- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi loveyourselff
-
İnternete yazinca raynaud fenomeni falan gibi bisey ciktim korktum oyle renk degisikligi falan olmuyor yani ama hep soguk birde hemen üşürüm hep kansızlık var sanardim yokmus tiroidlerde normalBenimde öyle.. kansızlığım yok ama sınırda, ona bağlıyordum ben
İnternetten kolay kolay teşhis konulmaz. Belki sebepsizdir ?İnternete yazinca raynaud fenomeni falan gibi bisey ciktim korktum oyle renk degisikligi falan olmuyor yani ama hep soguk birde hemen üşürüm hep kansızlık var sanardim yokmus tiroidlerde normal
Bilmiyorum ki yani hep böyle soguk olunca herkeste olmuyor cunku sogukluk,siz de de mi kolay üşüme ve soguma oluyorİnternetten kolay kolay teşhis konulmaz. Belki sebepsizdir ?
Cok gecmis olsun size de.Bende hep kansızlık sanardim o da yok intten bakınca da korkunc seyler cikiyor ondna sormak istedim olan var mi böyle diyebenım de bu yıla kadar yaz kıs ellerım buz gıbı olurdu ama bu kıs sıcaktım nedense :) kan olaylarım her zaman eksıktır kansızlıktan saclarım dokulur hep
Ben de internete yazdim raynaud fenomeni lupus falan gibi seyler cikti cok korktum hep soguk böyle ama renk degisikligim falan yok.Benim de öyle ellerim ayaklarım hep soğuktur, kan değerlerimde de bir sorun yok. Kiminin öyle oluyor bünye meselesi, ben kafama takmıyorum.
Benimkide normal inte yazinca korktum ben de.Benimde senelerdir hep sopsoguk yaz kış.Benim de elim ayağım buz gibidır sürekli.
Eşim ısıtır saolsun
Kan değerlerim de normal.
Çorapsız terliksiz gezmem evde ama kendi kendimi ısıtamiyorum resmen.
Ben de internete yazdim raynaud fenomeni lupus falan gibi seyler cikti cok korktum hep soguk böyle ama renk degisikligim falan yok.
Aynn haklısınız zaten teşhis koymam mümkün degil de bir an okuyunca baya bir korkuyorumİnternete bakarsan beyin kanseri bile çıkarsın, Google'dan teşhis konulmaz.
Cok gecmis olsun size de.Bende hep kansızlık sanardim o da yok intten bakınca da korkunc seyler cikiyor ondna sormak istedim olan var mi böyle diye
Benimde ayaklarim hic isinmaz. Pekmez icin. Siyah cekirdekli kuru uzum yiyin.Arkadaşlar aranizda soguga dayanamayan ve cabuk üşüyen elleri yaz kış demeden soguk olan var mi?Renk degisikligi falan olmuyor ama sadece soguk.Gecen sene kan tahlili yaptirmistim baska bir sebepten kansızlıgım yok tiroidlerimde normal cok uzun zamandir böyle.Varmi böyle olan?
Aynen benim cok kaygılı bir yapım var normalden fazla korkuyorum o yüzden böyle olmuyor nerden baksanız tas 13 14 yasimdada böyleydi ellerim o zaman kafama takmazdim simdi taktim hastaliklar falan cikti gecen sene tüm tahlillerimi yaptırdım kansızlık yok tiroidler normal.İnsallah dediginiz gibi olur benim de cok saolun :)canım evham yapma bende kendıkıgınden 28 yasımda gectı belkı buyuyunce senınkıde gecersaka bır yana bu tur seylere netten bakmak sakıncalı ya cok kafana takıyorsan dahılıye polıklınıgıne gıdıver baksınlar ama netten okuyunc herseyın en kotusunu dusunuyrsun
Yok baska bir sorunum cok tesekkür ederim :)Çok takılma bence de bünye meselesi.
Başka bi sorunun yoksa tabi.
Tamamdir tavsiyelerinizi uygulicam cok tesekkürlerBenimde ayaklarim hic isinmaz. Pekmez icin. Siyah cekirdekli kuru uzum yiyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?