Ela09'un Diyet Günlüğü

hoşgeldin örtmenim

azarı hakettim valla akşam abarttım canım ya... 1 parça kuzu şiş 2 köfte 1 küçük lahmacun 1 çiğköfte yedim. üstüne 1 baklava 1 türk kahvesi... tickerı değiştirmediğim ii oldu, 69u zor görürüm yarın... off yarın bozmiycam tutmam lazım kendimi...

slm burası ne güzelmiş böyle hemen hemen bütün günlüğü okudum enerjine bayıldım ela09 resimlerde de inanılmaz fark var süper aynen devammm

saol canım desteğin için, tam gaz devam... her zaman beklerim insan güzel yorumlar alınca daha kolay motive oluyor.

tartı şamarladı sabah beni, 70 kiloyum gene ama ne yalan söyliim değdi be

bugün gayet güzel geçti.
sabah 2 form büsküvi
öğlen 1 küçük tavuk but ve biber yedim.

yani şimdiye kadar yediklerim bunlar. akşam yoğurt ve kurufasülye yemeyi pilanlıyorum. 1 tane de portakal hüpletirim tamamdır.

yarın gene görürmüyüm acep 69u? off hayat çok zor

unuttum, okulda şu bardakta içilen hazır çorbalar var ya şipşak onlardan içtim bi tane de.

canım merhaba

kahvaltıyı bence çok az yapmışsın yani 2 tane form bisküviyle olmazki bence yumurta peynir zeytin salatalık 2 dilim tahıllı yada çavdar buğday ekmeği vs bu tip kahvaltı yapman lazımki diğer öğünlerde çok fazla acıkmamak için.hemde enerjin düşmemiş olur.öğle ve akşam yemeklerindede mutlaka yarım yağlı yoğurt yemen gerekir yağ yakımı için.birde yeşilçay tabi.fikrimi söylemek istedim inşallah bana gücenmezsin.görüşmek üzere canım.

off ne yemissin sen ya Beni gecmissin Afiyet olsun

canım sabah kalkıp kahvaltı yapmak zul bana ya. okulda da abur cubur yerine form yiyorum işte. evet dün abandım resmen suyunu çıkardım. bugün gayet rahat geçti ama.

evet yoğurdu ben de duydum ekliycem yarından itibaren. yeşil çay midemi bulandırıyo benim ya içemem ben onu kırılmam canım hatta sevinirim bana arada hop yavaş demek lazım, benim dün akşamın kalorisi kaç yüz bin şimdi:18: aile yemeğiydi, ortaya karışık söylendi, afiyetle yenildi, löp löp yutuldu, iyi dayandım gene... ama bulaşmam bi daha, söylerim balığımı ya da tavuğumu efendi efendi yerim aldım boyumun ölçüsünü

benim bey akşam pizza partisindeymiş iş arkadaşlarıyla... tamam aşkım dedim ama ne tamamı yaaa gıcııııkkk pizza partisiymiş sen bana pehlivan de 100 kilo dolan bi de utanmadan pizza partisine git hemde bensiz gitsem duramam biliyorum yicen illa. gitmiyorum yemiyorum. oh çemkirdim rahatladım.

günlükçüm seni çemkirme alanım ayriyetten ağlama duvarım ilan ediyorum bende bu görevleri de genelde buzdolabı üstlenirdi artık sen varsın, siz varsınız kızlar...

slm

dünkü menü ve bugünkü diye verip kaçıcam

dün
sabah eti form
öğle bardak çorba bezelye yemeği yoğurt
akşam fırında mantarlı tavuk yanında patates püresi (dışarda yedik, baya yağ vardı sanırım içinde)

bugün:
sabah: domates salatalık peynir
öğle: ıspanak salata
akşam: ıspanak yoğurt
1 portakal yarım elma

meyveler kaldı bir tek. a bi tane de sakızlı orta türk kahvesi

sabah tartıldım, 69.7 çıktı. bugün dayanamadım bir elbise aldım kendime. gayet beğendim kendimi. aslında 2-3 kilo versem tam süper olucak en son elbiseyi aldığımda 81 kiloydum, geçen yıl yani. bu sene verdim vericem diye doğru dürüst bişi almadım, böyle özel günler için bi tane siyah elbise lazım vay be 2 beden elbiseye girdim şımarma be korsesiz atletle giy de göreyim ben seni bugün baya yürüdüm, samsunu dolandım diyebilirim hiç yoktan iyidir. aslında benim arabayı eşime verip okula dolmuşla gitmem lazım, hatta kadar baya yürünüyor çünkü.

