El değmemiş kızlar çok mu değerli olur ?

kişi yerini kendi belirler tavırlarıyla ve karakteriyle. hiç el değmemiştir ama aptaldır, çok el değmiştir ama akıllıdır. hiçbir önemi yok bence.

el değmeyenlerın hepsi ot olmuyordur yaa evlenmeden önce banada değmemşti:17::17: ama çenem hiç durmuyordu :30::30::30:
bu arada el değmemişlik muhım değilse neden bu zar dıktırenler var ne yazıkkı gunumuzde hala çok önem veriliyor bu değmiş değmemişe

Benim o arkadaşın zihnine de el değmemişti. Ondan ottu zannımca. En çok değerlisinden o...
Bittabi günümüzde hala değer veriliyor. Dini açıdan benim için de önemlidir. Ancak sadece dini açıdan. Ben inancımdan taviz verip bu işi yapacaksam, alelade bir kulun ne düşündüğünü önemsemem. Hesap sormaya kalkışacak olursa da "Lan ben, beni yaradana karşı mahcup olmuşum, sen kimsin ki sana mahcup olayım" derim efem...

İnsanlar tüm değerleri birbirine karıştırmış durumda. Önem sırasını çorba yaptılar. Erkeklere ne diyeyim ki kadınlar bile kendilerini mal gibi görüyorlar. Ben hiçbir kadından "İnancımın gereklerini yaşadım." cümlesini duymadım mesela. "Ayol elime erkek eli değmedi kendimi kocama sakladım gururluyum. Bekaretin gücü adınaa!!" diye böğüreni gördüm ama. Nasıl bir mana yüklediyse artık adama ve organlarına, inancından önce geliyor bu durum.

Çok net söylüyorum bunu. Beni engelleyen tek şey inancımdır. Kirli hayatlarına rağmen temiz bir beden arzulayan üç beş herifin düşünceleri değil.

Benim o arkadaşın zihnine de el değmemişti. Ondan ottu zannımca. En çok değerlisinden o...
Bittabi günümüzde hala değer veriliyor. Dini açıdan benim için de önemlidir. Ancak sadece dini açıdan. Ben inancımdan taviz verip bu işi yapacaksam, alelade bir kulun ne düşündüğünü önemsemem. Hesap sormaya kalkışacak olursa da "Lan ben, beni yaradana karşı mahcup olmuşum, sen kimsin ki sana mahcup olayım" derim efem...

İnsanlar tüm değerleri birbirine karıştırmış durumda. Önem sırasını çorba yaptılar. Erkeklere ne diyeyim ki kadınlar bile kendilerini mal gibi görüyorlar. Ben hiçbir kadından "İnancımın gereklerini yaşadım." cümlesini duymadım mesela. "Ayol elime erkek eli değmedi kendimi kocama sakladım gururluyum. Bekaretin gücü adınaa!!" diye böğüreni gördüm ama. Nasıl bir mana yüklediyse artık adama ve organlarına, inancından önce geliyor bu durum.

Çok net söylüyorum bunu. Beni engelleyen tek şey inancımdır. Kirli hayatlarına rağmen temiz bir beden arzulayan üç beş herifin düşünceleri değil.

bilinçsizze yapılan herşeyin sonu hayır olmuyor herkes bu bilinçlilikte olsa keşke cümlelerine sonuna kadar katılıyorum herzamanki gibi :34:

el değmiş ya da değmemiş duruma göre değişir canım. adamın karakterine bağlı. kimi el değmiş ister kimi el değmemiş ister. bazıları var kızın kimseyle çıkmadığını anlayınca kaçarak uzaklaşır ya da tam tersi oluyor.

ben de değerin 'el değmekle' veya değmemekle değil, saygı sevgi göstermekle, anlaşabilmekle alakalı oldugunu dusunenlerdenım. yanı sevgı saygı gosterırsen, sevgı saygı gorursun, ama tabıı herkes ıcın gecwerlı degıl bu.

her kelimesine katılıyorum bekaret inançlar içinse anlamlıdır insanların kendilerini açılmamış ambalajlı çizilmemiş bir ürün gibi daha iyi pazarlama çabaları aman neyse üşendim yazmıycam öyle işte :51:

herseyın ıkıncı elı daha kıymetsızdır:1:

bi kadın diğer bi kadın için mi 2. el mi diyor? eşya mıyız biz,birinci el ve ikinci el diye sınıflanıyor muyuz?

