Ektim ve tuhaf hareketleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bi tuhafsınız
Okuma isteği olmayan kızım mı dedim,özenen kızım mı dedim
Özenen adam yarın özenip bırakır da.
İçinde olacak her işin olduğu gibi okumanın da.
İşte mrs sorun burada, ıcınde olmadıgını nerden biliyorsun kadının.
Belkı hayali okumak onunda, olamaz mı?

Valla bi tuhafsınız
Okuma isteği olmayan kızım mı dedim,özenen kızım mı dedim
Özenen adam yarın özenip bırakır da.
İçinde olacak her işin olduğu gibi okumanın da.
Tamam net eğitimci olamazsınız şu yorumdan sonra Barı yazdığın son cümleyi çevirseydin kurtarırdın

İşte mrs sorun burada, ıcınde olmadıgını nerden biliyorsun kadının.
Belkı hayali okumak onunda, olamaz mı?
Çünkü kendi ağzıyla babam beni okula zorla götürdü defalarca ben bıraktım sevmiyorum okulu ondan okumadım demişti Hatta lise 2 de terk etmiş ne bileyim yahu.ben okula gitmek için odamda yatağıma yastık koyup evden çıktım eve gelince de dayağımı yedim ama ertesi gün yine gittim

Tamam ama onları yaparken bıldıgın Kucukmus, kucukken okulu bende sevmiyordum babam okula gitme dese sevıncten cılgına donerdım oyle dıyım
Buyudu ve okumanın guzellıgını farkettı? Olamaz mi?

kocam okuttu deyince baba evinde okumadginizi anlayabiliyoruz. Daha beyin olumumuz gerceklesmedi.
Yazan arkadaslarda var eski konularniz bilen. Ne alaka simdi ya. beynim alev alacak konuyu oradan oraya atiyorsunuz
Yahu ben konuyu açarken yazmamışım öyle bişey onun böyle bir isteği var ama kocası kabul etmedi dedim yani ben “kocam beni okuttu da onunki okutmadı” deyip hava ayar cinsten bişey mi dedim

Yahu kadinin okul hayati neden sizi bu kadar ilgilendiriyor Allah aşkına.

Evlenince okumak istemis esi izin vermemis seceresini döktünüz kadinin burada ya.

Siz durduk yere ahlakli mahlakli paylasim yapiyorsunuz ki? Cidden cok itici oluyor oyle paylasimlar ve genelde de ahlaksiz tipler paylasiyor zabita gibi.

Çünkü benim en derin yaram olan babam ve annemin yediği dayaklar,onları anlatırken bile tuhaf tipler toplanıp olayın sorumlusu bizi tutmuştu ve ben yine konumu kapattırmıştım
cidden hiç tarafsız veya gerçek anlamda eleştiren hiç görmüyorum hep bi derdi küçümseme ya da yanlış anlamalar.

Konumu okuyun kim “siz her konunuzda babam beni okuttu diyorsunuz” dediyse laflarınızı ona salın.

Konuyla alakasi olmadigi icindir. Hayatta zorluklarla karsilasan sadece siz olmadiginiz icin surekli dilinize plesenk etmeniz itici oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…