- 19 Ağustos 2008
- 3.334
- 382
- 398
- Konu Sahibi MeLiKe3535
-
var vardaaa...bir kadınla hiç bişiy yaşamamış bir erkek evlendiğinde nasılş davranış gösterebilir o da ayrı bir konu
Kocam tecrübeli olsun diye düşünen midesiz kadınlar olduğu sürece el değmemiş erkekler de azalacaktır tabi.Tecavüz edilen kadınların kirli sayıldığı ama bakir erkeklerin kınandığı bir ülkede yaşamaktan utanç duyar oldum.Kendisi her haltı yiyip de karım bakire olsun diyen erkekler diktiren anal sex yapan kadınları kocam tecrübeli olsun diyen kadınların da aldatılması yerinde bir adalet demekki.
arkadaslar erkekler hep el değmemiş kız isterler ama kendileri genel olarak evlenmeden birşeyler yaşarlar. benim erkek arkadasım ısrarla kimseyle beraber olmadıgını söylüyor. peşinde birçok kız oldugu halde (bu kızları bende biliyorum arada böyle tipler cıkıyor cinsimden utanıyorum) hiçbirşekilde evlenmeden bunu yasamayacagını söyluyor. Ancak gerek bulundugu arkadas cevresi acısından gerek erkeklerin genel yapısından kimi zaman bu sözlerine inanasım gelmiyor. ben buradan yola cıkarak sizin bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. sizce de böyle bir ortamda bulunan bir erkek "el degmemiş" olarak kendini karısına saklıyor olabilir mi? sizce de hala böyle erkekler var mıdır? Şimdiden teşekkürler arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?