- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Hic bilmiyorum ki renk degisikligi falan bisey yok olmuyo hic soguk sadece hep senelerdirKan degerleri normalse, troidin de iyiyse sirkulasyon problemin olabilir mi acaba?
Benim de aynısı hep sop soguk bu yüzden de cok üşüyorumBenimde ellerim ayaklarim terliyor surekli ondan usuyorum.sık sık hasta oluyorum bu yuzden.corapsiz dolasamiyorum yaz kış.bir sürü test yaptirdim cikmadi bisey şükür.ellerim ve ayaklarim soguk ve beyazdir üşümekten
Bende aynısıyım ama işte ben de kansızlık yok ben hep kendimi kansız zannederdim megerse yokmus kansızlık falanKışın çorap, patik terlikle yazın çorap ve terlikle gezerim. Ellerim her daim buz gibidir.
Mümkün olsa evde de eldivenle otururum da...
Kansızlık vardı, ilaç kullandım ama pek bir değişiklik yok, bir daha gidicem doktora
Aynen uyku düzenim cok bozuktur hep spor da pek yapmiyorum belki bunlar da etkiliyordur bünyeyiUmarim güzel tavsiyeler gelir. Benim de ellerim, ayaklarim, bacaklarim hep buz gibi. Cocukken kansizlik, demir eksikligi cok cektim. Degerlerim su an nasil bilemiyorum, ihmal ettim biraz. Siz yine en iyisi doktora gitmeyi, testleri ihmal etmeyinBende muhtemelen bir dolasim sorunu var, düzenli spor (ben kosuyorum) iyi geliyor, mutlaka tavsiye ederim.
Aynisi benim aşırı derecede üşüyorum yaz kış bir problem olmamasına ragmenbende usuyenler arasindayim..oyleki gece yatarken kafami sarip sarmalarim esim tuhaf tuhaf bakar:s
Aynen yapmaliyim hem hareketsizim hem de uyku düzenim cok bozuk bunlarda etkiliyordur herhaldeSpor yapın derim naçizane günde 5 dk ip atlasanız bile yeter. Kan dolaşımınız hızlanırsa elinize ayağınıza daha çok kan gider.
Ben de artık terlemesinden iyidir diyorum ne yapayım :)Benim de aynısı şu an bile soguk ellerim.Ayaklarımda hep corap oluyor.Böyle etraftan elin cok soguk falan denilince birtek benim oluyor sandim sorun zannettim ben de
aynı benimde böyle .. kendim anlatmışım gibi hissettim .. Ellerim ve ayaklarım yaz kış buz gibi . Her tokalaştığım insanın tepki ' bu eller niye böyle soğuk, kansız mısın ? pekmez yeArkadaşlar aranizda soguga dayanamayan ve cabuk üşüyen elleri yaz kış demeden soguk olan var mi?Renk degisikligi falan olmuyor ama sadece soguk.Gecen sene kan tahlili yaptirmistim baska bir sebepten kansızlıgım yok tiroidlerimde normal cok uzun zamandir böyle.Varmi böyle olan?
Nerde hangi doktora yaptirdi botoksu Bende yaptirip bu dertten kurtulmak istiyorumYegeniminde elleri terler. Pecetesiz dolasamaz o derece yani. Botoks la duzeldi.
Yegenim adanada acibademde yaptirdi. Siz nerdesinizNerde hangi doktora yaptirdi botoksu Bende yaptirip bu dertten kurtulmak istiyorum
Ankaradayim canimYegenim adanada acibademde yaptirdi. Siz nerdesiniz
Bende Ankara'dayim. Lazer icin gittigim yerde dermatolog profesor var sizin icin ona bir sorayim ogreneyim yapiyormu diye. Benim yegenimin ellerini tarif edemem size gozunuzle gormedikce inanamazsiniz. Hele ki yazin resmen elinden damliyordu terler.Ankaradayim canim
Ayni benimde öyle.Ellerim ve ayaklarim.Kışın sürekli bogazim agriyor üşütüp hasta oluyorum.Şuanda bile bogazim fena.Ayaklarım buz gibi.Cok teşekkür ederim ilginize.Bende Ankara'dayim. Lazer icin gittigim yerde dermatolog profesor var sizin icin ona bir sorayim ogreneyim yapiyormu diye. Benim yegenimin ellerini tarif edemem size gozunuzle gormedikce inanamazsiniz. Hele ki yazin resmen elinden damliyordu terler.
Rica ederim. Ins derdinize derman bulunur. Zor is biliyorum. Yarin ariyayim sorayim. Yapiyorsa gidip gorusursunuz.Ayni benimde öyle.Ellerim ve ayaklarim.Kışın sürekli bogazim agriyor üşütüp hasta oluyorum.Şuanda bile bogazim fena.Ayaklarım buz gibi.Cok teşekkür ederim ilginize.
Duygu hanim merhaba aradim ogrendim sizin icin. Yapiyormus. 1300 tl fiyati. Gidip gorusup kafaniza yatarsa daha makul bir fiyata anlasabilirsiniz.Ayni benimde öyle.Ellerim ve ayaklarim.Kışın sürekli bogazim agriyor üşütüp hasta oluyorum.Şuanda bile bogazim fena.Ayaklarım buz gibi.Cok teşekkür ederim ilginize.
Koca kışı incecik penyelerle corapsiz geçirdim valla bende kışın hiç üşüme olmaz tam tersi bu havalarda üşürüm ben o da sırtımdan yani her gun değil bahar 2 ay sa 2 kere falan zor vallahi işiniz lisedede üniversitede de arkadaşlarım kışın hep beni ısınma aracı olarak kullanırlardı seninle evlenen yaşadı ısıtırsın adamı derlerdi hep bana hergun biri elime yapışık gezerdi okulda yurttaBen de tam tersi durum çorap çıkarmiyorum hic arti üstüme kalın ceketler giyiyorum hep evde de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?