Elektrik

180 miii bence bu rakamlar normal degil. Kacak filan mi var ki? Yerinizde olsam bir gorevli cagirip baktirirdim. Yasadiginiz sehirde hep boyle mi gelir faturalar? Korkunc resmen.

Degil işte bizim yüklememiz gerekiyor
Bir ara internet de bizdendi ama imza kampanyası yaptılar yurtta ücretsiz oldu
Bence olması gerek onun içinde bir kampanya başlatın :) 3 haftada 140 liralık elektrik çok gerçekten.

Kendi oturduğum eve bile 40 lira geldi ki koskocaman ev .

Tarifeniz nasıl bir tarife tek zamanlımı 3 zamanlımı eger 3 zamanlı ise en çok puant saatinde kullanmışsınızdır,tek zamanlı da aynı olur ücret ve bence tek zamanlı daha iyi.
Evet 3 tarifeli . İlk zamanlar tarifeye göre zamanlara dikkat etmedim bu ay çok daha dikkat ediyorum tek zamanlı tarifeye mi geçelim?

Sterlin nedir ya hic gulecegim yoktu
Dolari Euroyu biliyorduk da ingiliz sömürgesi mi ora. Kibrista hayat pahali derlerdi de inanmazdim inandim simdi elektrik faturasindan belli.
Sıkı giyin bari hasta olma

180 miii bence bu rakamlar normal degil. Kacak filan mi var ki? Yerinizde olsam bir gorevli cagirip baktirirdim. Yasadiginiz sehirde hep boyle mi gelir faturalar? Korkunc resmen.
Evet bölgenin yarısı kaçak. Kaçak bedelini ekliyorlar maalesef normal kullananlara . Gelde çıldırma . Çocuğumun rızkı heba oluyor resmen

Bence olması gerek onun içinde bir kampanya başlatın :) 3 haftada 140 liralık elektrik çok gerçekten.

Kendi oturduğum eve bile 40 lira geldi ki koskocaman ev .
Ama ben sorun olduğunu düşünüyorum. Çünkü ikimiz de aynı anda odalarımızda klima açardık uzun sureler boyunca hicbir şey olmazdı. Şimdi ise ben tek kişi kaldım sonuçta iki odayı birden kullanmadım niye böyle oldu ki. Of of dilinden kurtulamayacağım yarın

Evet 3 tarifeli . İlk zamanlar tarifeye göre zamanlara dikkat etmedim bu ay çok daha dikkat ediyorum tek zamanlı tarifeye mi geçelim?
Bencede geçmeli bir çok tanıdığım var geçen biz de geçtik son fatura 40 tl geldi ki bizim evde bulaşıktan çok çamaşır makinesi çalışır en çok.Kettle-çayçı kullanmıyoruz yada kahve makinesi kaldırdım onları,3 zamanlı tarifede en çok puant saatleri pahalı.

Evet bölgenin yarısı kaçak. Güneydoğudayız suan. Kaçak bedelini ödetiyorlar maalesef normal kullananlara . Gelde çıldırma . Çocuğumun rızkı heba oluyor resmen

Hıı. Su kacak elektrigin parasini, odeyenden almak ne kadar adice. Iste boyle temel seyler ozel sirketlerde olunca, kacinilmaz sonuç. Haklisiniz valla cok sinir bozucu bir konu.

140TL elektirige para veriyorsunuz ve zar zor yetiyor???? Bize fatura 50TL geliyor aylik asagi yukari. Ihtiyaclarimdan da kismiyorum ustelik.

140TL elektirige para veriyorsunuz ve zar zor yetiyor???? Bize fatura 50TL geliyor aylik asagi yukari. Ihtiyaclarimdan da kismiyorum ustelik.
Acaba yurt belli bir miktar komisyon gibi bir şey alıyor olabilir mi diye düşünür oldum
Daha düşük rakamlar yükledik ama bu kadar zorlanmamistik. Şimdi neden böyle oldu hesabını nasıl vereceğim merak ediyorum

Baska insanlarla degistirilir. Baska, kendi oda arkadasiyla anlasamayan birileriyle degisim saglanabilir. Burada yapiliyor çünkü. O yuzden onerdim.

Baska insanlarla degistirilir. Baska, kendi oda arkadasiyla anlasamayan birileriyle degisim saglanabilir. Burada yapiliyor çünkü. O yuzden onerdim.
Ha onu biliyorum fakat bizde genelde tek kisilik odada kalıyorlar. Zaten biri ciksa bile kizin gidebileceğini sanmiyorum annesi asla izin vermez

Bide buzdolabı var. Mini ama.
Bence de sayacta bir sorun olabilir. Bakin gecen gun klimayı açtık 15 dakika bir baktım 32.000 kusurden 16.000 e düşmüş. Ve en düşük ısıdaydı. 24 derece.

Elektrikten faydalanmak için ailesine gitmesin mi
Bunu kastetmedim.
Konu sahibi yemek ve isinmak gibi temel ihtiyaclari icin elektrik kullaniyor. Bunu da kullanirken minimum duzeye indirgiyor. Soguktan oksurmus vs okursaniz. Iki kisi olsalardi yine aynisi olacakti, kullanilacakti.
Temel ihtiyaclarin karsilanmasinin hesabini da sormasi hakki degil. Verdigi paranin lafini yapacaksa, kalip kendi de kullansaydi, ne diyim?
Diger konularina bakip konu sahibinin oda arkadasi hakkinda fikir.sahibi olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…