- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Sanki fazla abartıyorsun el öpmek kimseyi zyermez ha kocamın duduşları ha elleri
Gerçi benimki göbeğime opturdu elini on lira yapıştırdı sen daha para nedir bilmezsin diye
E tamam tatlım söyle heriften buyuksen o opsun senin elini sen ver harçlığınıBen öpmem ama öpen adet böyle diyip öper o ayrı benim dediğim bunun aman şöyle eğleniyoruz böyle gülüyoruz denmesi yani gülünecek ne var ki bunda, doğal birşey olarak görüyorsan neyine gülersin yani, deģişik geliyo bana
Ha eli ha dudakları kısmı da bana uymuyor birinde şehvet var birinde ataerkil bir alt yapı, benim öpmem hepten saçma olur eşimden büyüğüm
E tamam tatlım söyle heriften buyuksen o opsun senin elini sen ver harçlığını
Eğer openle derdim olmaz diyosan problem yok
bilmediğin yaşamadığın durumun eğlenceli olmadığını nereden biliyorsun.gerçekten keyifli,eğlencelidir.özellikle kalabalıkta curcuna şamata gırla gider.ayrıca yazdığın ilk mesajla bu mesaj çok farklı.Ben öpmem ama öpen adet böyle diyip öper o ayrı benim dediğim bunun aman şöyle eğleniyoruz böyle gülüyoruz denmesi yani gülünecek ne var ki bunda, doğal birşey olarak görüyorsan neyine gülersin yani, deģişik geliyo bana
Ha eli ha dudakları kısmı da bana uymuyor birinde şehvet var birinde ataerkil bir alt yapı, benim öpmem hepten saçma olur eşimden büyüğüm
Hahahahaha takılmayın arkadaşlar herkesin tuttuğu kendine diyeyim:))))ben yalnızım bu bayram asıl dert bu olsunAy ne derdim olacak banane sabah öptürdüm zaten böyle bir eğlence varmış dedim
bilmediğin yaşamadığın durumun eğlenceli olmadığını nereden biliyorsun.gerçekten keyifli,eğlencelidir.özellikle kalabalıkta curcuna şamata gırla gider.ayrıca yazdığın ilk mesajla bu mesaj çok farklı.
ver elini öpem ablaHahahahaha takılmayın arkadaşlar herkesin tuttuğu kendine diyeyim:))))ben yalnızım bu bayram asıl dert bu olsun((
öptürürüm hiç acımamver elini öpem abla
500 lira fikri iyiymiş500 tl nin altına öpme
Kızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
Şakasına bende öperim oda benim elimden başlar koluma kadar öper. Biyerden başlamak lazımmış öyle diyoKocansa opuver ne olacak ben öperim eğlenceli oluyor
ne güzel seni de aramıza kattık.kaç lira harçlık verdinSabah yaşadık işte elimi öptü
ne güzel seni de aramıza kattık.kaç lira harçlık verdin
inşallah sizde bizim kadar eğlenmişsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?