- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi xalocagerbera
size 1 hafta önce şahit olduğum birşey anlatayım ama gerçekten duyduklarıma şok olmuştum.otobüsteydim ist da otobüslerde bilirsiniz bazı koltuklar ters oluyor yani sırt sırta oturulmuş oluyor.Bende ters tarafta oturuyordum arkamda da sırtımız birbirine dönük tabi birisi oturuyordu ilk başlarda anlamadım çünkü müzik dinliyordum sonra kulaklığı çıkardım ve duymaz olaydım sapıkça bir konuşmaya dahil oldum.Bir çocuk vardı bence 14 15 yaşlarında ancaydı.Telefonda sevgilisiyle konuşuyordu kıza şurda burda buluşalım falan demeye başladı neyse konuşma ilerledikçe kıza demesin mi senin ilk mi olcak nerde ilişkiye gircez falan ben şoktayım tabi kıza neler neler diyor korkma acımaz falan ne yapcaz anlat falan demeye başladı daha neler neler dedi de burada yazamıyorum.O an bir tepki veremedim donup kalmıştım.Kızı resmen zorluyordu.kıza hep aynı şeyleri yapıyorsun kaçıyorsun bak bu sefer olcak korkma falan dedi.Şimdi bunları anlatmam biraz saçma evet ama bu çocuğun bu yaşta bu işlere başlamış olması ve ilerde de el değmemiş kız istemesi normal midir? eve geldiğimde şaşkınlığım devam etmişti keşke o zaman tepki verseydim orada sonradan pişman oldum.Üzerinden bir hafta geçti belkide birlikte oldular