EL öpme

biz eğlencesine öpüyoruz yani bayram günü aynı yerde değiliz ama sonrasında öperim harçlık versin :)

babam elini anneme ciddi öptürüyodu ama

Elini de öperim, ayağını da yıkarım.
Yeter ki bi kocam olsun dermişim

harçlık için yapamayacağım şey yok

öpmem.el öpmek benim için saygı göstergesi vs..değil.annemin babamın elini öpüyorum yetiyor.esimle yanaklardan öpüp bayramlasiyoruz :)

Sorma bir egleniyolarmis bi gulusuyorlarmis filan bi romantiklik sanirsin..el opme el opme degil
Bende anlam veremiyorum insan el operken neyine bu kadar gulup eglenecek

Aynen herkes bi eglenmekten bahsediyor ... Sasirdim resmen nasil bir
Eglence bu? el öperken cilvelesiyorlar demek
Sakasina bir defa yaparsin, cilvelesirsin ..... Ayni sakaya her senede gülünmez ki
Adetlere saygim sonsuz ama ne biliyim tuhafima gidiyor ...
ramazan bayramindada ayni konu acilmisti ... Okypete cok güzel bir yorum yapmisti: "... Esinin elini niye öpesin, sonucta esin yani esitsiniz..." Yorumunu böyle hatirliyorum ve cok dogru buluyorum acikcasi :)))

:) nişanlı ikende öpmüştüm. Şimdide öpüyorum. Evleneli 3. Bayramımız. Bayram namazından gelince elini öper bayramın mübarek olsun derim. kimin ne diyeceğide asla umrumda olmaz reel hayatımda. Koca benim irade benim kime ne.. :)

Erkek arkadaşım yabancı yani bizde bunun yaşanması, konusunun geçmesi de imkansız. Ailemde de yoktur yani eşler birbirinin elini öpüp harçlık falan almaz. Biz normal bir şekilde büyüklerin elini öperiz, hepsi bu. Ama sevgilim başka biri olsaydı ve elini öpmemi isteseydi yapmazdım herhalde, ne münasebet?
Her neyse, biz yarın klasik öpüşeceğiz, o daha güzel.

bende öpüyorum çokta mutlu oluyo öpüver dudişlerin aşınmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…