EL öpme

Ben öperim ne var yani :) hem espiri olur arada da . Yani gocunacak bi durum yok ayyyy öpmem falan demene gerek yok

elini öper misiniz?

Öpülebilir, ellerin ellerin cenetimdi benim diye ağır romantizm de yapılabilir. Ama alın önemli, alına götürülmesini istiyorsa "kurumsallaşmış toplumsal kuralları çiğneyeceğim ve seni üzeceğim" deyip dilimi çıkarıp başımı iki yana sallayarak uzaklaşırım.

5 yıldır evliyim her bayramda öperim.önce herşey esprisine başladı öp harçlık vericem dedi öperin ama rayiç piyasadaki en büyük banknot dedim.hersene bu böyle gitti.geçen yıl bayramda akıllım yeteri kadar nakit bulundurmamıştı öpmem dedim.açtı telefon bankacılığını eft'yi yaptı öyle öptüm.hatta bir iki saat önce yeni büyük banknot çıkmıyor şu işi dolara eurora neyim endexleyelim yoksa kurtarmıyor dedim.milli bayramlar hatta kabotaj bayramını bile kutlayacaktım ama kabul etmemişti:) sizin ilişkinizi bilmem ama ben gülüp eğleniyorum.paramı da alırım.hatta kızım için bile öper ona vekaleten alırım harçlığımı:)

benimki yarin nobetci oldugu icin ben bugunden optum kaptim harcligi her sene operim hic de sikinti etmedim suana kadar,kaldi ki esim turk degil musluman degil ama nasil alistirirsam oyle gider dedim ve bayramlari filan hep ogrettim,turkiyede bayrama denk geldik 2 kere,ozaman namaza da gonderdim babamlarla..
bence deli olacak bisey yok gayet guzel gelenekler bunlar.

Öpersin yada öpmessin burda bunun kararını verecek yaşta herkes niye birilerine sorma ihtiyacı duyulur ki..bu tamamen senin ilişkinle alakalı hayata bakış acınla alakalı bır durum..boşuna kk tiye almıyor millet..

kirk bir kere masallah insallah bizde goruruz 32 seneyi saglikla..
nice 32 senelere ailecek

[QUOT E="MinelAskAh, post: 42742918, member: 447098"]Kızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı[/QUOTE]
Valla ben öpüyorum

Yaa gecen bayram opmeyi unuttum telastan.. bizimki de hic orali olmadi.. zaten direk ben atlarim hemen o da benim tepkime uzatir elini ama ben cok severim bu gelenegi.. insallah yarin seve seve hemde..
Len bu arada; harclik da mi alanlar varmis?? Ben bunu nasil kacirmisim o harclik sabah derhal beklenecek arkadas..

Ben öperim eşimin elini harçlığımı isterim:) geçen bayram da o elimi öptü :)))

Ben esimin elini operim ama o da benimkini oper alnina da koyar istesem,bu arada da gulusuruz aramizda ki muhabbetten, bu bizim ezik oldugumuz anlamina gelmez,ona varana dek neler var kadinlarin sineye cektigi tek eziklikleri bu olsa ! Bu boyle suregelmis bir gelenek illa ego savasina,ustunluk simgesine donusturmeye gerek yok herseyi.Ayrica kimse zorla opturuyo dememis herkes isteyerek opmus,kaba etleriniz sarsilmasin bosa.Iyi bayramlar

ayyy ne ezikizzzz,kan kusuyoruz da kızılcık şerbeti içtik diyoruz

biz el öpmeyenlere,nasıl öpmezsiniz,mutlaka öpmelisiniz diyoruz sanki de.lafa geldi mi herkes fikirlere çok saygılı

Ben cok abes bulmuyorum saygıdan denıyor .. Örf adetlerımızde olAn bişi.. Annem bayram sabahı ıkımızı susler gıder babamın elini oper bayramlasrdık:) bende operım:) gulerız hem ..

Ben anlayamadım bu arkadaslarla aynı cografyayı paylasmıyormuyuz örflerımız adetlerımız.. Bızde olmasada bilir duyarız yahu. Ataerkil bı toplumuz . Banada hıc ustunluk gıbı gelmıyor. Esımın elini opuyorum benı asagılayıcı bı yerını degıl:) evet guluyoruz dalga gecerek degıl ben saygı duyuyorum. Evı için benım için fedakar olan esıme oda bana ..

Öpülür ne olacak? Aşktan öpülür, sevgiden öpülür.
Ben öperim. Öpmediğim yeri mi kaldı ki, elini öpmekten çekineyim? Her gün günde iki defa elini öperim. O da benimkini öper. Alnımıza götürmeyiz. :)

Ama bayram diye öpmem.
"Ağamsın, paşamsın, yiğidimsin, erimsin, erkeksin." demek için öpmem.
Pohpohlamak için öpmem.
Sırf erkek diye ona saygı göstermem gerektiği(!) için öpmem.
Eğlenmek(!) için öpmem.
Gülmek(!) için öpmem.
Erkeği yücelten, kadını aşağılayan örf adetleri sürdürmek için öpmem.
Muhabbeti arttırmak için öpmem.

Allah aşkına, gülmek eğlenmek muhabbeti arttırmak için başka yol mu yok?

Tamam, öpüyorsanız öpün. Ama mantığa bindirmeye çalışmak... I-ı! Olmuyor.

Bende her bayram öpeyim aşkım derim izin vermez eşim yanaklarımdan öper ıslata ıslata eziklik olarak görmüyorum annemde babamın elini öperdi,biz böle gördük

yaaa Allah aşkına sizlere niye öpmüyorsunuz diyor muyuz.bizim size gösterdiğimiz saygıyı siz de bize gösterin. KARIŞMAYIN.

Kocansa opuver ne olacak ben öperim eğlenceli oluyor

Aynen :) eğlenceli oluyor. Dalgasına gülüp geçiyoruz sonra. O kendini çok büyük bi konumda sanıyor aile babası gibi görüyor egosu tatmin oluyor bende dalgamı geçiyorum bi de üstüne para alıyorum hatta bazen çocuklara verecek bozuk parası olmuyo benden istiyo. Bayramda bedava para verilmiyo diyorum bende elimi öpturuyorum

Tamam isteyen öpmesin de bayram sabahi coluk cocuk babamizin elini öpüp sarilip neseli oluyoruz diye niye hesap veriyorum onu anlayamadim! Hicte kendimi asagilanmis hissetmiyorum.Asil kendine guveni olan kadin kocasini yuceltir niye kompleks yapayim.Yarin sabahta ayni sekilde davranip yine cok egleniriz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…