okutmadı beni iyiki,yoksa ömrüm boyunca bu adamla tanışamazdım üstüne üstlük okuttum deyip evde esir tutardı beni.ömrümce..

Sizin etrafınız laf taşıyıcı dolu. Böyle ortamda fitne eksik olmaz tabi. Hali size de sirayet eder böyle insanların. Eltiniz de fena yani siz de fena Allah yardımcınız olsun tek taraflı olmaz tabi... Bi öyle bi böyle yuvarlanıp gideceksiniz :)

Bosansalar göbek atacak gibi bir izlenim verdi bana
Valla sizler de bi tuhafsınız tanımadığınız etmediğiniz size burda anlatılan kadar bildiğiniz birini tutup derdime dert yüklüyorsunuz sağolun
İlla bişey yazacaksanız eleştirin nedir bu böyle Allah aşkına her açtığım konuda bikbik
Güzel hayatlarınız için o zaman yatın kalkın dua edin
Her defasında konu okumama geliyorsa sebebi vardır
İtici ise okumayın okudunuz yorum yazmayın
İyi gclr

Pardon? Baskasinin yoksunlugunu biz luks görmüyoruz tam tersi siz gordugynzu icin neredeyse alniniza yapıştırıp gezeceksiniz.
Biz bunun normal olduğunu belirtiyoruz.
Sizde durumlari ve davranislari yansitirken ters yansitma mevcut gibi.
İlk mesajda belirttgim gibi siz kiskaniyorsunuz belki o da kiskaniyor demistim ya.
Simdi iyice kuşku duydum onun sizi kiskandigindan
Neden ?
Çünkü biz size normal gostermeye çalışırken kendi dusuncenizi bize biz yapiyoruz gibi yansittiniz. Bir suru insanin gorusunden birini en azindan normallestirme uzerine oldugunu anlardiniz bizimkileri yanlis anlasaniz.
Elti konusu da böyle gözüküyor.
Emin olun elti görümce kv cok zor korunur burda. Nadirdir.
Bu o konulardan biri cunku anlattığınzdan cok sizin yorumlariniz dikkatimizi cekiyor. Hadi ben yaniliyorum, eltin yaniliyor, Ayşe yaniliyor kac kisi ayni seyi soyluyor. Biraz kendimize donup bakmak lazim

Tm

Evi barki bir gecede kocasina sattirabilecek becerideki kadina ben olsam ilismem. Bir hareketiyle beni bitirir valla diye dusunurum.

Ayrica siz ayet hadis paylasiyormussunuz o da yorum yapmis,belki de size laf sokmadi siz oyle anladiniz. Ayeti hadisi niye paylasiyorsunuz bu arada,ona laf sokmak icin mi? E siz sokmuyorsaniz onun da size sokmadigina niye ikna olmuyorsunuz

benim eltim yok ama hoşuma gitmeyen tek hareketi olsun diyelim,asla aldırmam ,takmam muhatap almam ...

Ay bu elti savaşları benimde iki tane var biri daha nişanlı olmasına rağmen hepimize buz gibi davraniyor ama hiç umrumuzda değil o nasil davraniyorsa bizde ayniyiz biriyle aram simdilik iyi. ama ben yerinde olsam hiç takmaz cahilliğine verirdim sonuçta yeri gelir yüz yüze gelirisniz ailede husumet tatsizlik olusmasin diye mecbur idare ediceksiniz onun disindada görüsmezsin olur biter demek ki senden özeniyor her şeyi bırak yapsın herkesin kendi evi köyü yuvası nasıl olsa ayrisiniz.

Kel alaka konunla.
Bence de kel alaka cunku, kendısı ıcın babam ıyı ki okutmadı yoksa Yuzume vurur esir alirdi gibi bısey yazdı
Belkı babası tarafından okutulanlar buna maruz kaldı neye ve kime gore herkesın Luks ıcınde ve sanslı oldugunu yazabiliyor konu sahıbı anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…