El soguklugu

Aynen. Kan değerlerim normal. Ellerim ayaklarım öyle soğuk oluyor ki bazen hava çok soğuk olmadığında bile, soğuğundan dolayı canım yanıyor.

Benim de hep soğuktur, hatta 40 derece hava da bile elimi yıkadım mı buz gibi olur. Hafiften Reynold fenomeni de br bende.
Sıcak su torbası iyi geliyor.
Bünyeyle alakalı.

Aynen. Kan değerlerim normal. Ellerim ayaklarım öyle soğuk oluyor ki bazen hava çok soğuk olmadığında bile, soğuğundan dolayı canım yanıyor.
Benim de aynısı şu an bile soguk ellerim.Ayaklarımda hep corap oluyor.Böyle etraftan elin cok soguk falan denilince birtek benim oluyor sandim sorun zannettim ben de

Benim de hep soğuktur, hatta 40 derece hava da bile elimi yıkadım mı buz gibi olur. Hafiften Reynold fenomeni de br bende.
Sıcak su torbası iyi geliyor.
Bünyeyle alakalı.
Aynen benim de öyle şu an da soguk hep.Yani onda morarma falan oluyormus veya uyusma onlar olmuyor ben de ama bilemedim iste ben de

Bende yanıyorum şuan aydin 8 derece falan benim eller ayaklar 40 derece çorap falan hak getire koca kış giymedim bu arada halama çekmişim o da giymezdi çorap falan

Kan degerleri normalse, troidin de iyiyse sirkulasyon problemin olabilir mi acaba?

Aynen benim de öyle şu an da soguk hep.Yani onda morarma falan oluyormus veya uyusma onlar olmuyor ben de ama bilemedim iste ben de
Morarma dan ziyade soluyor rengi
Beyazlıyor, ve soğukta kısa süre de olsa kaldım mı yara gibi oluyor, kan oturması yada kırmızı kesik gibi.
Sıcak tutmaya çalışacaksın, yapacak birşey yok ama bende damarlar da tıkanıklık da vardı bir ara, o yüzden de oluıordu. İstersen bir cildiyeye git gerekli tahlilleri yaparlar.

Bazen uyuyorumda ama ara ara her gun degil..Bazende inat ediyorum giymiycem diye yatakta buz kesiyorum uykuya dalamiyorum kalkip giyiyorum.
Ayyy ben hayatta yatamam şimdi bende evde giyiyorum anneme giderken daha kapıdan girerken firlatiyorum vallahi şuan çorap yok ayağımın altı yaniyor

Benimde ellerim ayaklarim terliyor surekli ondan usuyorum.sık sık hasta oluyorum bu yuzden.corapsiz dolasamiyorum yaz kış.bir sürü test yaptirdim cikmadi bisey şükür.ellerim ve ayaklarim soguk ve beyazdir üşümekten

Kışın çorap, patik terlikle yazın çorap ve terlikle gezerim. Ellerim her daim buz gibidir.
Mümkün olsa evde de eldivenle otururum da...
Kansızlık vardı, ilaç kullandım ama pek bir değişiklik yok, bir daha gidicem doktora

Benimde ellerim ayaklarim terliyor surekli ondan usuyorum.sık sık hasta oluyorum bu yuzden.corapsiz dolasamiyorum yaz kış.bir sürü test yaptirdim cikmadi bisey şükür.ellerim ve ayaklarim soguk ve beyazdir üşümekten
Yegeniminde elleri terler. Pecetesiz dolasamaz o derece yani. Botoks la duzeldi.

Şu an ayaklarım buz gibi yaz kış soğuk..sebepsiz

Bu el ve ayak soğukluğunun kadınlarda erkeklere kıyasla daha fazla görülme sebebi vücuttaki östrojen hormonunun artıp azalmasına bağlıymış, öyle bir makale okumuştum.

Yok ben de böyle renk degisiklikleri olmuyor hic sadece soguk bir de cabuk üşümem var işte.Daha fazla takarsam gene bir baktiririm gecen sene baktirmistim bisey cikmadi

Umarim güzel tavsiyeler gelir. Benim de ellerim, ayaklarim, bacaklarim hep buz gibi. Cocukken kansizlik, demir eksikligi cok cektim. Degerlerim su an nasil bilemiyorum, ihmal ettim biraz. Siz yine en iyisi doktora gitmeyi, testleri ihmal etmeyin Bende muhtemelen bir dolasim sorunu var, düzenli spor (ben kosuyorum) iyi geliyor, mutlaka tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…