• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El değmemiş kızlar çok mu değerli olur ?

Bu konuya iki taraftanda bakarak cevap vermek lazım.Açıkcası ben bir bayan olarak bende isterimki ben eşimin ilki olayım.Başka birine el değdirmemiş olsun.Başka biriyle aşkım,canım,bitanem vs muhabbetleri yapmamış olsun.O kelimeleri ilk bana söylemiş olsun.Kim istemez ki böyle bir eş,Herşeyi seninle yaşayan.Ama ben kendimi nasıl koruduysam bakalım eşim olacak kişi kendini o şekilde korudu mu? Benden böyle şeyler isteyen birinin en az benim kadar el değmemiş olması gerek düşüncesindeyim açıkcası,yoksa elbetteki istenebilir.. :1: :1:

olay erkeklerin zihniyet zarının yırtılmasında
bu ne yaman çelişkidir hiç anlam veremıyorum
hem bakire iste, hem bakir olma...
namus kadına özgü bir şeyse HZ. Yusuf'un koruduğu şey neydi acaba?

yeterki ruh bekaretini kaybetmesin :ssz:

Son düzenleme:
Bu konuya iki taraftanda bakarak cevap vermek lazım.Açıkcası ben bir bayan olarak bende isterimki ben eşimin ilki olayım.Başka birine el değdirmemiş olsun.Başka biriyle aşkım,canım,bitanem vs muhabbetleri yapmamış olsun.O kelimeleri ilk bana söylemiş olsun.Kim istemez ki böyle bir eş,Herşeyi seninle yaşayan.Ama ben kendimi nasıl koruduysam bakalım eşim olacak kişi kendini o şekilde korudu mu? Benden böyle şeyler isteyen birinin en az benim kadar el değmemiş olması gerek düşüncesindeyim açıkcası,yoksa elbetteki istenebilir.. :1: :1:

Kesinlikle katılıyorum. Ancak temiz insanlar temiz insanları hak ederler. Hem ruhen hem de bedenen...

Son düzenleme:
ne acı değilmi. sevdiğiyle beraber olmuş kızlara hala yafta vurmak. olmamışsan temizsin olmuşsan doğal olarak bunun tersiyle yani kirli kelimesiyle yaftalamak.
ne acıdırki erkekleri geçtim,hemcinslerimin temiz,kirli,2ci el,kullanılmış peçete,kullandırmış,gibi benzetmelerde bulunması.
ne kötüki insanları kirli çamaşır temiz çamaşır der gibi bir obje,eşya gibi görmek.
üzüldüm gerçekten:(

Son düzenleme:
Bu erkekleri de anlamak mümkün değil, el değmemiş kız ararlar, sonra da yatakta tecrübesiz diye gidip aldatırlar. Hepsinin pipisini kesip beynine takıcan aslında.

Erkek kardeşim bakir olarak bakire el değmemiş kız istedi. Ki bu onun hakkıydi. Öyle bir kızla evlendi. Yakinda çocukları olacak. Acaip mutlular. Kız yanında çok çok değerli

Kesinlikle katılıyorum. Ancak temiz insanlar temiz insanları hak ederler. Hem ruhen hem de bedenen...

Çok doğru arkadaşım..mesela ben eşimle evlendiğimde"bakire"değildim,yani pistim..keza eşimde boşanmış bir erkekti yani oda"pisti",burdan uyumu yakaladık mesela..iki pis çektik birbirimizi:ssz: ruhlarımız"temizdi" burdanda yakaladık uyumu:ssz:

kimin temiz olup olmadığını biz bilemeyiz..temizlik bir zarla sınırlıysa ne ala..

Öyle deme hocam,tü kakaymışız baksana.:37:
Çok doğru arkadaşım..mesela ben eşimle evlendiğimde"bakire"değildim,yani pistim..keza eşimde boşanmış bir erkekti yani oda"pisti",burdan uyumu yakaladık mesela..iki pis çektik birbirimizi:ssz: ruhlarımız"temizdi" burdanda yakaladık uyumu:ssz:

Sevgilimin ilkiyim ben.:ssz:Ama o benim ilkim değil.:ssz:

Yazık çocukcağıza değil mi ? :2:

ruhu kirlenmemiş birini istiyorum, zihniyeti pislikten küflenmemiş biiri olacak
bedenen isterse 50 kişiyle olsun
ruhu lazım bana:ssz:

bilirsiniz, sadece kötü ruhun tedavisi yoktur
kim ister zifiri karanlık ve kirli bir ruha sahip olan el değmemiş bir bedeni :ssz:

Öyle deme hocam,tü kakaymışız baksana.:37:

Sevgilimin ilkiyim ben.:ssz:Ama o benim ilkim değil.:ssz:

Yazık çocukcağıza değil mi ? :2:

valla temizlik ruhla olur canım,beyin zarı ile olur..

eşim seni tanımak istiyorum dediinde 2 gün ağladım bu adama umut mu verdim ben hangi hareketimi yanlış anldı acaba deim baya ruh hastası gibi davrandım :27: hayır ilki olduk da noldu,adama rezil olmuştum hala söyler niye beni sapık yerine koydun der :9: ve düşün 2 yıllk öğretmendim o zaman.