sabah: 1 dilim kek 1 bardak çay
öğle: salata tarhana çorbası
akşam: patates salatası 1 elma

saat 6, 1 bitki çayı biraz da ıspanak yiyebilirim belki birazdan.

off uykum kaçtı gene sabahlıycaz anlaşılan. az önce şu sirkeli suyu deneyeyim dedim, lanet bişi o ya töbe töbe içilir mi o öyle

of geceleri uyuyamıyorum ama spor da yapamıyorum ki banda bişiklete çıksam aşşağıya ses gider mi acaba? off.

anladım ki spor yapmadan olmayacak, kilo çakıldı kaldı. 69-70 gidip geliyorum. ela uyuyunca yemeği ortalığı anca başedebiliyorum. sabah da erken kalkıyor. evren beni duy, ben 2 günde bir spor yaparım, ona göre gereğini arz ediyorum artık

midem yanıyor ya daha da sirke içmem.

ben hiç acıkmıyorum çok ilginç kendimi çok tebrik ediyorum. hala çikolata istemedi canım. neskafe de içmedim, a türk kahvesi içtim geçen gün. diyette sorun yok da spor yapmak lazım spor. az ısınsa da havalar kuzumu atsam arabasına gezip tozsak bol bol.

kendime spor buldum, bu niye daha önce gelmedi ki aklıma:)

16. kattayım ben, yürüsene merdivenleri e akılsız:44: başta hepsini çıkamam ama gün gün arttırırım, yorulunca asansöre binerim.

evet, yeni hedef zamanı, bu haftanın hedefi 2 kilo. hadi bakalım...

en fazla 67 olmak istiyorum 1 ay bitince, 4 gitti, 4.5 diyelim. 69.5 şuan. ayda 7 kilo yapıyor 67 olursam. 13 günüm 3 kilom var. olur olur... ha gayret.

Bence de olur

zum zum zum zummbaaaaaaa

1 saat zumba yaptım, inanılmaz eğlenceli, bu sefer daha rahat uydum tempoya, çok eğlenceli hakketten:)

gelelim yediklerime:

sabah: haşalnmış yumurta domates salatalık peynir
öğle: salata
akşam: bilmem napsam ya. domates soslu makarna yaptım ama bana olmaz, tereyağ koydum içine çünkü dünden mercimek var ondan içerim belki, ıspanak da olacaktı. tamam işte. ben hakikaten acıkmıyorum niye ki? yanlız canım şööyle buz gibi bir kola istiyor, zero içsem mi bi tane ya? yok yok, suya devam...

dün akşam merdivenlerden inip çıktım eve akşam eşim gelince dedim bi markete gidicem, merdivenden indim çıktım ama nefes nefese kaldım, su tere battım resmen.

yeme listesine uydum, değişiklik yok. gelelim bugüne.

sabah: domates peynir 1 dilim ekmek
öğle: tavuk haşlama salata yoğurt
akşam: bezelye yemeği 2 kaşık pilav yoğurt

bu kadar tabi 1 tane de portakal.

spor olarak yine zumba peşine ela uyursa 1 saat bisiklet. niyeyse soğudum bantttan. belki de banda çıkarım bakarız. grs.

slm

uyku tutmadı gene, halil sezai ve ilkay akkaya peş peşe... ne zamandır böyle keyif yapmamıştım. bi de bira olsaydı bira göbüşü istemiyoruz tabi tamam sustum. şekersiz kuşburnu devam.

bugün gene merdivenlerden çıktım eve. akşam gezmeye çıktık hepberaber, çıkarken eve dedim sen elayı al, ben merdivenlerden çıkıcam.

velhasıl gayet başarılı bir gündü... ben okuyayım biraz. görüşürüz...

Bisikletten ses cikmaz ben salona getirdim tv izlerken yapiyorum. Tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…