EL öpme

Komiğime gidiyor ama bizde de öpülür..

150-200 arası paramı da alırım..

(bana kalsa opmem tabi ama buyuklerımden gorduğum ve eşiminde gorduğu bu şekilde olduğundan,opup geçiyorum işte)

bizde ciddi bi öpme olayı olmaz, onun öyle bir talebi de olmadı hiç. sadece ben dalgasına hacı dayı öpeyim elini derim öperim kikir kikir güleriz o da harçlık verir gülüşürüz bu kadar.

Bayanlar gerçekten şakamı güldüm ya
Nie şaka olsun ya. Benimki benden üç yas küçük geçen yıl uzattı elini öp bakeim die hösttt dedim, sonra aile tempo tuttu öp öp die ne var cnm öpsem nolcak azcık gururlanıversin die öptüm... bu gunkü aile merasimi yaplmadı öpmücem gicığiim bu aralar..

yalnız birisi öpmeyenler için İngiliz falan demiş.. valla olabilir, benim çocuklarım da ne benim ne de babasının elini öpmezler yok yani öyle bir şeyi görmedikleri için sanırım bilmiyorlar da.. babaannesinin, anneannesinin falan da elini öpmezler.. aha aranızdaki İngiliz benmişim ya la

kocan ingiliz mi canım?

Biz de bayramlarda Bükreş dükü karşılama havası oynarız ingiliz bile olamadık

Ben annemden gordum. O da operdi.

Sakayla karisik elini öpüyorum ben, o da harcligimi veriyor. Bir bayram adeti. Neden yuksunuyorsun ki?

Ben de operem hatta yiyerem yiyer
Sonra da esim benim elimi oper.
Ustunluk oldugunu hic dusunmedim.
Oyle olsa esim de benim elimi opmezdi.
Aksi durumda buyuklerin elini opmek de sacma durur neticede insani olarak esitiz, kast farkimiz yok.

Eglenecek nesi var diye soranlara da soyle takdim edelim efenim: el opup/opturup de manyakca hazlarla krize girmiyoruz
O arada sakalasmalar oluyor.
Taklit yapiliyor vs.

para verirse öperim. gdfgfghfghf
ablamın elini bile öpmek bana garip geliyo, pek yaş farkımız yok çünkü. gülüşüyoruz komik buluyoruz ama öpüyorum. sevgilimle bu bayramda görüşemiycez ama "gel gız öp" derse yine aynı laubalilikle öperim ayol

Bi de bazen yalnizca bayramla sinirli kalmaz.
Cok basarili bir ise imza atarsa, cok guzel bir espri yaparsa vs de gicikligina elini operim buyuksun karşiim derim

Ay tabiki öperim. Bayram bu kızlar bayramda öpmeyeceksiniz de ne Zaman öpeceksiniz. Ben kocamın elini öperim bira komik oluyor ama olsun sonrada 100 tl harçlığımı alırım :)) bu arada çalılıyorum çok da para kazanıyorum ama bayram bu el öpmeden ve harçlık almadan olmaz

El opmeyle dudak asinmaz.bende bayramlarda esimin elini operim gocunmamda.nasil aile buyuklerinin eli opuluyorsa esinin elinide opmek normal.buyutmeyin bence

çook eskiden saygı niyetine öpülürmüş onun harici bilirsiniz genelde kadınlar küçük erkekler büyük yaşta evleniliyor.bunun harici yaşıtı öpen duymadım.benim eşim benden ufak onun öpmesini istemezdim ben yaa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…