• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El değmemiş kızlar çok mu değerli olur ?

size 1 hafta önce şahit olduğum birşey anlatayım ama gerçekten duyduklarıma şok olmuştum.otobüsteydim ist da otobüslerde bilirsiniz bazı koltuklar ters oluyor yani sırt sırta oturulmuş oluyor.Bende ters tarafta oturuyordum arkamda da sırtımız birbirine dönük tabi birisi oturuyordu ilk başlarda anlamadım çünkü müzik dinliyordum sonra kulaklığı çıkardım ve duymaz olaydım sapıkça bir konuşmaya dahil oldum.Bir çocuk vardı bence 14 15 yaşlarında ancaydı.Telefonda sevgilisiyle konuşuyordu kıza şurda burda buluşalım falan demeye başladı neyse konuşma ilerledikçe kıza demesin mi senin ilk mi olcak nerde ilişkiye gircez falan ben şoktayım tabi kıza neler neler diyor korkma acımaz falan ne yapcaz anlat falan demeye başladı daha neler neler dedi de burada yazamıyorum.O an bir tepki veremedim donup kalmıştım.Kızı resmen zorluyordu.kıza hep aynı şeyleri yapıyorsun kaçıyorsun bak bu sefer olcak korkma falan dedi.Şimdi bunları anlatmam biraz saçma evet ama bu çocuğun bu yaşta bu işlere başlamış olması ve ilerde de el değmemiş kız istemesi normal midir? eve geldiğimde şaşkınlığım devam etmişti keşke o zaman tepki verseydim orada sonradan pişman oldum.Üzerinden bir hafta geçti belkide birlikte oldular

E bi de söyle seyler var; kız yıllarca yüzeysel olarak bütün erkek arkadaşlarıyla birlikte olmuş, hatta anal sex bile denemiş. Sonra evleneceği adama ben bakireyim demiş. Bu onun temiz olduğunun göstergesi mi?

Bir diğer yanda da uzun yıllar birlikte olduğu sevgilisiyle ilişkiye giren hanım kızımızı değerlendirelim. 5 yıldır birlikteliklerinden doğan rahatlıkla ilişkiye girmişler, olmamış ayrılmışlar. Sadece onunla birlikte olmuş kız, yanlız bakire değil. Bu kız pis mi?

İlk paragrafta yazdığınız tiplerden azami derecede rahatsız oluyorum.

İkinci tiplerinde yanlış hareket ettiğini düşünüyorum. Medeniyet hukuk üstünlüğüdür. Hukukta nikah adı verilen bir olay var kadın ve erkek ilişkilerini tanımlayan ve kadına devlet nazarında bir takım haklar yükleyen (Flört, arkadaşlık vs... bunun dışında tutuyorum tabi ki).

Ha imam nikahıyla evlenmişsin çocuğunla ortada kalmışsın ha biraz daha modern takılmış, mesleğini eline almış elin adamıyla nikâhsız yaşamışsın, ne fark var arada?

Ha imam nikahıyla evlenmişsin çocuğunla ortada kalmışsın ha biraz daha modern takılmış, mesleğini eline almış elin adamıyla nikâhsız yaşamışsın, ne fark var arada?

Bu ikisi aynı seyler mi cidden? Gerçekten böyle mi bakıyorsun hayata?

Hukuk ile ne ilgisi var durumun. Medeni hukuk ve nikah elbette ki kadınları korumak icin var. Ama konu baska.

