EL öpme

Bişey yazacamda korkuyorum ben bırakın bayramda öpmeyi kandilde bile öpüyorum :) oğlum beni babasının öper, bende eşimi herkes harçlığını alır güler eğleniriz.

Kaç bayramı cepten yemişsin:) bundan sonraki harçlıkları kaçırma bari.zararın neresinden dönersen kardır:)

Kaç bayramı cepten yemişsin:) bundan sonraki harçlıkları kaçırma bari.zararın neresinden dönersen kardır:)

Ya hic sorma.. gitti 6 sene hep kuru opucuk.. Bu da guzelmis ama.. elimi acip da harclik bekleyeyim bari.. Daha eglenceli olur..

Hiçte öpemem ne münasebet.
Eşim ilk Bayram çok ısrar etmişti hemde apartmanın içinde sanki komşunun küçük kızıyım :)

Bizde bayanların eli öpülür tabi başa konulmaz :)

Hangi çağdayız artık yaşlılar bile el öptürmüyo kocanın mı eli öpülcek

Sevgilininkini öpmem zaten.
Evli olsaydım kocamınkini de öpmezdim sanırım. Hoşlanmıyorum denk/yaşıt olduğum kişinin elini öpmekten. Harçlık istemek filan zaten bana ters, hiç hoşlanmam harçlık kelimesinden bile.

İsteyen öper, isteyen öpmez de, konudaki bazı tahrik eden yorumlar dikkatimi çekti. Bize ters olanı başkası normal bulup yapıyor diye sataşmaya varan yorumlar yapmaya gerek yok. Sonuçta bunların kimseye zararı yok. El öpen memnun, öptüren memnun, size ne oluyor kardeş? Bu ne şiddet bu celal yav...

Bir büyüğüm olarak saygı anlamında tokalaşıp öpüşebiliriz yada elinide öpebilirim sorun olmaz yani bence

Ben hiç bir bsyram eşimin elini opmedim o da teklif etmedi. Bana da saçma gelir.. Biz daha farklı bayramlaşırız yani

He iste olay o seni elestiren var mi kocani yanagindan opuyorsun,sariliyorsun diye?Sen niye kocasinin elini openleri burun kivirarak elestiriyorsun?Velevki millet boyle egleniyor herkes tornadan cikma gibi tek ayarda mi olacak keyfiniz icin...

Size de iyi eğlenceler o zaman

Ben kocamın elini tutuverip öptüm bugün. Şaşırdı. Alnımdan öptü. Çok güldük sabah sabah. Harçlık vereyim mi diyor bir de

Çağdışı mı demek istediniz el öpmek anlayamadım???

Hangi çağdayız? Kızların evlenirken hala kına gecesi düzenleyip ellerine kıma yaktıkları çağdayız. Elimi açmam deyip altın istedikleri çağdayız. Modern ve çağdaş (!) elbiseler yerine bindallı giymeye heves ettikleri çağdayız.
Gerdekten sonra el öpmeye gidilen çağdayız.
Cümbür cemaat nişan alışverişine gidilen çağdayız. Masraf ettik deyip evlenenlerin takılarına el konulan çağdayız.

Yani öyle bir yazmışsınız ki okuyan da uzaya çıkıyoruz, her gün yeni bilimsel gelişmelere imza atıyoruz sanacak.

Buna katılıyorum insan tutarlı olmalı, ben o yüzden kına gecesi de yapmadım misal, tek gafletim kuşak bağlama oldu boşluğuma geldi heralde evden çıkıyorum duygusalım falan yoksa o da çok saçma hediye paketi gibi bak damat ilk sen açacaksın der gibi

Haketse öperim haketmediği için opmuyorum...

500 tl nin altına öpme

Öptüm kendim istedim hatta .Annem de babamın elini öperdi. Ama hiç ego patlaması olmuyordu babam da eşimde de olmadı. .el öpünce kimseyi kral ilan etmiyorsunuz rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…