- 20 Ocak 2010
- 48.821
- 188.764
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Harçlık almak varken neden vereyimHarcliktan kaciyorsun sen itiraf et.
Ben öperim ne var yani :) hem espiri olur arada da . Yani gocunacak bi durum yok ayyyy öpmem falan demene gerek yokKızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
elini öper misiniz?
5 yıldır evliyim her bayramda öperim.önce herşey esprisine başladı öp harçlık vericem dedi öperin ama rayiç piyasadaki en büyük banknot dedim.hersene bu böyle gitti.geçen yıl bayramda akıllım yeteri kadar nakit bulundurmamıştı öpmem dedim.açtı telefon bankacılığını eft'yi yaptı öyle öptüm.hatta bir iki saat önce yeni büyük banknot çıkmıyor şu işi dolara eurora neyim endexleyelim yoksa kurtarmıyor dedim.milli bayramlar hatta kabotaj bayramını bile kutlayacaktım ama kabul etmemişti:) sizin ilişkinizi bilmem ama ben gülüp eğleniyorum.paramı da alırım.hatta kızım için bile öper ona vekaleten alırım harçlığımı:)Kızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
bende öperim...32 senelik evliyim..biz sıraya giriyoruz...önce ben öperim... sonra kızım önce babasının ve benim elimi öper yanımda sıraya girer...sonra oğlum önce babasının sonra benim en sonda ablasının elini öper....son 3 bayramdır damat ta katıldı bu seramoniye....en yakın zamanda torunda girer inşallah bu sıraya....ben çok seviyorum...hee bu arada gayette modern bir aileyiz aslında:)))herkese iyi bayramlar...
Kızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
Ben esimin elini operim ama o da benimkini oper alnina da koyar istesem,bu arada da gulusuruz aramizda ki muhabbetten, bu bizim ezik oldugumuz anlamina gelmez,ona varana dek neler var kadinlarin sineye cektigi tek eziklikleri bu olsa ! Bu boyle suregelmis bir gelenek illa ego savasina,ustunluk simgesine donusturmeye gerek yok herseyi.Ayrica kimse zorla opturuyo dememis herkes isteyerek opmus,kaba etleriniz sarsilmasin bosa.Iyi bayramlarEğlenceli oluyor gülüyoruz falan diyenler eğlence nerde neye gülüyosunuz anlamadım, baya ben senden üstünüm demek bu bizde büyüklerin eli öpülür eş adı üstünde bana denk olandır, eşim zorluyor deseniz anlıcam da kılıf bulmayın yani gülüyoruz eğlenceli diye neye eğlendiniz bu kadsr
Kızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
Ben esimin elini operim ama o da benimkini oper alnina da koyar istesem,bu arada da gulusuruz aramizda ki muhabbetten, bu bizim ezik oldugumuz anlamina gelmez,ona varana dek neler var kadinlarin sineye cektigi tek eziklikleri bu olsa ! Bu boyle suregelmis bir gelenek illa ego savasina,ustunluk simgesine donusturmeye gerek yok herseyi.Ayrica kimse zorla opturuyo dememis herkes isteyerek opmus,kaba etleriniz sarsilmasin bosa.Iyi bayramlar
Kocansa opuver ne olacak ben öperim eğlenceli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?