size 1 hafta önce şahit olduğum birşey anlatayım ama gerçekten duyduklarıma şok olmuştum.otobüsteydim ist da otobüslerde bilirsiniz bazı koltuklar ters oluyor yani sırt sırta oturulmuş oluyor.Bende ters tarafta oturuyordum arkamda da sırtımız birbirine dönük tabi birisi oturuyordu ilk başlarda anlamadım çünkü müzik dinliyordum sonra kulaklığı çıkardım ve duymaz olaydım sapıkça bir konuşmaya dahil oldum.Bir çocuk vardı bence 14 15 yaşlarında ancaydı.Telefonda sevgilisiyle konuşuyordu kıza şurda burda buluşalım falan demeye başladı neyse konuşma ilerledikçe kıza demesin mi senin ilk mi olcak nerde ilişkiye gircez falan ben şoktayım tabi kıza neler neler diyor korkma acımaz falan ne yapcaz anlat falan demeye başladı daha neler neler dedi de burada yazamıyorum.O an bir tepki veremedim donup kalmıştım.Kızı resmen zorluyordu.kıza hep aynı şeyleri yapıyorsun kaçıyorsun bak bu sefer olcak korkma falan dedi.Şimdi bunları anlatmam biraz saçma evet ama bu çocuğun bu yaşta bu işlere başlamış olması ve ilerde de el değmemiş kız istemesi normal midir? eve geldiğimde şaşkınlığım devam etmişti keşke o zaman tepki verseydim orada sonradan pişman oldum.Üzerinden bir hafta geçti belkide birlikte oldular
kesin kızda küçük ki onun zorlamasına karşı gelemiyor
neyin ne olduğunun farkında bile değil
Allah muhafaza. ,insan çocuk sahibi olmaktan korkuyor artık böyle tipler yüzünden.
şu dünya ne hale geliyor:50:

20 yasımda tanıdım eşımı
28 yasımda evlendım..
aradakı 8 yıl ayrıl,barıs,arkadas kal,onun baska sevgılısı olsun,senın baska sevgılın olsun,sonra yıne bırles bocaladık durduk
sonucta ellerımız hıc ayrılmadı:nazar:

kımle ne yaptım herseyımı bılır.beraber buyuduk sonucta
deger vermıyosa almasaymıs ozaman:19::19:

kesin kızda küçük ki onun zorlamasına karşı gelemiyor
neyin ne olduğunun farkında bile değil
Allah muhafaza. ,insan çocuk sahibi olmaktan korkuyor artık böyle tipler yüzünden.
şu dünya ne hale geliyor:50:

evet bence kızda küçüktü ve ne yapacağının farkında değildi.gerçekten daha buraya yazamadığım neler söyledi kıza inanamazsınız sapıklık üst düzeydeydi.kendimi suçlu hissettim bu iğrençliğe ortak oldum diye.Evlatları olanlar dikkat etsin bu yazdıklarıma.Allah korusun herkesin çocuğunu.

20 yasımda tanıdım eşımı
28 yasımda evlendım..
aradakı 8 yıl ayrıl,barıs,arkadas kal,onun baska sevgılısı olsun,senın baska sevgılın olsun,sonra yıne bırles bocaladık durduk
sonucta ellerımız hıc ayrılmadı:nazar:

kımle ne yaptım herseyımı bılır.beraber buyuduk sonucta
deger vermıyosa almasaymıs ozaman:19::19:

Ne mutlu size olması gerkeende bu zaten :16: Aman nazar değmesiin :nazar:

Bu ikisi aynı seyler mi cidden? Gerçekten böyle mi bakıyorsun hayata?

Hukuk ile ne ilgisi var durumun. Medeni hukuk ve nikah elbette ki kadınları korumak icin var. Ama konu baska.

Kesinlikle aynı kefeye koyuyorum. İkisinde de kadının erkek üzerinde hukuki hiçbir hakkı yok, ikisinde de adam alıp başını gitse hiçbir hak iddia edemezsin. İkisinde de kadın benden bu kadar dese adam tek kelime edemez.

Kadın para kazanıyor diyorsan onu bilemem tabii ama benim nazarımda aynı kategorideler maalesef...

Kesinlikle aynı kefeye koyuyorum. İkisinde de kadının erkek üzerinde hukuki hiçbir hakkı yok, ikisinde de adam alıp başını gitse hiçbir hak iddia edemezsin. İkisinde de kadın benden bu kadar dese adam tek kelime edemez.

Kadın para kazanıyor diyorsan onu bilemem tabii ama benim nazarımda aynı kategorideler maalesef...

