İşte bu sebeple buradakilerin bu kadar net onu savunmasını anlayamadım,misal güzel ahlak üzerine bişey paylaşmıştım bugün,bana mesaj attı sen bunları kime gönderiyorsun,açık açık söyle de karşı taraf da kendini savunsun demiştiEvi barki bir gecede kocasina sattirabilecek becerideki kadina ben olsam ilismem. Bir hareketiyle beni bitirir valla diye dusunurum.
Ayrica siz ayet hadis paylasiyormussunuz o da yorum yapmis,belki de size laf sokmadi siz oyle anladiniz. Ayeti hadisi niye paylasiyorsunuz bu arada,ona laf sokmak icin mi? E siz sokmuyorsaniz onun da size sokmadigina niye ikna olmuyorsunuz
Çünkü herkes babam değil de kocam tarafından okutulmaktan bahsetmeme takılmışBence de kel alaka cunku, kendısı ıcın babam ıyı ki okutmadı yoksa Yuzume vurur esir alirdi gibi bısey yazdı
Belkı babası tarafından okutulanlar buna maruz kaldı neye ve kime gore herkesın Luks ıcınde ve sanslı oldugunu yazabiliyor konu sahıbı anlamadım.
Bana mı gonderıyorsun deseydı haklıydın, kime demıs. Kendını savunmamıs savunmak ıstememıs, soru sormusİşte bu sebeple buradakilerin bu kadar net onu savunmasını anlayamadım,misal güzel ahlak üzerine bişey paylaşmıştım bugün,bana mesaj attı sen bunları kime gönderiyorsun,açık açık söyle de karşı taraf da kendini savunsun demiştiyani ne alaka ne diye kendini savunmak istedi
Birde olayda birinin luksluk ile vuruldugu sey varsa o da kendisi eltiyi vuruyor yeni evim diyip , kocasinin okutmasiyla.Bence de kel alaka cunku, kendısı ıcın babam ıyı ki okumadı yoksa Yuzume vurur esir alirdi gibi bısey yazdı
Belkı babası tarafından okutulanlar buna maruz kaldı neye ve kime gore herkesın Luks ıcınde ve sanslı oldugunu yazabiliyor konu sahıbı anlamadım.
Konuyu oraya getirene sor aplaKel alaka konunla.
Cunku sen kocan tarafından okutulmanın guzellıgınden bahsederken kaynım eltıme guvenmedı kı arka cıkmadı dedınÇünkü herkes babam değil de kocam tarafından okutulmaktan bahsetmeme takılmış
Ama 260 kişiden sadece o sordu ve hemen hemen hep yaparBana mı gonderıyorsun deseydı haklıydın, kime demıs. Kendını savunmamıs savunmak ıstememıs, soru sormus
La havleCunku sen kocan tarafından okutulmanın guzellıgınden bahsederken kaynım eltıme guvenmedı kı arka cıkmadı dedın
Yoksa kocan guzel bısey yapmis, sen dıger kadının okutulmamssından keyıf almıs gıbı yazdın. Laf bunaydı
Dalga mı geçtiniz kokain içinEltiler arası mesafe olması gerektiğine inanıyorum. Ben eltimin mikrodalga fırınına kokain koyup polise ihbar ettim. Daha sonra da kendisine temiz iç çamaşırı ve havlu götürdüm.
Sizin durumunuz bence eşya olayı değil sosyal statü olarak eltiniz kendini sizden aşağı görüyor. Belki siz meslek sahibi o değil ya da siz eğitimli o değil vs .. bir nevi kompleks bu. Ve böyle eşya, mesaj yemek gibi basit konulardan sizi vurmaya çalışıyor. Siz bildiğiniz gibi yaşamaya devam edin. Ya kendi doğrularınız için başkalarına tahammül edeceksiniz ya da başkalarının doğruları için kendinize tahammül edeceksiniz. Seçim sizin.
Herkes ona takılmadı.Çünkü herkes babam değil de kocam tarafından okutulmaktan bahsetmeme takılmış
Belkı lafı ona soktuğunu biliyor ve kacak guresme diye geliyor sana.Ama 260 kişiden sadece o sordu ve hemen hemen hep yapar
notaylaştığım durumlar, genel geçer nezaket ahlak üzerine kendi çektiğim fotoğraf çekimlerinin altına iliştirdiğim sözler.
Yani özellikle ona gönderdiğim bişey yok..
Fotoğraf çekmeyi severim paylaşırken de fotoğrafa uygun sözler paylaşırım,edebi veya hadis,ayet..
Siz olsanız keser miydiniz o paylaşımları yapmayı yoksa o hariç paylaşsam mı bilemedim,o hariç paylaşırsam birinden görecek yine saracak çatlak
Bence açın baştan okuyun ben konumda sadece ondan bahsettim siz benim her konumda hatta profilimdeki ismime taktınızBirde olayda birinin luksluk ile vuruldugu sey varsa o da kendisi eltiyi vuruyor yeni evim diyip , kocasinin okutmasiyla.
Konu ne ara bizi babalarımızın okutmasina geldi. Ne ara lüksluk ve zorluk arasinda olan insanlarin arasinda kaldi konu sahibi anlamadim.
Manipülasyona dönmeye basladi olay.
Normalde elti sevmem ama burda eltiyi sonuna kadar tutuyorum Allah sabir versin kiza
Dusunsene yuzyuze ,sosyal medyada habıre ignelemece isine gelmeyince olaylari dramatiklestirme
Ben kameralı telefon kullandığım günden bu yana fotoğraf çekerim ve söz eklerimBelkı lafı ona soktuğunu biliyor ve kacak guresme diye geliyor sana.
Sana demen ıcın?
Sana dedıgınde verecek cevapları var belli ki.
Sen simdi ona laf sokmuyorum diyeceksin mevzu uzayacak.
Hayırlısı diyelim.
Soruyorum işte zatenKonuyu oraya getirene sor apla
Ben de, ama laf sokmam.Ben kameralı telefon kullandığım günden bu yana fotoğraf çekerim ve söz eklerim
1 yılda kaç ay vardır diyen biri okumazYani tutuşmam için onun çok Zeki olması lazım.
Siz öyle hissettiniz.
Konu onun kıskançlığından nasıl benim kıskançlığıma geldi
Onu kıskanmam için cidden bi neden yok.
Elhamdulillah
Kadina karsi nötr oldugunuz her mesajinizda belli gercektende.Asla.
Allah biliyor içimi.Ona karşı sevgim de yok nefretim de.Allah’ın bildiğini kuldan mı saklıcam
Nötrüm
Bence siz okuyunBence açın baştan okuyun ben konumda sadece ondan bahsettim siz benim her konumda hatta profilimdeki ismime taktınız
Beni engelleyin rahatsız olanlarbi daha konumu görmek ve “okumak hatta yorum yapmak” -zorunda- kalmazsınız
Bu mesajina kadar msjlar gayet normaldi. Okuyun bence gercekten.Ahh keşkeAma kaynım da yapacağına inanmadı ki izin vermedi.
Valla bi tuhafsınızGerçekten eğitimci olduğunuzu düşünmek bile istemiyorum yazık . Destekleyeceğinize hoşunuza gidiyor. Tüm yorumlarınız ayrı bir saçmalık barındırıyor. Bu arada içinde okuma ısteği olmayan kızımı bile okutmam lafından sonra midem almadı. Böyle birinin eğitimci olması imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?