- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Evet her hafta bir tane muhakkak bol çatışmalı bi konusu varBu uye adeta dizi film gibi siraliyor konularini. Pamugun hikayeleri. Arkasi yarin.. Hicbirine inanmiyorum. Kafa buluyor milletle bence. Bi gun ortaya cikacagini dusunuyorum bir sekilde.
hayir kotu bir sey yapmadiniz. Oyle demek istemiyorum. Demek istedigim zaten sorunlar yasadiniz. Temiz bir baslangic yapmak istiyorsunuz. O nedenle kadin ya da erkek, birileri ile ahbaplik etmeye baslamak icin acele etmeyin. Yavas yavaş ilerleyin, guvenmek icin zaman taniyin. Ilk andan hizlica arkadaslik kurup sonra zarar görmeyin. daha bireysel takilin. Cocugunuzla vakit gecirin.Ya kotu bisi yapmadım ben...sadece onun ilgisi hoşuma gitti
Hoşlandığım elektrik aldığım insanlara ilk adımı atmışlığım çok var ama kendimi hiç azmış kadın gibi hissetmedim ya da hissettirilmedim. Duygularından neden utanıyorsun ki. Böyle şeyler düşünmeyin sadece dikkatli olun.Adam karşılık vermezse sorun yok.oyle çok çok bisi hissetmiyorum.sorun su ki oraya gene gidersem bana hafif kadin muamelesi yapması, beni azmış gibi görünmek istemiyorum.azgin bir kadin gibi.bu duygularım dan utanıyorum
Rezil olmalik bir durum yok. Bir daha yazmazsiniz olur biter.Ya kotu bisi yapmadım ben...sadece onun ilgisi hoşuma gitti
Ya rezil oldum ben ya.canim acayip sıkılıyor bu konuyu unutmaliyim...bence de mesaj atmayacak. Ama hos bir macera oldu diye de düşünüyorum
Normal bir psikoloji de olduğunuzu düşünmüyorum. Yazdıklarınız çok garip. Psikolojik destek almanızı öneririm tabi bizimle dalga geçmiyorsanız.Adam yazmıyor cnm sıkıldı
Hoş bir macera oldu derken?Ya kotu bisi yapmadım ben...sadece onun ilgisi hoşuma gitti
Ya rezil oldum ben ya.canim acayip sıkılıyor bu konuyu unutmaliyim...bence de mesaj atmayacak. Ama hos bir macera oldu diye de düşünüyorum
Kız pamuğa soruyorsun bu soruyu?Hoş bir macera oldu derken?
Normal bir psikoloji de olduğunuzu düşünmüyorum. Yazdıklarınız çok garip. Psikolojik destek almanızı öneririm tabi bizimle dalga geçmiyorsanız.
Durağan hayatıma bir umut gelmişti.o da olmadiHoş bir macera oldu derken?
Senin hayatin mi duragan ?. HahahahDurağan hayatıma bir umut gelmişti.o da olmadi
Neyse üzülme daha yeni gittin, illa birileri çıkar karşınaDurağan hayatıma bir umut gelmişti.o da olmadi
Ağam bizimle eyleniySenin hayatin mi duragan ?. Hahahah
İşyerinde entrikalı, komşuluk ilişkileri entrikalı, anne baba , eski eş vs ilişkileri de entrikalı. Sırada bu telefonun ucundaki adam varSenin hayatin mi duragan ?. Hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?