:) konu başka yere kayar o zaman. Onu bilhare tartışırız :)

tuylerı havaya dikildi resmen:53::53:
ya yemın edıyorum bız o yaslarda mahallede yakan top oynardık anca:26:
bu zamanın genclerı cok tehlıkelı
colugumuz cocugumuz var,sen koru yarabbım.
ıste anne baba once evladına ahlaklı bırı olmayı ogretmelı
14 yas nedır yaaa:53:

Bu çok egoist ve seksist bir tavır bence. Yani erkeğin tek amacı ilk o dokunması. Karakter, brlikte güzel anlar geçirmek, aşk, sevgi yok dokunmak var, direkt cinsel bir beklenti aslında. Amcını gerçekleştirip hevesini aldıktan sonra o kız veya karısı oldu artık gayet sıradan bir varlık olur bence...Ben böyle egoist ve cinsel bir yaklaşımla değil benimle bir ömür geçirmek isteyen, bana bakınca gözlerinin içi gülen, benle mutlu olan birisi isterim.. Çok da hoşumuza gidiyor değil mi ay ben el değmemiş kızım demekki beni istiyor demeleri. Kanmayın. Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin...

bu güzel yorumu okuduktan sonra bizim konuya olan yorumlarını çok merak ediyorum.:34:

Bir insanın evlilik çağına gelene kadar güçlü bir duruş sergileyerek cinsel birliktelik yaşamamış olması onu asla ve asla değersizleştirmez.

İrade her zaman takdire şayandır arkadaşlar.

Benim elime erkek eli değmedi diyip kasım kasım kasılanları kastetmiyorum zaten bu tiplerin çoğu farklı yollardan ilişki yaşıyorlar...

tuylerı havaya dikildi resmen:53::53:
ya yemın edıyorum bız o yaslarda mahallede yakan top oynardık anca:26:
bu zamanın genclerı cok tehlıkelı
colugumuz cocugumuz var,sen koru yarabbım.
ıste anne baba once evladına ahlaklı bırı olmayı ogretmelı
14 yas nedır yaaa:53:

katılıyorum size.Eğitimsizlikten ve ahlaki değer yoksunluğundan kaynaklandığını düşünüyorum yoksa bu yaşta bu laflar akıl almaz sözlerle kızı kandırma çabaları yazamıyorum söylediklerini.herkes dikkatli olsun evlat sahibi olanlar olacak olanlar.kızda garibim olmaz orda akrabam var falan diyordu herhalde çünkü çocuk akraban görmez birşey olmaz falan diyordu.Hatırlamamaya çalışıyordum bu konuyu görünce birden yine şimşekler çaktı bende.

Son düzenleme:
yapılan bir anketi alıntı yaparak paylaşmak istiyorum..erkek düşüncesi böyleyse bence bayanlarda aynısını erkekler için düşünmeli..insan kendisini nasıl görüyorsa karşısındakinide öyle düşünürmüş..

Kız arkadaşlarıyla cinsel ilişkiye girmiş 50 erkekle yapılan anket oldukça şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Kızlarla arkadaşlık yaparak çeşitli bahanelerle onlarla cinsel ilişkiye giren erkeklerin verdiği cevaplar kısaca şöyle: “ömrümün sonuna kadar bekar olarak kalacağımı bilsem bile yine de (ilişkiye girdiğim) o kızla evlenmem. Çünkü böyle kızların evlendikten sonra ihanet edecekleri uzak bir ihtimal değildir.”
Ankete katılan erkeklerin verdikleri cevaplar kısaca şu yönde oldu: “Eğer bir kız evlenmeden önce bir erkekle ilişkiye girmişse evlendikten sonra da çok rahat bir şekilde eşine ihanet edebilir ve gizli bir şekilde başka bir erkekle cinsel birliktelik yaşayabilir.”
(Alıntı)

tabiii bu durum herkeste aynı olacak değil,şuan yaşadığımız ortamda çoğunun düşüncesi bu gibi görünüyor..

kişi kendinden bilir işi.
çünkü kendileri de akıl yürüttükleri kadar iş yapıyorlar.

