El soguklugu

Benimde ellerim ayaklarim terliyor surekli ondan usuyorum.sık sık hasta oluyorum bu yuzden.corapsiz dolasamiyorum yaz kış.bir sürü test yaptirdim cikmadi bisey şükür.ellerim ve ayaklarim soguk ve beyazdir üşümekten
Benim de aynısı hep sop soguk bu yüzden de cok üşüyorum

Bende aynısıyım ama işte ben de kansızlık yok ben hep kendimi kansız zannederdim megerse yokmus kansızlık falan

Aynen uyku düzenim cok bozuktur hep spor da pek yapmiyorum belki bunlar da etkiliyordur bünyeyi

Spor yapın derim naçizane günde 5 dk ip atlasanız bile yeter. Kan dolaşımınız hızlanırsa elinize ayağınıza daha çok kan gider.

Bünye meselesi.. Bende hep soğuk ve üşüyen biriyim üstelikte kıpır kıpır yerinde duramayan da biriyim.. Bi donem kahveye sarmistim türk kahvesi iyi geliyor isiniyosun biraz tavsiye ederim her gün bi fincan iyidir.. Bide ben yaz bebegiyim ona bağlıyorum azcikta.. Ağustosta b.ku donan biri ancak ağustosta doğmuş olabilir diye bi teorim var açıkçası ne kadar doğru bilemiyorum

Bende de var bu durum.Parmaklarım şişiyo hatta renk değişikliği de oluyo mosmor geziyorum.Çok gittim doktora ama çare bulamadım teşhis bile konulmadı.Takip edeyim

aynı benimde böyle .. kendim anlatmışım gibi hissettim .. Ellerim ve ayaklarım yaz kış buz gibi . Her tokalaştığım insanın tepki ' bu eller niye böyle soğuk, kansız mısın ? pekmez ye ' oluyor.

Aslında kan tahlillerim de öyle aman aman bir kan düşüklüğü çıkmadı. Tedavi gerektirecek boyutta değil. Neden böyle anlam veremedim. Konuyu takipteyim bnde

Bende Ankara'dayim. Lazer icin gittigim yerde dermatolog profesor var sizin icin ona bir sorayim ogreneyim yapiyormu diye. Benim yegenimin ellerini tarif edemem size gozunuzle gormedikce inanamazsiniz. Hele ki yazin resmen elinden damliyordu terler.
Ayni benimde öyle.Ellerim ve ayaklarim.Kışın sürekli bogazim agriyor üşütüp hasta oluyorum.Şuanda bile bogazim fena.Ayaklarım buz gibi.Cok teşekkür ederim ilginize.

Ayni benimde öyle.Ellerim ve ayaklarim.Kışın sürekli bogazim agriyor üşütüp hasta oluyorum.Şuanda bile bogazim fena.Ayaklarım buz gibi.Cok teşekkür ederim ilginize.
Rica ederim. Ins derdinize derman bulunur. Zor is biliyorum. Yarin ariyayim sorayim. Yapiyorsa gidip gorusursunuz.

Duygu hanim merhaba aradim ogrendim sizin icin. Yapiyormus. 1300 tl fiyati. Gidip gorusup kafaniza yatarsa daha makul bir fiyata anlasabilirsiniz.

Ben de tam tersi durum çorap çıkarmiyorum hic arti üstüme kalın ceketler giyiyorum hep evde de :)
Koca kışı incecik penyelerle corapsiz geçirdim valla bende kışın hiç üşüme olmaz tam tersi bu havalarda üşürüm ben o da sırtımdan yani her gun değil bahar 2 ay sa 2 kere falan zor vallahi işiniz lisedede üniversitede de arkadaşlarım kışın hep beni ısınma aracı olarak kullanırlardı seninle evlenen yaşadı ısıtırsın adamı derlerdi hep bana hergun biri elime yapışık gezerdi okulda yurtta siz bence keçiboynuzu pekmezi yiyin ısıtır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…