- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi xalocagerbera
kişi yerini kendi belirler tavırlarıyla ve karakteriyle. hiç el değmemiştir ama aptaldır, çok el değmiştir ama akıllıdır. hiçbir önemi yok bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
el değmeyenlerın hepsi ot olmuyordur yaa evlenmeden önce banada değmemştiama çenem hiç durmuyordu
bu arada el değmemişlik muhım değilse neden bu zar dıktırenler var ne yazıkkı gunumuzde hala çok önem veriliyor bu değmiş değmemişe
Benim o arkadaşın zihnine de el değmemişti. Ondan ottu zannımca. En çok değerlisinden o...
Bittabi günümüzde hala değer veriliyor. Dini açıdan benim için de önemlidir. Ancak sadece dini açıdan. Ben inancımdan taviz verip bu işi yapacaksam, alelade bir kulun ne düşündüğünü önemsemem. Hesap sormaya kalkışacak olursa da "Lan ben, beni yaradana karşı mahcup olmuşum, sen kimsin ki sana mahcup olayım" derim efem...
İnsanlar tüm değerleri birbirine karıştırmış durumda. Önem sırasını çorba yaptılar. Erkeklere ne diyeyim ki kadınlar bile kendilerini mal gibi görüyorlar. Ben hiçbir kadından "İnancımın gereklerini yaşadım." cümlesini duymadım mesela. "Ayol elime erkek eli değmedi kendimi kocama sakladım gururluyum. Bekaretin gücü adınaa!!" diye böğüreni gördüm ama. Nasıl bir mana yüklediyse artık adama ve organlarına, inancından önce geliyor bu durum.
Çok net söylüyorum bunu. Beni engelleyen tek şey inancımdır. Kirli hayatlarına rağmen temiz bir beden arzulayan üç beş herifin düşünceleri değil.
Benim o arkadaşın zihnine de el değmemişti. Ondan ottu zannımca. En çok değerlisinden o...
Bittabi günümüzde hala değer veriliyor. Dini açıdan benim için de önemlidir. Ancak sadece dini açıdan. Ben inancımdan taviz verip bu işi yapacaksam, alelade bir kulun ne düşündüğünü önemsemem. Hesap sormaya kalkışacak olursa da "Lan ben, beni yaradana karşı mahcup olmuşum, sen kimsin ki sana mahcup olayım" derim efem...
İnsanlar tüm değerleri birbirine karıştırmış durumda. Önem sırasını çorba yaptılar. Erkeklere ne diyeyim ki kadınlar bile kendilerini mal gibi görüyorlar. Ben hiçbir kadından "İnancımın gereklerini yaşadım." cümlesini duymadım mesela. "Ayol elime erkek eli değmedi kendimi kocama sakladım gururluyum. Bekaretin gücü adınaa!!" diye böğüreni gördüm ama. Nasıl bir mana yüklediyse artık adama ve organlarına, inancından önce geliyor bu durum.
Çok net söylüyorum bunu. Beni engelleyen tek şey inancımdır. Kirli hayatlarına rağmen temiz bir beden arzulayan üç beş herifin düşünceleri değil.
Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???
herseyın ıkıncı elı daha kıymetsızdır![]()
Bunları söyleyenler inşallah bi gün 2.el durumuna düşer.Beddua etmeyi sevmem ama bu kadar çirkin bi söylem olamaz.herseyın ıkıncı elı daha kıymetsızdır![]()
ama 2 el olup da çok temiz parçalar var hem...
tarih eserler çok da nadide ve değerli parçalardır...
hayır yani bizi ve kendini mal görüyorsan bari iyi gör....
birde kadın olucan...!!!
bi kadın diğer bi kadın için mi 2. el mi diyor? eşya mıyız biz,birinci el ve ikinci el diye sınıflanıyor muyuz?
peki eşinden boşanmış durumda olan arkadaşlarımız ne oluyor bu durumda? ne çirkin bi tabir ve bunu söyleyen de yine bir kadın.
espırıydı yanlis anlasildim boyle birseyi ciddi yazmam mumkunmu ya sonundaki simgeyidemi gormediniz![]()
Hımmm.![]()
Bir kadının bunu söylemesi ne kadar utanç verici.
Kocişinizi sımsıkı tutun varsa,mazallah kıymetiniz yerle bir oluverir.![]()
Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???
Bak canımKizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???