ben bunun el değmiş değmemişlikle alakalı olduğuna inanmıyorum.
güç ve kendine değer.
başka bir mantığı yok.
sen ne kadar kendine yatırım yaparsan, geliştirirsen erkek daha bir yanında oluyor.

en iyi tavsiyem dik durmak ve kararlı olmak.
unutmayın seni istemeyenden başka dünyada 2.999.999.999 erkek var.
''vardır bir hayır bir kısmet ki gitti'' diyip yolunuza devam etmeyi öğrenmekte.

ben bunun el değmiş değmemişlikle alakalı olduğuna inanmıyorum.
güç ve kendine değer.
başka bir mantığı yok.
sen ne kadar kendine yatırım yaparsan, geliştirirsen erkek daha bir yanında oluyor.

en iyi tavsiyem dik durmak ve kararlı olmak.
unutmayın seni istemeyenden başka dünyada 2.999.999.999 erkek var.
''vardır bir hayır bir kısmet ki gitti'' diyip yolunuza devam etmeyi öğrenmekte.

Kesinlikle katılıyorum size. Yalnız kişinin kendisiyle barışık ve dürüst olması çok önemli. Ben muhafazakar bir insanım değer yargılarımı buna göre şekillendiriyorum.

Başka bir insanın farklı değer yargıları var ve buna göre yaşıyor ama bir kısmı sonuçlarına katlanamıyor. Kendi isteğiyle defalarca başka kişilerle birlikte oluyor sonra gidip bakire görünmenin yollarını arıyor.

Bu çok yanlış. Her zaman söylerim verdiğin kararın arkasında duracaksın, en azından durmaya çalışacaksın. Onu da yapamıyorsan ki insanız bazen zayıf düşeriz; hata yaptım deyip efendi efendi kabul edeceksin.

Kılıfına uydurmayacaksın yani...

aslında orda bütün otobüsün önünde o veledin suratına tükürüp sağlam bi fırça atmak varmış ama....
işte şimdiki veletler adamı suya götürür susuz getirir. öyle utanmazlar ki, bi karış dilleri var.
hoş azarlasan ne olacaktı. anası babası ahlaklı yetiştirememişken senin iki lafından mı utanacaktı ama
belki için rahatlardı..
ne diyebilirim ahlak kalmamış.. ben ortaokuldayken de sınıf arkadaşlarım arasında dedikodu çıkmıştı..
güya onlar kızın evinde birlikte olmuşlar. işte erkek istememiş ama kız ona bilmem ne yapmış snr olmuşlar vs. vs.
neler neler konuşuldu. yazık.. en fazla 12 yaşındaki iki çocuk için aynı sınıfın içinde böyle laflar dönmesi..
ahlak bitmiş..

E bi de söyle seyler var; kız yıllarca yüzeysel olarak bütün erkek arkadaşlarıyla birlikte olmuş, hatta anal sex bile denemiş. Sonra evleneceği adama ben bakireyim demiş. Bu onun temiz olduğunun göstergesi mi?

Bir diğer yanda da uzun yıllar birlikte olduğu sevgilisiyle ilişkiye giren hanım kızımızı değerlendirelim. 5 yıldır birlikteliklerinden doğan rahatlıkla ilişkiye girmişler, olmamış ayrılmışlar. Sadece onunla birlikte olmuş kız, yanlız bakire değil. Bu kız pis mi?

bir de herkesle birlikte olmuş ama sevgilisi-nişanlısının ancak bakire bi kızla evleneceğini öğrenince, düğünden önce diktirip eşini bakireyim diye kandıranlar var. peki evlenmek için bakire kız isteyen o adamlar.. zamanında nice kızın canını yakmış, önüne gelenle birlikte olmuş sözde namuslu adamcıklar.. bu sözde bakire kızlar o sözde namuslu adamcıkları kandırmakla çok mu kötü bir iş yapmış oluyor bu durumda? yoksa sadece ilahi adalet mi tecelli etmiş oluyor? sizce hangisi?

Back
X