peki eşinden boşanmış durumda olan arkadaşlarımız ne oluyor bu durumda? ne çirkin bi tabir ve bunu söyleyen de yine bir kadın.

valla tebrik ediyorum sizi. çok aklıselim çok güzel cümleler kurmuşsunuz. tamamen katılıyorum :29:

ama 2 el olup da çok temiz parçalar var hem...

tarih eserler çok da nadide ve değerli parçalardır...

hayır yani bizi ve kendini mal görüyorsan bari iyi gör....

birde kadın olucan...!!!

sadece espırıydı yaaaaaa tabiki kimseyi mal olarak gormuyorum yanlis anlasildiysa ozur:19:

bi kadın diğer bi kadın için mi 2. el mi diyor? eşya mıyız biz,birinci el ve ikinci el diye sınıflanıyor muyuz?

peki eşinden boşanmış durumda olan arkadaşlarımız ne oluyor bu durumda? ne çirkin bi tabir ve bunu söyleyen de yine bir kadın.

espırıydı yanlis anlasildim boyle birseyi ciddi yazmam mumkunmu ya sonundaki simgeyidemi gormediniz:43:

espırıydı yanlis anlasildim boyle birseyi ciddi yazmam mumkunmu ya sonundaki simgeyidemi gormediniz:43:

iyi de yerine göre espiri yapmak lazım bence,gelip de 2.el kadın diye hitap etmek esepiri bile olsa çok itici değil mi sence? ayrıca böyle düşünen kadınlar da var o yüzden ciddi olarak algılamış olabiliriz.

Hımmm.:24:

Bir kadının bunu söylemesi ne kadar utanç verici.

Kocişinizi sımsıkı tutun varsa,mazallah kıymetiniz yerle bir oluverir.:37:

ay cok utandım yaa bundan sonra espirilerimi sana ozelden atarim senin utanc suzgecinden gecerse yayinlarim olurmu

ayrica yazdinizdaki mantik beni dehsete dusurdu ben burda kimsenin kocasini sevgilisini kastederek yazmadim kocami ister tutarim ister birakirim bu beni ilgilendirir .

Son düzenleme:
Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???

Aşağılık kompleksi olan, büyüklük takıntısı(ezikliği)!! olan, kendine güveni "sıfır" olan, iki yüzlü olan,namusun zihinsel bir olay olduğunu anlayamayacak kadar cahil olan erkekler bu gibi şekilciliğe saplantılı yaşarlar.. Bence... Böylelerini diktirip kandırana da hiç kızamıyorum valla...

Bir de "el değmemiş" derler ya gıcık oluyorum..Kimin eli kime değmemiş.. kıza el değmemiş de kızın eli değmiş olursa sorun olur mu :26: :37:

Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???
Bak canım
Bu senin beğendiğin ya da evlenmek istediğin diyeyim adamın düşünce sistemine bağlı bir durum.
Zihniyet ve inanç meselesi bu
İnanca girmeyeceğim malum yasak
Herkes kendini, zihniyetini, nasıl adamlarla evlilik yapabileceğini az çok bilir
Ben kendi yetişme şeklime, kafa yapıma uygun kişilere bakarak cevap verecek olursam inanç sebebiyle bizde böyle konular hassastır
Ama bu hassasiyet aman karşımdaki bana değer versin değil yaratıcıya gösterilen hassasiyettir.
Ben de doğal olarak kendi zihniyetime uygun bir adamla evlendiğim için onda da inanç esas oldu.
Biz bu konuyu hiç konuşmadık ama karakterini bildiğimden eşim örneğin bakire olmayan, cinsel anlamda yaşanmışlığı olan bir kadınla evlenmezdi
Çünkü kendisi de çok dikkat ediyordu ve zaten ilk ilişkisi bendim, evlendik.
Sen erkeklerin gözünde değerli olma kısmını önemseme.
Bu kadar yüceltme gözünde erkekleri
Önemli olan senin kendine ne kadar saygı duyduğun ve önem verdiğin
Sen kendine saygı duyarsan değer verirsen hayatına giren erkek de sana değer verir zatenf

Back
X