Elektrik

Şofben klimadan daha çok yakar elektriği onu açık bırakmazsın arkadaşın konuşun onu açık bırakıncaya kadar klimayı açın daha iyi ısınırsınız hiç olmazsa.

Neden onun daha baskın olmasına izin veriyorsun ? Ben de ilk eve çıktığımda senin gibiydim, kendimi savunamazdım. Şimdi o kadar pişmanım ki ? Yemeği istersen gece 12 de yaparsın bu onu ilgilendirmez. Ama elektrik konusunda mesela bizden birisi o ay evde çok kalmamışsa ondan fatura almazdık. Bizim kullandığımız elektriği suyu niye o ödesin ki mantığı vardı. Sen de bir 30 lira yükleyebilirsin ya da ne kadar kullandıysan o kadar. Çünkü kalan elektriği birlikte kullanacaksınız.

Tamam ben hallettim. Ama işte bana laf etmesinden korkuyorum

Bazen diyorum ki ne isim var burada. Kalsaymışım bir sene daha çalışıp istanbulda girerdim diye bazen de diyorum ki iyi ki gelmişim

30 tl yükledim. Kendisi geldi ama çıkıp derse gitti. Geldiğinde konuşurken ona bazı şeyleri söyleyeceğim.
Evet söyle tabi böyle olmaz, sürekli sen diken üstündesin. Tabi bu elektrik konusunda yüklemeseydin laf yapmasını normal karşılardım. Çünkü harcayabildiğiniz tutarı görüyorsunuz. Türkiyedeki gibi 1 aylık fatura ödeseniz ve ayın sonunda tutarı görseniz 5 günün lafını yapması saçma olurdu ama bu durumda değil.

Ben beceremeyeceğim galiba yine konuşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…