Elektrik

bu arada eski konularını okudum oda arkadaşın bildiğin manya k sen de okdr sessiz kalma. ailesine gitti diye sen soğukta mı oturacaksın? kendim kullandığım kadarını yüklerim de ama sen de ailene gittiğinde o da yüklesin.

Haftada birkaç sefer çamaşır makinası bulaşık makinası hergün elektrikli şofben ve hiç kapanmayan klimamız var bu ay çok geldi dedik 190 tl bi oda da 140 tl neye gidiyor

Bunu okurken Kıbrıs dedim zaten Kıbrıs'a elektrik normal o kadar gelmesi size kızacak bişey yok bizim akrabalar ayda 700 fatura ödüyor ev tutarsan sana daha çok masraf ev kiraları uçuyor orda ama başka yurt bakabilirsin ev sana fazla gelir hayat pahalı orda

Sana bir tavsiye daha vereyim mi klima çalıştırma bence gidin bir tüplü soba alın tüp çok ucuz orda herkes evlerde tüplü soba yakar

Bu kadarcık şeye 140 liralık elektirik nasıl gider ki Allah aşkına. 10 dk klima ile tv izlemeyle o kadar elektrik gitmez tv zaten çok elektrik yakmaz bir kahve için kettle kullandıysanız o da öyle çok gitmez ben koca eve herşeyi kullanıyorum eşimin benim her hafta iki kere ütüler, sürekli özellikle akşam işten gelince yemek suyu ısıtıyorum, çay suyu, fırın çalışıyor, tüm akşam tv açık, haftada bir dip bucak tüm ev elektrik süpürgesi vs... ancak 70 en fazla 80 geliyor ne yaptınız öyle.

Canım kibrista öyle yaaa kışın 400 den aşağıya gelmez yazın sıcakta klima çalışıyor diye 700 hatta 800 kuzen çalışıyor 5 gibi geliyor eve sadece 2 gün var evde yemek yapmaz hamurisi yapmaz sadece lamba tv buzdolabı klima 600 geliyor kibrista orda çok pahalı elektrik su

Ülkemden elektrik faturası manzaraları.. Valla iyiymiş 100'den aşağı gelenlere imrendim şimdi ama sanırm sizlerde klima yok. Bizde de klima var ve faturaya hatrı sayılır bir mebla yardımı dokunuyor.

Yalnız olaya bakar mısınız
Normal insanlar allah allah bu elektrik niye böyle oldu diye konu acar
Ben oda arkadaşım kızacak ne yapacağım diye
Haklı ama ne demek 140 TL elektrik kansızlık varsa gidip ilaç kullanın birde belli saatleri bar uygun olan gece 10 sabah 6 o saatlerde kullanın klimayı filan .
Oda öğrenci sonuçta bende olsam kızardım.

Haklı ama ne demek 140 TL elektrik kansızlık varsa gidip ilaç kullanın birde belli saatleri bar uygun olan gece 10 sabah 6 o saatlerde kullanın klimayı filan .
Oda öğrenci sonuçta bende olsam kızardım.
Kendisi sabaha kadar şofbeni açık bıraktı ben ona bir şey demedim. Klimayı açık bırakıp okula gitmiş en az yarim saat ben ona bir şey demedim. Gelip bana cirlayacak ha ? Gebertirim.
Konuyu baştan okuyun bence.

10-20 tl fazladan yüklet neden bukadar dert ediyorsun ki? Hasta olsan daha fazla masrafın çıkar.

Biraz sesini çıkar sende niye susuyorsun ki ayrıca kibrista o fiyat normal hatta az evde kalanlar 400 ödüyor kışın
Şimdi gittim konuştum görevlilerle
Baktılar bir sorun olmadığını söylediler. Şofben klima kettle çok yakar ama dediler.
30 tl yükledim. Oda arkadaşım gelince onunla da konuşacağım.

Şimdi gittim konuştum görevlilerle
Baktılar bir sorun olmadığını söylediler. Şofben klima kettle çok yakar ama dediler.
30 tl yükledim. Oda arkadaşım gelince onunla da konuşacağım.
Canım tüplü soba kabul ediyorlar mi yurda orda evlerde herkes tüplü soba kullaniyor

Etseler bile fiyatı ne kadardır bu da önemli. Çünkü burası pahalı bir yer ve her şeyin fiyatı 3 katı.
Ama tüp çok ucuz orda biliyomusun bizde 84 lira galiba orda 35 falandır büyük ihtimal en çok 40 oda küçükse birde bile çalışsa baya dayanıyor

Ama tüp çok ucuz orda biliyomusun bizde 84 lira galiba orda 35 falandır büyük ihtimal en çok 40 oda küçükse birde bile çalışsa baya dayanıyor
Çünkü mesela şarjlı el süpürgesi alacağım diye baktım 300 den aşağı yok. Tr de nasıl bilmem ama.
Yukarıda bir arkadaş da onu haklı bulmuş yoksa KK ye mı katıldı eyvah

Çünkü mesela şarjlı el süpürgesi alacağım diye baktım 300 den aşağı yok. Tr de nasıl bilmem ama.
Yukarıda bir arkadaş da onu haklı bulmuş yoksa KK ye mı katıldı eyvah
Biliyorum geldim ben kibrisa fiyatları az çok belli elektronik aletler pahalı yiyecek pahalı sadece çay şeker tüp benzin ucuz orda geri kalan herşey çok pahalı ama en azından hakkını verirsin ısınırsın yani birde eğer rahatsız sa gitsin yatak odasında o yatsın yok canım arkadaş türkiye şartlarında dedi bence Kıbrıs olduğunu görmemiş olabilir bizim kuzenler var orda 400 lira elektrik ödüyor kışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…