Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Elbise seciminde yardımmmmm

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul

(kırmızı olucak)

kuzenimin dugunu var kokteyl-eglence tarzı olucak kararsız kaldım bu modeller arasında sizce hangisi

Vücud tipinize ne kadar uyar bilemem ama ben 2 numara derim.

Model kadar kumaşa da önem veririm ben .
Kumaşları nedir jarse ise bunlar ,hiçbirisi derim .

1ncisi cok günlük
ikincisi cok klasik
ücüncüsünün rengi abarti
dördüncü cok sade...
ben hic birini begenmedim cnm :44: bunlari tasiyabilecek bi vucudun varsa eminim cok daha güzel modeller bulabilirsin

1ncisi cok günlük
ikincisi cok klasik
ücüncüsünün rengi abarti
dördüncü cok sade...
ben hic birini begenmedim cnm :44: bunlari tasiyabilecek bi vucudun varsa eminim cok daha güzel modeller bulabilirsin

kafama gore birseyler bulamadım zaten kışda gelince daha zor oluyor

Model kadar kumaşa da önem veririm ben .
Kumaşları nedir jarse ise bunlar ,hiçbirisi derim .

Arkadaşa aynen katılıyorum, ayrıca elbise seçiminde en önemli başlıklardan biri de yaşınızdır.
Profilinize baktığımda oldukça genç izlenimi yarattınız bende, bu modelleri ben tercih edecek olsam biraz daha 20lerin sonları hatta 30ların başlarında giyebilirim.
Kırmızı gibi iddialı da bir renk istiyorsunuz.
Üzerinizde kumaşı, modeli, kullanacağınız aksesuar, saçınız ve ruhunuz ile tam bir bütün olarak kendinize yakıştırmanız önemli.

25 yasındayım..cok fazla siyah giyiyorum biraz farklılık yapmak istedim acıkcası

25 yasındayım..cok fazla siyah giyiyorum biraz farklılık yapmak istedim acıkcası

Yaşıtmışız:)
Anladığım kadarıyla fiziğiniz de oldukça düzgün.
Bilemiyorum beğenir misiniz ya da kullanabilir misiniz ama sırt dekoltesi hoş durabilir üzerinizde, hem de yaşınızla daha çok örtüşür.
Göğüs ve sırt V kesimli elbise modelleri de olabilir, hem modern hem de klasiğe yorumlanabilirler.

evet severim sırt dekoltesini dikkate alıcam dediklerinizi begendigim olunca buraya ekliycem fikirlerinizi soylersiniz cok kararsız bir yapım oldugundan secmekte zorlanıyorum

3.yü beğendim bende.
Bilgisayarımı kurcaladım, yakın zamanda ben de bir kokteyl düğün için elbise arayışına girmiştim.

Tekrar hoşuma giden detayları olanları paylaşayım, belki beğendiğiniz detaylar olur.

Sonuncu olabilir bence,yani sade kalıyor tabi ama.
İlla bunlardan biri olacaksa,sonunca en iyisi.Işıltılı takılar,ayakkabıyla kombin edilebilir.

Kırmızı olacak dediğiniz elbise, bence siyah daha asil duruyor veya başka renk daha hoş olur sanki. Kırmızı yerine bordo da daha hoş olabilir bence. İlk elbise daha güzel desensiz siyah, bordo veya saks mavisi olarak. Şık gösterişli bir ayakkabı, makyaj ve aksesuarlarla mükemmel olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…