- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Aynen. Kan değerlerim normal. Ellerim ayaklarım öyle soğuk oluyor ki bazen hava çok soğuk olmadığında bile, soğuğundan dolayı canım yanıyor.Arkadaşlar aranizda soguga dayanamayan ve cabuk üşüyen elleri yaz kış demeden soguk olan var mi?Renk degisikligi falan olmuyor ama sadece soguk.Gecen sene kan tahlili yaptirmistim baska bir sebepten kansızlıgım yok tiroidlerimde normal cok uzun zamandir böyle.Varmi böyle olan?
Benim de aynısı şu an bile soguk ellerim.Ayaklarımda hep corap oluyor.Böyle etraftan elin cok soguk falan denilince birtek benim oluyor sandim sorun zannettim ben deAynen. Kan değerlerim normal. Ellerim ayaklarım öyle soğuk oluyor ki bazen hava çok soğuk olmadığında bile, soğuğundan dolayı canım yanıyor.
Aynen benim de öyle şu an da soguk hep.Yani onda morarma falan oluyormus veya uyusma onlar olmuyor ben de ama bilemedim iste ben deBenim de hep soğuktur, hatta 40 derece hava da bile elimi yıkadım mı buz gibi olur. Hafiften Reynold fenomeni de br bende.
Sıcak su torbası iyi geliyor.
Bünyeyle alakalı.
Rica ederim. Ben ayaklarima vicks kamoflin surup corap giyiyorum. Ama sizin el olunca kokar iste :))Tamamdir tavsiyelerinizi uygulicam cok tesekkürler
Çoraplami uyuyorsunuz hayatta o gece sabah olmaz bana vallahiRica ederim. Ben ayaklarima vicks kamoflin surup corap giyiyorum. Ama sizin el olunca kokar iste :))
Benim de ayaklarim hep corapli zaten onu öyle kurtariyorum da bir de eller olunca iste o baya üşütüyor beni :)Rica ederim. Ben ayaklarima vicks kamoflin surup corap giyiyorum. Ama sizin el olunca kokar iste :))
Bazen uyuyorumda ama ara ara her gun degil..Bazende inat ediyorum giymiycem diye yatakta buz kesiyorum uykuya dalamiyorum kalkip giyiyorum.Çoraplami uyuyorsunuz hayatta o gece sabah olmaz bana vallahi
Morarma dan ziyade soluyor rengiAynen benim de öyle şu an da soguk hep.Yani onda morarma falan oluyormus veya uyusma onlar olmuyor ben de ama bilemedim iste ben de
Ayyy ben hayatta yatamam şimdi bende evde giyiyorum anneme giderken daha kapıdan girerken firlatiyorum vallahi şuan çorap yok ayağımın altı yaniyorBazen uyuyorumda ama ara ara her gun degil..Bazende inat ediyorum giymiycem diye yatakta buz kesiyorum uykuya dalamiyorum kalkip giyiyorum.
Yegeniminde elleri terler. Pecetesiz dolasamaz o derece yani. Botoks la duzeldi.Benimde ellerim ayaklarim terliyor surekli ondan usuyorum.sık sık hasta oluyorum bu yuzden.corapsiz dolasamiyorum yaz kış.bir sürü test yaptirdim cikmadi bisey şükür.ellerim ve ayaklarim soguk ve beyazdir üşümekten
Şu an ayaklarım buz gibi yaz kış soğuk..sebepsizBenim de öyle ellerim ayaklarım hep soğuktur hatta burnumun ucu bile hep soğuk, kan değerlerimde de bir sorun yok. Kiminin öyle oluyor bünye meselesi, ben kafama takmıyorum.
Şu an ayaklarım buz gibi yaz kış soğuk..sebepsiz
Yok ben de böyle renk degisiklikleri olmuyor hic sadece soguk bir de cabuk üşümem var işte.Daha fazla takarsam gene bir baktiririm gecen sene baktirmistim bisey cikmadiMorarma dan ziyade soluyor rengi
Beyazlıyor, ve soğukta kısa süre de olsa kaldım mı yara gibi oluyor, kan oturması yada kırmızı kesik gibi.
Sıcak tutmaya çalışacaksın, yapacak birşey yok ama bende damarlar da tıkanıklık da vardı bir ara, o yüzden de oluıordu. İstersen bir cildiyeye git gerekli tahlilleri yaparlar.
Ben de tam tersi durum çorap çıkarmiyorum hic arti üstüme kalın ceketler giyiyorum hep evde de :)Bende yanıyorum şuan aydin 8 derece falan benim eller ayaklar 40 derece çorap falan hak getire koca kış giymedim bu arada halama çekmişim o da giymezdi çorap falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?