- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
saol canım desteğin için, tam gaz devam... her zaman bekleriminsan güzel yorumlar alınca daha kolay motive oluyor.
tartı şamarladı sabah beni, 70 kiloyum geneama ne yalan söyliim değdi be
bugün gayet güzel geçti.
sabah 2 form büsküvi
öğlen 1 küçük tavuk but ve biber yedim.
yani şimdiye kadar yediklerim bunlar. akşam yoğurt ve kurufasülye yemeyi pilanlıyorum. 1 tane de portakal hüpletirim tamamdır.
yarın gene görürmüyüm acep 69u? off hayat çok zor
off ne yemissin sen yahoşgeldin örtmenim
azarı hakettim valla akşam abarttım canım ya... 1 parça kuzu şiş 2 köfte 1 küçük lahmacun 1 çiğköfte yedim. üstüne 1 baklava 1 türk kahvesi...tickerı değiştirmediğim ii oldu, 69u zor görürüm yarın... off yarın bozmiycam tutmam lazım kendimi...
kendime spor buldum, bu niye daha önce gelmedi ki aklıma:)
16. kattayım ben, yürüsene merdivenleri e akılsız:44: başta hepsini çıkamam ama gün gün arttırırım, yorulunca asansöre binerim.
evet, yeni hedef zamanı, bu haftanın hedefi 2 kilo. hadi bakalım...
en fazla 67 olmak istiyorum 1 ay bitince, 4 gitti, 4.5 diyelim. 69.5 şuan. ayda 7 kilo yapıyor 67 olursam. 13 günüm 3 kilom var. olur olur... ha gayret.
off uykum kaçtı gene sabahlıycaz anlaşılan. az önce şu sirkeli suyu deneyeyim dedim, lanet bişi o ya töbe töbe içilir mi o öyle
of geceleri uyuyamıyorum ama spor da yapamıyorum kibanda bişiklete çıksam aşşağıya ses gider mi acaba? off.
anladım ki spor yapmadan olmayacak, kilo çakıldı kaldı. 69-70 gidip geliyorum. ela uyuyunca yemeği ortalığı anca başedebiliyorum. sabah da erken kalkıyor. evren beni duy, ben 2 günde bir spor yaparım, ona göregereğini arz ediyorum artık
midem yanıyor ya daha da sirke içmem.
ben hiç acıkmıyorum çok ilginç kendimi çok tebrik ediyorum. hala çikolata istemedi canım. neskafe de içmedim, a türk kahvesi içtim geçen gün. diyette sorun yok da spor yapmak lazım spor. az ısınsa da havalar kuzumu atsam arabasına gezip tozsak bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?