En güzelini yapmışsınız. Bende bundan sonra çenemi sıkı tutacağımevet anneniz çok haklı.
benimde başıma geldi artık anlatmıyorum ailevi şeylerimi.
hatta bi keresinde kız kardeşimin nişanlısıyla ailem arasında ciddi bi sorun olmuş ben eşime söylemedim ama biraz bişeyler anlamış sorup durdu bende önemli bişey yok dedim her seferinde.
çok şeyler yaşattı bana o kadın yüzünden ne sözümden ne nişanımdan ne de düğünümden bişey anladım hepsinde bir olay yarattı hemde eşimin ailesinin yanında o yüzden hakkımı helal etmiyorum ona. konuşmam artık. abimde kendi karısını haklı görüp kendi öz kardeşini aramaz sormaz oldu eşimde farkında herşeyin... ama artık hiç bişey anlatmıyorum annem le telefonda görüşüyoruz ne diyor diyo bende öyle havadan sudan laflıyoruz diyorum geçiştiriyorum.Ay canım üzülme..
Bundan sonrası için kesinlikle bir şey anlatma hatta abimin karısı beni aradı konuştuk falan de yalan da olsa..
Peki annenle konuşabiliyormusun ben onuda yapamıyorum üzülüyorum diyor bana.çok şeyler yaşattı bana o kadın yüzünden ne sözümden ne nişanımdan ne de düğünümden bişey anladım hepsinde bir olay yarattı hemde eşimin ailesinin yanında o yüzden hakkımı helal etmiyorum ona. konuşmam artık. abimde kendi karısını haklı görüp kendi öz kardeşini aramaz sormaz oldu eşimde farkında herşeyin... ama artık hiç bişey anlatmıyorum annem le telefonda görüşüyoruz ne diyor diyo bende öyle havadan sudan laflıyoruz diyorum geçiştiriyorum.
banada aynısını söylüyolar aile içi meseleleri anlatma diye ama ben anlatıyorum eşimde böyle umursamaz pek kadın dedikodusu gibi gelir anlattıklarım ben konusur konusur deşarj olurum:) o da herşeyi anlatır şimdilik bi sıkıntı yaşamadık..Öncelikle herkese hayırlı cumalar...
Evlenmeden önceler annem hep "el oğluna güven olmaz kızım, sakın bizim iç meselelerimizi gidip kocanla konuşma " derdi . Ama ben dinlemez anlatırdım, güvendiğim için.. Fakat evlenince yaptığımın çok doğru olmadığını gördüm.. Örneğin benim abimin eşiyle aram limoni biraz kocama da bir olay yaşayınca direk anlatıyordum, dertleşmek için.. Ama mesela bir olay oluyor iyi ama x sana böyle yaptı falan diyor . Bazen de kendi yengesiyle bizim gelini kıyaslıyor.(ki yengesi inanın çok daha kötü)
Şimdi annemin dedğine gelmiş oldum ciddi anlamda bir şey anlatmak istemiyorum daha doğrusu ailevi meselelerimi. Ama o zamanda aramızda gizli saklı varmış gibi hissediyorum. Bu arada eşim bana her şeyi anlatır abisini falan yani o kendisi olumsuz yorum yapabilir ama ben yapınca niye öyle diyorsun falan diye tepki gösterir..
benimle aynı derdi paylaşanlar var mı aranızda..
Sizce de annemin söylediği doğrumu
Söylese de başa gelmeden anlaşılmıyor emin olun..
BU arada o son dediğinizi nasıl yapacağız:)
Konuyla alakadi yok ama laalis sen evlendinmi duymamistim hic senin adina sevindim tebrik ederimBilmem...
Adamına göre değişiyor bence.
Biz kocamla çok dertleşiriz her konuda aile de dahil.
O da anlatır,ben de.
Ben daha sertim çevreye karşı o çok yumuşak,üzülmesin diye uyaran taraf ben oluyorum yani.
Ama arkadşta çok iyi niyetli olmuyor ki..Anlatma, için de gayet rahat olsun.
Bazı erkekler çok detaycı ve bizden iyi hafızası olabiliyor.
Benim eşim öyle mesela :S
Hiç gerek yok git arkadaşlarınla dertleş, dök içini daha iyi.
El oğlu yeri geldiğinde işine gelen durumda o bilgileri kullanır maalesef..
Annene kesinlikle cok katiliyorum. Ailenin ic meselelerini anlatma. Hatta kendi gecmisine dair bir sey de anlatma, mesela bekarken antidepresan kullanmisdindir bunu dersin, bir gun esin kizip o olayi onune pat diye atar "sen zaten..."ile baslayan cumleler kurar..Öncelikle herkese hayırlı cumalar...
Evlenmeden önceler annem hep "el oğluna güven olmaz kızım, sakın bizim iç meselelerimizi gidip kocanla konuşma " derdi . Ama ben dinlemez anlatırdım, güvendiğim için.. Fakat evlenince yaptığımın çok doğru olmadığını gördüm.. Örneğin benim abimin eşiyle aram limoni biraz kocama da bir olay yaşayınca direk anlatıyordum, dertleşmek için.. Ama mesela bir olay oluyor iyi ama x sana böyle yaptı falan diyor . Bazen de kendi yengesiyle bizim gelini kıyaslıyor.(ki yengesi inanın çok daha kötü)
Şimdi annemin dedğine gelmiş oldum ciddi anlamda bir şey anlatmak istemiyorum daha doğrusu ailevi meselelerimi. Ama o zamanda aramızda gizli saklı varmış gibi hissediyorum. Bu arada eşim bana her şeyi anlatır abisini falan yani o kendisi olumsuz yorum yapabilir ama ben yapınca niye öyle diyorsun falan diye tepki gösterir..
benimle aynı derdi paylaşanlar var mı aranızda..
Sizce de annemin söylediği doğrumu
Aslında en güzelini yapmışsınızAnnene kesinlikle cok katiliyorum. Ailenin ic meselelerini anlatma. Hatta kendi gecmisine dair bir sey de anlatma, mesela bekarken antidepresan kullanmisdindir bunu dersin, bir gun esin kizip o olayi onune pat diye atar "sen zaten..."ile baslayan cumleler kurar..
Ben olumsuz hicbir sey anlatmam hep olumlu konusurum. Bi ara dilim yanmisti da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?