• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el bilek kemiklerim neden büyük

• Konu Sahibi Konu Sahibi kend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
el bileklerindeki yuvarlak kemikleri kafama taktım baya büyük duruyorlar bu bir hastalık belirtisi mi acaba zayıf degilim :?

el bileklerindeki yuvarlak kemikleri kafama taktım baya büyük duruyorlar bu bir hastalık belirtisi mi acaba zayıf degilim :?

daha yenimi farkettin yeni bi değişiklikmi ??bu zamana kadar varmıydı?senin kemik yapınlada ilgili olabilir....

benimkiler de büyük duruyo ve iri kemikliyim sanırım ondan.sende mi iri kemiklisin bnm gibi

evleneceğin zaman büyük bilezik almak durumunda kalırlar ve karlı çıkarsın:37: aman takılma bunlara, birşey yoktur. banada arada burnum büyük gözükür, bazende normal. gariplik işte.

biraz büyüktüler ama sanki biraz daha büyüdüler ben önceden pek takılmadım ama çok büyük duruyolar

boşver sağlık açısından seni rahatsız etmiyorsa ağrı sızı olmuyorsa hiç takma inan hayatta bunlardan çok daha büyük dertler var...

kesn kemik olduğuna emin seniz sorun yokta eğer elinizin altından kaçıyor ve bastırınca ağrı yapıyorsa ufak kist olabiliyor.. Eğer kist olduğuna karar verdiysseniz hiç bir zararı yok ister öyle yaşayın istersenizde lokal anesteziyle 2 dakikada hallettirin i.. :):34:

Back
X