- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Çok çok teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım çok zor bir şey şu egzamaEgzama yüksek vücut toksisitesi demek. Uzun vadede çözüm için öncelikle detokslara yönelip toksisiteyi azaltmaniz gerekir. Ben size su orucunu araştırmanızı tavsiye ederim. Instagramda doktor murat balanlı dönem dönem ücretsiz eğitimler düzenliyordu su orucu hakkında. Aidin salih'in gercek tip kitabinda da cok ayrintili anlatiliyor. Ben bu kitaba göre hareket ettim hep.
Kisa vadede fayda için tamamen doğal olmayan hicbir temizleyici kullanmamaniz gerekir. Dus jeli, sampuan tamamen hayatinizdan çıkmalı. Rahik-i mahtum markasının tamamen doğal içerikli sabunları, kremleri var, onu bir inceleyin derim. Bu arada sabun tamamen dogal olunca sampuan gibi yumuşak yapiyor saçları. Sabun da iyi gelmezse karbonat oneririm. Kiz kardesim yaklasik bir yildir sac ve vucut temizliginde sadece karbonat kullaniyor suyla ıslatıp. Denemeden kulaga garip geliyor ama deneyince sabundan asagi kalir bir temizleyiciligi olmadığını goreceksiniz.
Teşekkür ederim olur denerim eczacima sorayım varsa nemlendirici Krem gibi mi her zaman kullanılan bir şey mi?Herkese merhaba. Bir ürün keşfettim Nutralen marka insta krem. doğal bir ürün arıyordum eczaneden bana bu verildi ilk başta güvenemedim ama kullanamya başladıktan sonra inanilmaz işe yaradı hala bu tarz bir ürün arıyorsanız tavsiye ederim.
doğal bir krem ben düzenli kullanıyorym pek nemlendirici krem gibi değil ama sürüldüğünde etkisi hissediliyorTeşekkür ederim olur denerim eczacima sorayım varsa nemlendirici Krem gibi mi her zaman kullanılan bir şey mi?
Teşekkür ederim evet strese girdiğimde özellikle artıyorStres kaynaklı da olabiliyor annem geçmeyen egzamalarından psikolog sayesinde kurtuldu. Her yol denendiyse ve geçmiyorsa bir psikoloğa görünmekte de fayda var.
ÇANKAYA AYRANCI GÜVENLİK CADDESİNDE BARIŞ ECZANESİ VAR. ORDA ÖZEL KARIŞIM YAPIYOR. BEN 3 HAFTADA KURTULDUM.Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar.
Şampuan duş Jeli ve sabunlar olmak üzere hangileri egzamami tetiklemez önerilerinizi bekliyorum teşekkürler okuyan herkese
merhaba egzamanız nasıl oldu acaba. evet sıkıntılı bir durum ama egzama geçebiliyor benim oğlumda vitiligo var tedaviside yok düşünün.. allah zorda olanlara yardım etsin..Çok çok teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım çok zor bir şey şu egzama
Egzemadaki kök düşünce, duygu çok önemli. Anne karnından bu yana kimden ayrı kaldınız? Bunu fiziksel ayrılık olarak düşünmeyin, ayrılık düşüncesinin hissettirdiği duygu egzemanın kök nedenidir. Önce bunu çözmeniz gerek, geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar.
Şampuan duş Jeli ve sabunlar olmak üzere hangileri egzamami tetiklemez önerilerinizi bekliyorum teşekkürler okuyan herkese
CcMerhaba arkadaşlar iyi bayramlar.
Annemde ve kardesimde var egzama. ardıç katranı sabunu ve dogal vazelin kullaniyorlar katı serum gibi.Teşekkür ederim olur denerim eczacima sorayım varsa nemlendirici Krem gibi mi her zaman kullanılan bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?