- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
İşte mrs sorun burada, ıcınde olmadıgını nerden biliyorsun kadının.Valla bi tuhafsınız
Okuma isteği olmayan kızım mı dedim,özenen kızım mı dedim
Özenen adam yarın özenip bırakır da.
İçinde olacak her işin olduğu gibi okumanın da.
Babam okutmadı diye bişey yokBence siz okuyun
Bu mesajina kadar msjlar gayet normaldi. Okuyun bence gercekten.
Engelleyip engellememek bize kalmış. Bizi engellemekte size. Zorunda degiliz ki zevkle yaziyorum.
Konu sahibinin H yernie X kullanması.Unı mezunu bir arkadasım bigun bana herkez mı herkes mı dıye sormustu
Yılda kac ay var diyen de okur hatta belki sızı gecer bile.
Babam okutmadı diye bişey yok
Tamam net eğitimci olamazsınız şu yorumdan sonraValla bi tuhafsınız
Okuma isteği olmayan kızım mı dedim,özenen kızım mı dedim
Özenen adam yarın özenip bırakır da.
İçinde olacak her işin olduğu gibi okumanın da.
Çünkü kendi ağzıyla babam beni okula zorla götürdü defalarca ben bıraktım sevmiyorum okulu ondan okumadım demiştiİşte mrs sorun burada, ıcınde olmadıgını nerden biliyorsun kadının.
Belkı hayali okumak onunda, olamaz mı?
Kız ne elfi edebi sözlerle fotoğraflar paylaşan birinin gördüğünde rahatsız olması gereken bir şey aslında.Sen ve elf gözlerin
Ne alaka?
Tamam ama onları yaparken bıldıgın Kucukmus, kucukken okulu bende sevmiyordum babam okula gitme dese sevıncten cılgına donerdım oyle dıyımÇünkü kendi ağzıyla babam beni okula zorla götürdü defalarca ben bıraktım sevmiyorum okulu ondan okumadım demiştiHatta lise 2 de terk etmiş ne bileyim yahu.ben okula gitmek için odamda yatağıma yastık koyup evden çıktım eve gelince de dayağımı yedim ama ertesi gün yine gittim
Yahu ben konuyu açarken yazmamışım öyle bişey onun böyle bir isteği var ama kocası kabul etmedi dedim yani ben “kocam beni okuttu da onunki okutmadı” deyip hava ayar cinsten bişey mi dedimkocam okuttu deyince baba evinde okumadginizi anlayabiliyoruz. Daha beyin olumumuz gerceklesmedi.
Yazan arkadaslarda var eski konularniz bilen. Ne alaka simdi ya.beynim alev alacak konuyu oradan oraya atiyorsunuz
Yahu kadinin okul hayati neden sizi bu kadar ilgilendiriyor Allah aşkına.Çünkü kendi ağzıyla babam beni okula zorla götürdü defalarca ben bıraktım sevmiyorum okulu ondan okumadım demiştiHatta lise 2 de terk etmiş ne bileyim yahu.ben okula gitmek için odamda yatağıma yastık koyup evden çıktım eve gelince de dayağımı yedim ama ertesi gün yine gittim
Dedin.Yahu ben konuyu açarken yazmamışım öyle bişey onun böyle bir isteği var ama kocası kabul etmedi dedim yani ben “kocam beni okuttu da onunki okutmadı” deyip hava ayar cinsten bişey mi dedim
Siz durduk yere ahlakli mahlakli paylasim yapiyorsunuz ki? Cidden cok itici oluyor oyle paylasimlar ve genelde de ahlaksiz tipler paylasiyor zabita gibi.İşte bu sebeple buradakilerin bu kadar net onu savunmasını anlayamadım,misal güzel ahlak üzerine bişey paylaşmıştım bugün,bana mesaj attı sen bunları kime gönderiyorsun,açık açık söyle de karşı taraf da kendini savunsun demiştiyani ne alaka ne diye kendini savunmak istedi
Çünkü benim en derin yaram olan babam ve annemin yediği dayaklar,onları anlatırken bile tuhaf tipler toplanıp olayın sorumlusu bizi tutmuştu ve ben yine konumu kapattırmıştımNe alaka?
Ben sordum. Babalari okutanlar luks geliyormus ona ne alaka deynce bunu dedi. Ama ben hala ne alaka anlayamadim.Ne alaka?
Edepli olun.Siz durduk yere ahlakli mahlakli paylasim yapiyorsunuz ki? Cidden cok itici oluyor oyle paylasimlar ve genelde de ahlaksiz tipler paylasiyor zabita gibi.
Konumu okuyun kim “siz her konunuzda babam beni okuttu diyorsunuz” dediyse laflarınızı ona salın.Ben sordum. Babalari okutanlar luks geliyormus ona ne alaka deynce bunu dedi. Ama ben hala ne alaka anlayamadim.
Konuyu genel anlamda anlamaya çalışıyorum. Bir labirentte gibiyiz. Ayni yerde dönüp duruyoruz.
Ya gercekte de boyle olsa
Konuyla alakasi olmadigi icindir. Hayatta zorluklarla karsilasan sadece siz olmadiginiz icin surekli dilinize plesenk etmeniz itici oluyor.Çünkü benim en derin yaram olan babam ve annemin yediği dayaklar,onları anlatırken bile tuhaf tipler toplanıp olayın sorumlusu bizi tutmuştu ve ben yine konumu kapattırmıştım
cidden hiç tarafsız veya gerçek anlamda eleştiren hiç görmüyorum hep bi derdi küçümseme ya da yanlış anlamalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?