- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
enişteye bahh senŞakasına bende öperim oda benim elimden başlar koluma kadar öper. Biyerden başlamak lazımmış öyle diyo
Nie şaka olsun ya. Benimki benden üç yas küçük geçen yıl uzattı elini öp bakeim die hösttt dedim, sonra aile tempo tuttu öp öp die ne var cnm öpsem nolcak azcık gururlanıversin die öptüm... bu gunkü aile merasimi yaplmadı öpmücem gicığiim bu aralar..Bayanlar gerçekten şakamı güldüm ya
kocan ingiliz mi canım?yalnız birisi öpmeyenler için İngiliz falan demiş.. valla olabilir, benim çocuklarım da ne benim ne de babasının elini öpmezleryok yani öyle bir şeyi görmedikleri için sanırım bilmiyorlar da.. babaannesinin, anneannesinin falan da elini öpmezler.. aha aranızdaki İngiliz benmişim ya la
yalnız birisi öpmeyenler için İngiliz falan demiş.. valla olabilir, benim çocuklarım da ne benim ne de babasının elini öpmezleryok yani öyle bir şeyi görmedikleri için sanırım bilmiyorlar da.. babaannesinin, anneannesinin falan da elini öpmezler.. aha aranızdaki İngiliz benmişim ya la
kocan ingiliz mi canım?
teşekkür ederim kuzum:))kirk bir kere masallahinsallah bizde goruruz 32 seneyi saglikla..
nice 32 senelere ailecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?