- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Bosansalar göbek atacak gibi bir izlenim verdi banaAllah o eltiye yardımcı olsun. Kocası ayrı manyak, eltisi ayrı dert. Üzüldüm
Unı mezunu bir arkadasım bigun bana herkez mı herkes mı dıye sormustu1 yılda kaç ay vardır diyen biri okumazYani tutuşmam için onun çok Zeki olması lazım.
Siz öyle hissettiniz.
Konu onun kıskançlığından nasıl benim kıskançlığıma geldi
Onu kıskanmam için cidden bi neden yok.
Elhamdulillah
Yoo bunu ne gizlerim ne inkar ederim çünkü ben eşim gibi iyi bir adam sayesinde okudum,sizler şanslınız ama başkasının yoksunluğunu nedense lüks gibi görüyorsunuzSaklanıyor işte saklanmasa böyle ignelemeler, laf sokmalar dedikodu diye bir sey olmazdi hayatta ama var.
Kendiniz de kabullenemiyorsunuz sanirim.
Hatta size bir sey daha söyleyeyim
Koca evinde okuyup öğretmen olarak atandiginiz konusunu hep üstten bakarak yazıyorsunuz cok belirgin hayatta insanlara bunu belli ediyorsunuz büyük ihtimal ve o yüzden gıcıklik oluyor ama yok diyeceksiniz yine
Ama burda bile 15516172727 kez yazmanizi geçtim durum mesajiniz bile etiket
Alayım canımVurdu gol oldu diyebilir miyizplaketini buyur canim.
Sizin etrafınız laf taşıyıcı dolu. Böyle ortamda fitne eksik olmaz tabi. Hali size de sirayet eder böyle insanların. Eltiniz de fena yani siz de fena Allah yardımcınız olsun tek taraflı olmaz tabi... Bi öyle bi böyle yuvarlanıp gideceksiniz :)Dediğinizi de yaptım yani abla olmaya da çalıştım olmadı,sanırım burda sadece yazıyla aktaramıyorum
Burnuna estetik yapmayı düşündü bana sordu ben de burnun gayet hoş bak benimki kötü ama bence sen dokunma çünkü çok zormuş ameliyatı dedim
Gidip görümceme “mrs-21 burnuna ameliyat sakın yapma dedi,ondan güzel olcam diye korkuyor galiba demişti”
Görümcem evet laf taşır ama yalan söylemez.Yani evet iyi şey değil yaptığı ama söyler valla.
Benimkini de ona söyler ben de yanında bahsetmem zaten bişeyden
Valla sizler de bi tuhafsınız tanımadığınız etmediğiniz size burda anlatılan kadar bildiğiniz birini tutup derdime dert yüklüyorsunuz sağolunBosansalar göbek atacak gibi bir izlenim verdi bana
Güzel hayatlarınız için o zaman yatın kalkın dua edinEltimi günahım kadar sevmem
Ama sizin bu konunuz bana çok itici geldi
Beni kiskaniyor, kocasıda okumasına izin vermiyor bilmem ne...
Ne gereksiz bir ego
Sizinde kocanız okumanıza “izin” vermeseydi babanızdan kaçtığınız gibi kaçacakmıydınız?
Buranın çok sıkı takipçisi olmamama rağmen sizin evlendikten sonra okuyup atandınızı, bunun içinde çevrenizde eşiniz dahil bir çok kişi kompleks yaptığını ben bile ezberledim artık
Ne çirkin banane Boşansa kocasını mı alıcamBosansalar göbek atacak gibi bir izlenim verdi bana
Pardon? Baskasinin yoksunlugunu biz luks görmüyoruz tam tersi siz gordugynzu icin neredeyse alniniza yapıştırıp gezeceksiniz.Yoo bunu ne gizlerim ne inkar ederim çünkü ben eşim gibi iyi bir adam sayesinde okudum,sizler şanslınız ama başkasının yoksunluğunu nedense lüks gibi görüyorsunuz
babam gibi lanet biri okutmadı beni iyiki,yoksa ömrüm boyunca bu adamla tanışamazdım üstüne üstlük okuttum deyip evde esir tutardı beni.ömrümce..
Başka ne yapalım veya yapmayalım?Güzel hayatlarınız için o zaman yatın kalkın dua edin
Her defasında konu okumama geliyorsa sebebi vardır
İtici ise okumayın okudunuz yorum yazmayın
İyi gclr
Nasil bir bakis acisi bu. Yok artık bunu burdan nasil cikardiniz yahuNe çirkin banane Boşansa kocasını mı alıcam
Pardon? Baskasinin yoksunlugunu biz luks görmüyoruz tam tersi siz gordugynzu icin neredeyse alniniza yapıştırıp gezeceksiniz.
Biz bunun normal olduğunu belirtiyoruz.
Sizde durumlari ve davranislari yansitirken ters yansitma mevcut gibi.
İlk mesajda belirttgim gibi siz kiskaniyorsunuz belki o da kiskaniyor demistim ya.
Simdi iyice kuşku duydum onun sizi kiskandigindan
Neden ?
Çünkü biz size normal gostermeye çalışırken kendi dusuncenizi bize biz yapiyoruz gibi yansittiniz. Bir suru insanin gorusunden birini en azindan normallestirme uzerine oldugunu anlardiniz bizimkileri yanlis anlasaniz.
Elti konusu da böyle gözüküyor.
Emin olun elti görümce kv cok zor korunur burda. Nadirdir.
Bu o konulardan biri cunku anlattığınzdan cok sizin yorumlariniz dikkatimizi cekiyor. Hadi ben yaniliyorum, eltin yaniliyor, Ayşe yaniliyor kac kisi ayni seyi soyluyor. Biraz kendimize donup bakmak lazim
Luks içinde yasamakla konunun ne ilgisi var ???? Konunun luksluk ile ne ilgisi var.
TmmBaşka ne yapalım veya yapmayalım?
Liste halinde yollarsanız çok memnun olurum.
benim için babası tarafından okutulmuş bir kız dünyanın en büyük lüksünü yaşamış.Luks içinde yasamakla konunun ne olgisi var ???? Konunun luksluk ile ne ilgisi var.
Kel alaka konunla.Tmm
benim için babası tarafından okutulmuş bir kız dünyanın en büyük lüksünü yaşamış.
Bence de kel alaka cunku, kendısı ıcın babam ıyı ki okutmadı yoksa Yuzume vurur esir alirdi gibi bısey yazdıKel alaka konunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?