- 3 Mayıs 2012
- 1.388
- 1.576
- 133
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Kaç bayramı cepten yemişsin:) bundan sonraki harçlıkları kaçırma bari.zararın neresinden dönersen kardır:)Yaa gecen bayram opmeyi unuttum telastan.. bizimki de hic orali olmadi.. zaten direk ben atlarim hemen o da benim tepkime uzatir eliniama ben cok severim bu gelenegi.. insallah yarin seve seve hemde..
Len bu arada; harclik da mi alanlar varmis?? Ben bunu nasil kacirmisimo harclik sabah derhal beklenecek arkadas..
Kaç bayramı cepten yemişsin:) bundan sonraki harçlıkları kaçırma bari.zararın neresinden dönersen kardır:)
Bir büyüğüm olarak saygı anlamında tokalaşıp öpüşebiliriz yada elinide öpebilirim sorun olmaz yani benceKızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
He iste olay o seni elestiren var mi kocani yanagindan opuyorsun,sariliyorsun diye?Sen niye kocasinin elini openleri burun kivirarak elestiriyorsun?Velevki millet boyle egleniyor herkes tornadan cikma gibi tek ayarda mi olacak keyfiniz icin...
Hiçte öpemem ne münasebet.
Eşim ilk Bayram çok ısrar etmişti hemde apartmanın içindesanki komşunun küçük kızıyım :)
Bizde bayanların eli öpülür tabi başa konulmaz :)
Hangi çağdayız artık yaşlılar bile el öptürmüyo kocanın mı eli öpülcek
Çağdışı mı demek istediniz el öpmek anlayamadım???
Hangi çağdayız? Kızların evlenirken hala kına gecesi düzenleyip ellerine kıma yaktıkları çağdayız. Elimi açmam deyip altın istedikleri çağdayız. Modern ve çağdaş (!) elbiseler yerine bindallı giymeye heves ettikleri çağdayız.
Gerdekten sonra el öpmeye gidilen çağdayız.
Cümbür cemaat nişan alışverişine gidilen çağdayız. Masraf ettik deyip evlenenlerin takılarına el konulan çağdayız.
Yani öyle bir yazmışsınız ki okuyan da uzaya çıkıyoruz, her gün yeni bilimsel gelişmelere imza atıyoruz sanacak.
Haketse öperim haketmediği için opmuyorum...Kızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
500 tl nin altına öpmeKızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
Sanki fazla abartıyorsun el öpmek kimseyi zyermez ha kocamın duduşları ha elleriSize de iyi eğlenceler o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?