Son düzenleme:
Bu nasıl bir mantık ? :37:

El ele tutuştuk,sarıldık diye pis mi olunuyor ?

İyi,ahlaklı,sadık olmak mühim değil.

Bedenen temiz değilsek,ruhun ne önemi var değil mi ? :24:

Yukarıda yazdığım "Ruh" terimi beden dışındaki kavramları ifade ediyor, siz görmediniz galiba.

Evet "Yalnızca temiz insanlar temiz insanları hak ederler" neden rahatsız oldunuz?

Sizin yaklaşımınıza göre kiminle yatıp kalktığı belli olmayan bir erkek bakire bir kızla gönül rahatlığıyla evlenebilir. Ruhu temiz olsun yeter değil mi?

valla temizlik ruhla olur canım,beyin zarı ile olur..

eşim seni tanımak istiyorum dediinde 2 gün ağladım bu adama umut mu verdim ben hangi hareketimi yanlış anldı acaba deim baya ruh hastası gibi davrandım :27: hayır ilki olduk da noldu,adama rezil olmuştum hala söyler niye beni sapık yerine koydun der :9: ve düşün 2 yıllk öğretmendim o zaman.

:1::1: Hangi hareketimi yanlış anladı ha ? Çok iyiymiş.:1::1:

Yukarıda yazdığım "Ruh" terimi beden dışındaki kavramları ifade ediyor, siz görmediniz galiba.

Evet "Yalnızca temiz insanlar temiz insanları hak ederler" neden rahatsız oldunuz?

Sizin yaklaşımınıza göre kiminle yatıp kalktığı belli olmayan bir erkek bakire bir kızla gönül rahatlığıyla evlenebilir. Ruhu temiz olsun yeter değil mi?

Rahatsız falan olmadım hanımefendi,laf sokmaya çalışmanın manası yok,ne demek istiyorsanız açık açık yazın.:ssz:

Temiz insanlar temiz insanları hak eder.Hem ruhen,hem bedenen bunu söyleyen sizsiniz.

Ben eski ilişkimde el ele tutuşup,sarıldım,öptüm vs.diye sadık,dürüst birini hak etmiyorum sizin mantığınıza göre.:6:

E bi de söyle seyler var; kız yıllarca yüzeysel olarak bütün erkek arkadaşlarıyla birlikte olmuş, hatta anal sex bile denemiş. Sonra evleneceği adama ben bakireyim demiş. Bu onun temiz olduğunun göstergesi mi?

Bir diğer yanda da uzun yıllar birlikte olduğu sevgilisiyle ilişkiye giren hanım kızımızı değerlendirelim. 5 yıldır birlikteliklerinden doğan rahatlıkla ilişkiye girmişler, olmamış ayrılmışlar. Sadece onunla birlikte olmuş kız, yanlız bakire değil. Bu kız pis mi?

Rahatsız falan olmadım hanımefendi,laf sokmaya çalışmanın manası yok,ne demek istiyorsanız açık açık yazın.:ssz:

Temiz insanlar temiz insanları hak eder.Hem ruhen,hem bedenen bunu söyleyen sizsiniz.

Ben eski ilişkimde el ele tutuşup,sarıldım,öptüm vs.diye sadık,dürüst birini hak etmiyorum sizin mantığınıza göre.:6:

Maalesef son cümlenizle bana iftira atmış oluyorsunuz. Bu mealde tek bir cümle varsa yazdıklarımda bulun üzerinde konuşalım.

E bi de söyle seyler var; kız yıllarca yüzeysel olarak bütün erkek arkadaşlarıyla birlikte olmuş, hatta anal sex bile denemiş. Sonra evleneceği adama ben bakireyim demiş. Bu onun temiz olduğunun göstergesi mi?

Bir diğer yanda da uzun yıllar birlikte olduğu sevgilisiyle ilişkiye giren hanım kızımızı değerlendirelim. 5 yıldır birlikteliklerinden doğan rahatlıkla ilişkiye girmişler, olmamış ayrılmışlar. Sadece onunla birlikte olmuş kız, yanlız bakire değil. Bu kız pis mi?

1.Kız : Namıslı

2.Kız : Namıssız. :ssz::ssz:

Back
X