- Konu Sahibi gwencooper
-
Vücud tipinize ne kadar uyar bilemem ama ben 2 numara derim.
Model kadar kumaşa da önem veririm ben .
Kumaşları nedir jarse ise bunlar ,hiçbirisi derim .
1ncisi cok günlük
ikincisi cok klasik
ücüncüsünün rengi abarti
dördüncü cok sade...
ben hic birini begenmedim cnm :44: bunlari tasiyabilecek bi vucudun varsa eminim cok daha güzel modeller bulabilirsin
Model kadar kumaşa da önem veririm ben .
Kumaşları nedir jarse ise bunlar ,hiçbirisi derim .
Arkadaşa aynen katılıyorum, ayrıca elbise seçiminde en önemli başlıklardan biri de yaşınızdır.
Profilinize baktığımda oldukça genç izlenimi yarattınız bende, bu modelleri ben tercih edecek olsam biraz daha 20lerin sonları hatta 30ların başlarında giyebilirim.
Kırmızı gibi iddialı da bir renk istiyorsunuz.
Üzerinizde kumaşı, modeli, kullanacağınız aksesuar, saçınız ve ruhunuz ile tam bir bütün olarak kendinize yakıştırmanız önemli.
25 yasındayım..cok fazla siyah giyiyorum biraz farklılık yapmak istedim acıkcası
Yaşıtmışız:)
Anladığım kadarıyla fiziğiniz de oldukça düzgün.
Bilemiyorum beğenir misiniz ya da kullanabilir misiniz ama sırt dekoltesi hoş durabilir üzerinizde, hem de yaşınızla daha çok örtüşür.
Göğüs ve sırt V kesimli elbise modelleri de olabilir, hem modern hem de klasiğe yorumlanabilirler.
bunlarda diger bulabildiklerim
Ben hiçbirini beğenmedim, başka seçenekler var mı?
3.yü beğendim bende.
Bilgisayarımı kurcaladım, yakın zamanda ben de bir kokteyl düğün için elbise arayışına girmiştim.
Tekrar hoşuma giden detayları olanları paylaşayım, belki beğendiğiniz detaylar olur.Eki Görüntüle 528962 Eki Görüntüle 528963 Eki Görüntüle 528964 Eki Görüntüle 528965 Eki Görüntüle 528966 Eki Görüntüle 528967
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?