Kızım bende kalacak 1 hafta, mümkünse yatıya kalma diyeydi annen de elin adamını niye zart zurt eve alıyor nişanlıysa da nişanlı yani.
Ayrıca neden elektriği ödeyemiyorsunuz babanız çalışmıyor mu?
Annenizden borç alın hergün bu tantanayı çekmektense borcu ödeyin babanızla kalın.Çalışıyor fakat öyle bir iş ki para geldi mi tam geliyo gelmedi mi hiç yok
Annenden özür dile. Kapısını açmış
İş yaptırmıyor ve sen saygısızlık ediyorsun
Annemde de para yok emekli maaşıyla zor geçiniyo zaten elinden geldiği kadar uğraşıyo gerekirse bakkala yazdırıyo bana alışveriş yapıyo aç kalmıyım orda diye. Aman ya bilmiyorum nolucak halim Allah başka çaresizlik vermesin ama herkesin camında ışık görüpte kendim mumda tek başıma oturmak çok zorAnnenizden borç alın hergün bu tantanayı çekmektense borcu ödeyin babanızla kalın.
Part time bir işte çalışmanız mümkün mü?Annemde de para yok emekli maaşıyla zor geçiniyo zaten elinden geldiği kadar uğraşıyo gerekirse bakkala yazdırıyo bana alışveriş yapıyo aç kalmıyım orda diye. Aman ya bilmiyorum nolucak halim Allah başka çaresizlik vermesin ama herkesin camında ışık görüpte kendim mumda tek başıma oturmak çok zor
19 yaşındayım liseyi bu sene bitirdim üniye hazırlıyorumöğrenci misin kaç yaşındasın ne yapıyorsun-iş-okul?
Annenin 40lı yaşlarında olduğunu varsayarak nişanlılığını anlayamadım. Niye evlenmiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?