- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi olive_bluto
-
olduğum gibi davranmaktan yanayım, banane ıdısının dıdısının fikirinden o öyle görmüş öyle yaşıyor diye kimse hayatıma müdahale edemez, bazen sessiz kalınabilir ama bu karşı tarafın dediğini yapmak anlamına gelmez muhattap bile olmam geçerim..
Nasılsam öyle davranırım...
Varsın sevmesinler,
hayatımı kısıtlayıp yaşamaktan daha iyi:)))
ben olsam tatile gittiğimi, gözlerine soka soka ilan ederim tüm sosyal medyada, birşey diyen olursada kazanıyoruz çıkıyoruz size ne der geçerim..İşte kafaya takılacak laflar ediyorlar. Eşim bunları duymaktansa onların bir şeyleri bilmemesini istiyor. Konuşsunlar,nasıl olsa bir gün böyle biri olduğumu kabul edip söyleyecek bir şey bulamayacaklar diye düşünüyorum. Beni kendilerine benzemediğim ve istedikleri gibi davranmadığım için sevmeyeceklerse sevmesinler diye düşünüyorum. Bu durumda kendi aile huzurumu bozmadan nasıl bir yol izlerim bilemiyorum :)
Dogru taktik bu.. ya hic biriyle gorusmiyceksin.. ee kocan olan adam kestirip atmak istese zaten yapardi bunu. Demekki konu sahibinin kocasina uygun olan bu.Aynı durumdayım,gittiğim yer 10 ise 9unu gizlerim.
Korktuğum için mi ?
Asla.
Benim ne kadar suratsız oldugumu bildikleri için eşimi darliyorlar,o da huzursuz oluyor. Bu nedenle mecburen saklıyorum.
Ben olsam sosyal medyadan tüm akrabaları ufak ufak engellerim. Bu insanlar böyle gelmiş böyle gider değişmezler, siz de kafa tutayım yeni anlayış getireyim deseniz anca kendinizi yer bitirirsiniz. Eşine katılıyorum, madem eşin olumlu, milletin bilmesine gerek yok, anı yaşayın tadını çıkartın, çok beğendiğiniz anları kendi arşivinizde tutabilirsiniz
Aynı durumdayım,gittiğim yer 10 ise 9unu gizlerim.
Korktuğum için mi ?
Asla.
Benim ne kadar suratsız oldugumu bildikleri için eşimi darliyorlar,o da huzursuz oluyor. Bu nedenle mecburen saklıyorum.
Dogru taktik bu.. ya hic biriyle gorusmiyceksin.. ee kocan olan adam kestirip atmak istese zaten yapardi bunu. Demekki konu sahibinin kocasina uygun olan bu.
Kimseden hicbirseyimi saklamam , hauatimda hic elalem ne der diye dusunmedim ve yasamadim
Laf soyleyen olursa de hep verdigim bir cevap vardir : " sana ne "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?