El soguklugu

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
29
Arkadaşlar aranizda soguga dayanamayan ve cabuk üşüyen elleri yaz kış demeden soguk olan var mi?Renk degisikligi falan olmuyor ama sadece soguk.Gecen sene kan tahlili yaptirmistim baska bir sebepten kansızlıgım yok tiroidlerimde normal cok uzun zamandir böyle.Varmi böyle olan?

benım de bu yıla kadar yaz kıs ellerım buz gıbı olurdu ama bu kıs sıcaktım nedense :) kan olaylarım her zaman eksıktır kansızlıktan saclarım dokulur hep

benım de bu yıla kadar yaz kıs ellerım buz gıbı olurdu ama bu kıs sıcaktım nedense :) kan olaylarım her zaman eksıktır kansızlıktan saclarım dokulur hep
Cok gecmis olsun size de.Bende hep kansızlık sanardim o da yok intten bakınca da korkunc seyler cikiyor ondna sormak istedim olan var mi böyle diye

Benim de elim ayağım buz gibidır sürekli.
Eşim ısıtır saolsun
Kan değerlerim de normal.
Çorapsız terliksiz gezmem evde ama kendi kendimi ısıtamiyorum resmen.

Benim de öyle ellerim ayaklarım hep soğuktur hatta burnumun ucu bile hep soğuk, kan değerlerimde de bir sorun yok. Kiminin öyle oluyor bünye meselesi, ben kafama takmıyorum.

Benim de öyle ellerim ayaklarım hep soğuktur, kan değerlerimde de bir sorun yok. Kiminin öyle oluyor bünye meselesi, ben kafama takmıyorum.
Ben de internete yazdim raynaud fenomeni lupus falan gibi seyler cikti cok korktum hep soguk böyle ama renk degisikligim falan yok.

Cok gecmis olsun size de.Bende hep kansızlık sanardim o da yok intten bakınca da korkunc seyler cikiyor ondna sormak istedim olan var mi böyle diye

canım evham yapma bende kendıkıgınden 28 yasımda gectı belkı buyuyunce senınkıde gecer saka bır yana bu tur seylere netten bakmak sakıncalı ya cok kafana takıyorsan dahılıye polıklınıgıne gıdıver baksınlar ama netten okuyunc herseyın en kotusunu dusunuyrsun

Benimde ayaklarim hic isinmaz. Pekmez icin. Siyah cekirdekli kuru uzum yiyin.

Aynen benim cok kaygılı bir yapım var normalden fazla korkuyorum o yüzden böyle olmuyor nerden baksanız tas 13 14 yasimdada böyleydi ellerim o zaman kafama takmazdim simdi taktim hastaliklar falan cikti gecen sene tüm tahlillerimi yaptırdım kansızlık yok tiroidler normal.İnsallah dediginiz gibi olur benim de cok saolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…